2012-ben teljesen megújult a Hotel Piroska; új, modern szobákkal, saját élményfürdővel, gyógyászati részlettel, wellness-kínálattal várja vendégeit. Akadálymentesített, antiallergén, állatbarát szobák is igénybe vehetők.
Csodás 2 napot töltöttünk a szállodában. Tiszta, tágas volt a classic szoba, nagