Danubius Health Spa Resort Bük Bük, Bükfürdő bemutatkozása
A négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük nyugodt természeti környezetben biztosít minden szolgáltatást, ami a zavartalan pihenést és az aktív feltöltődést szolgálja.
Megérkezésünkkor a recepciós kedvesen fogadott és mivel nem jártunk még itt tájékoztatott a szálloda szolgáltatásairól. Superior erkélyes szobát kaptunk. Az all inclusive ellátás keretében finom ételeket kóstolhattunk. A bőséges reggeli, ebéd és vacsora mellett voltak délutáni snack ételek is .
Meghatározott italokat is díjmentesen lehetett fogyasztani. A wellness részlegen jól esett a meleg vízben a fürdés. Sikerült feltöltődni. Kellemes emlékeket őrzünk. Szeretnék még vissza jönni.
A legjobb választás volt, hogy három éjszakát itt töltsünk el! A szálloda belülről, kívülről szépséges! A személyzet nagyon kedves és segítőkész! Az ételek és italok fantasztikus választékban! Reggeltől estig van mit enni! A wellness részleg tökéletes kikapcsolódást nyújt ! Ide muszáj visszatérni !
Először voltunk a férjemmel a szállodában. A felújított szoba és fürdőszoba nagyon szép. A szoba lehetne egy kicsit nagyobb ! ! Az ételek finomak, változatosak. Nagyon kedves a személyzet. A rossz idő miatt a kültéri medencét mi nem használtuk, csak a beltérit, ami viszont nem nyerte el a tetszésünket, az élményelemek rossz működtetése miatt.
Nagyon sok helyen voltunk már, de még ilyet sehol nem tapasztaltunk, hogy óránként 10 percet megy , 50 percet pedig áll az élményelem. Mikor szóvá tettük, azt felelték így van beállítva. Gondolom ezen a beállításon lehet változtatni, csak akarni kell. Ezen ha változtatnak, akkor ajánlom ezt a szállodát, mert más minden jó volt !
Múlt héten sikerült egy pár napot eltölteni a szállodában. Rövid idő alatt igazán kellemesen éreztük magunkat. Minden igényt kielégítő szálloda, kitűnő ételekkel, udvarias gyors felszolgálással. Vidám csapattal körülvéve, tiszta szobákkal és fürdővel várt a szálloda. Köszönjük a kellemes napokat biztos máskor is szívesen ellátogatunk Önökhöz. További sikeres munkát kívánunk.
Az ország nyugati határánál lévő szálloda, érződik még a retró hangulat, de, a felső szintek már fel vannak újítva. Van óránként dottó a városba, ha valaki szét akar nézni. Egy abszolút gyerekbarát szálloda, folyamatos gyermek és felnőtt animáció, régebben volt egy profi állandó animátor csapat (megérdemlik, hogy megemlítsem őket: Dani és Gerda), de mostanában egymást váltó diákok vannak, akik bár szorgalmasak, de véleményem szerint ez is egy szakma.
All inclusive ellátással is max erős közepes. Szocreál külső és belső, a szobák valamit dobnak rajta, de a székek nyikorognak. Bolyhos volt az ágynemű, a vacsora négyféle körete közül kettő kb ehetetlenül sós volt, a főételek között egyféle natúr hal, csirkecomb és kétféle borjúétel szerepelt, ami azért egyáltalán nem felel meg mindenki ízlésének.
A kávé és a koktélhoz használt tejszín alulról közepes, a parkoló kritikán aluli állapotban van, a szálloda előtti parkból ennél csak többet lehetne kihozni, szóval ezért az összegért ez rettenetesen gyenge volt, sokkal inkább három csillag. . .