A foglalás egyszerűen történt, kedvesen, és gyorsan fogadtak, a szoba tiszta, és kényelmes volt. Az étkezésnél a választék megfelelő, az étterem hangulatos. Kiemelném, hogy 15 órakor érkeztünk, és volt lehetőség étkezésre. A fürdő jó volt, sajnos gyógyvíz nem volt, pedig számítottunk rá. Egyedül a lift kevés, gyakran kellett várni emiatt.
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük, hogy ilyen remek értékelést adott Danubius Hotel Bük szállodánkra. Végtelen boldogsággal tölt el bennünket, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak. Külön köszönet, amiért kiemelte kedves személyzetünket, remek ételeinket és a hotelünkre jellemző tisztaságunkat.
4napot töltöttünk a szálodában az 1éves kislányunkkal. Rokonokkal mentünk ahol szintén volt egy hasonló koru kislány. Így egy összenyitható szobát kaptunk. Rácsos kiságy be volt már készítve. A személyzet nagyon kedves volt, a szálloda tiszta, a wellness részleg is jó volt. A szálloda részben volt csak felújítva, viszont nem volt lelakva.
Összességében tökéletes 4napot töltöttünk ott. Szerintem még visszatérünk
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük, hogy ilyen remek értékelést adott Danubius Hotel Bük szállodánkra. Végtelen boldogsággal tölt el bennünket, hogy meg tudtunk felelni az elvárásainak. Külön köszönet, hogy kiemelte kedves személyzetünket, a tisztaságot, és hogy mennyire tökéletes volt az itt-tartózkodásuk.
Minden nagyon kellemes volt. , udvarias, mindig segítőkész személyzet. Csak két javaslat: A wellness részleg élménymedencéit (masszázstb. ) telt ház esetén óránként többször és hosszabb ideig kellene működtetni, hogy többen hozzá férjenek. Az étkezési lehetőségek, az ételek minősége és változatossága kitűnő.
3 éjszakát töltöttünk a szállodában és vegyes érzelmekkel távoztunk. A szálloda és az infrastruktúrája jó a személyzet,(különösen az éttermi) figyelmes és udvarias. A tisztaság megfelelő. Ezek a pozitívumok.
Az étel választékot sajnos csak max közepesre tudom értékelni és nagyon felháborított,hogy a feleségemnek cukorbetegként minden étkezéskor úgy kellett szólni,hogy szeretne valami diabetikus desszertet,amit ilyenkor a konyháról hoztak ki,kettö pici kockát (All inklusiv) ellátás mellett! Éz így ment 3 napig és mindig ugyan azt hozták ki,így harmadik nap a feleségem már köszönte,de nem tartott rá igényt. A szálloda bowling pályáját egy héten két napot lehet csak használni. A parkolóban 4db elektromos roller volt,amit szerettünk volna béreleni,hát egyik sem működött. Ha már parkoló! Na az nem volt! Napi 1000 forintért a csak parkban a fűre felállva tudtam parkolni. Mindezek aprónak tűnő dolgok,de összeadva elég bosszantóak tudnak lenni,ha 4 csillagos szolgáltatásra számít az ember. Gard Norbert.
Kedves Vendégünk!
Először is szeretnénk megköszönni, hogy rászánta idejét és értékelte szállodánkat. Örülünk neki, hogy figyelmes és udvarias személyzetünk, valamint hotelünk tisztasága elnyerte tetszésüket. Sajnáljuk azonban, hogy elvárásaiknak nem tudtunk teljes mértékben megfelelni.
Reméljük, hogy ennek ellenére összességében kellemesen telt látogatásuk. Köszönjük, hogy ezúttal ránk esett választásuk. Örömmel láttuk vendégül Önöket!
Üdvözlettel, Hotel Management
2022. szeptember 20., Központi Szobafoglalás, Danubius Hotel Bük
Nagyon sok szállodában voltunk már ,de szívesen ajánlanám ismerőseimnek,mivel már a recepciós "hölgyek" szíves fogadtatásával kezdődően,az étteremben a felszolgálók kedvességükkel, ,figyelmességükkel el nyerték tetszésünket ,és akkor még nem beszéltem a Séfekről és a cukrászokról ,a munkájuk kifogástalan, és nem utolsó sorban a szobalányok segítőkészségükről .
Egy szálló ,nem attól jó ,hogy magasztalja magát ,hanem attól ,hogy magasztalják!
Danubius Hotel Bük válasza
Kedves Vendégünk! Mindenekelőtt hadd köszönjük meg, hogy időt szánt szállodánk értékelésére! Köszönjük, hogy minket a Danubius Hotel Bük szállodát választotta szállásának helyéül! Hálásak vagyunk ezért a kiemelkedő pontszámért, amivel értékelte nálunk töltött idejét.
Örömmel olvassuk, hogy mindennel maximálisan meg voltak elégedve és kellemesen telt a nálunk tartózkodásuk! Nagyon szépen köszönjük, hogy személyzetünk munkáját is kiemelte, hálásak vagyunk érte. Máskor is várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel, Hotel Management
2022. augusztus 26., Központi Szobafoglalás, Danubius Hotel Bük
Férjemmel és a 6,5 éves kisfiammal töltöttük itt a nyár eleji pihenésünket. A személyzet kedves és felkészült volt. A recepció része kicsit retro, de a szálloda többi része szépen felújított. A szobák kényelmesek és tiszták. Kérésre naponta takarítanak. Minden sarkon kézfertőtlenítési lehetőség adott volt.
Az étterem tiszta, az ételek finomak, de a választék nem túl nagy. Ami zavaró volt, hogy rengeteg légy volt az étkező helyiségekben. A felszolgálók - egy kivételével - kedvesek, segítőkészek, udvariasak voltak. A beltéri medencék tiszták, minden életkorban élvezhetőek. Fantasztikus animátor csapat volt, szuper programokat csináltak a gyerekeknek. A beltéri szórakozási lehetőség széleskörű, a gyerek játékgépektől az interaktív asztalig sok minden megtalálható. A kert rendezett tiszta, úszómedence, napozó terasz, játszótér, teke, sakk, röplabda pálya is megtalálható. Mi még biztosan visszatérünk.
A Hotel Danubius Bük akciós csomagját vettük igénybe. Három éjszaka négy nap, all inclusive. A szálloda szolgáltatásaival nagyon meg voltunk elégedve. Az étterem kínálata minden szempontból remek, ízletes, bőséges, a pincérek segítőkészek. Egyéb szolgáltatások tekintetében is elégedettek voltunk. A személyzet barátságos, közvetlen volt.
Második emeleti szobát kaptunk, ami felújítás előtti még, de tiszta volt. Egy negatív dolgot tudnánk megemlíteni, mégpedig: Hűvös időben voltunk, így 1-2 fokkal melegebb víz barátságosabb lett volna a fürdőben.
Kedves Vendégünk,
Szeretnénk megköszönni, hogy idejét nem sajnálva értékelte a Danubius Hotel Bük-t. Rendkívüli örömmel olvastuk, hogy a nálunk töltött pihenése kellemesen telt. Köszönjük, hogy kiemelte a finom ételeket és a segítőkész pincéreket.
Kérem, fogadja szíves elnézésünket, a kellemetlenségek miatt.
Rengetegen írtak liftproblémát, de ezzel nem volt gond. Szombati napon gondolom telt ház miatt déli busz "élmény" a wellnessben és az étkezőkben is. A fürdő rész aznap teljesen élvezhetetlen volt. Parkolás szintén problémás. A vadas est vacsora remek volt viszont. Vasárnap fordítva, fürdő rész végre használható, de az ételek ( ebéd, vacsora ) kevésbé élvezhetőek voltak.
Nap közbeni étel-ital viszont tényleg jó, valóban teljes ellátás élményt ad. A játéktermet talán érdemes lenne átgondolni. . . a gépek csak az áramot ették. Talán több biliárd asztal és darts lehetőség jobb lenne. A szobában az ágy nekünk nem volt kényelmes, a fürdő-wc egy helység és nincs elszívó (? ) de tiszta minden, az egész szállóban szintén. Talán túlságosan is sokféle választék az étkezéseknél, kevesebb de minőségibb kínálat jobban adná a szálloda élményt, így kissé panziós jellegű. A magyar kézműves termék bemutatók kiváló, szívesebben kóstoltuk volna a szálló kínálatában is ezeket a bolti tucat termékek helyett.
Danubius Hotel Bük válasza
Kedves Vendégünk! Hadd köszönjük meg, hogy idejét nem sajnálva megosztotta velünk a tapasztalatát és őszinte véleményét Danubius Hotel Bükkel kapcsolatban. Nagyon örülünk annak, hogy a mi szállodánkat választotta szálláshelyéül, őszintén reméljük, hogy mindent egybevetve nem bánták meg választásukat és hogy nagyszerű élményekkel gazdagodtak nálunk!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2300 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 8750 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 8750 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár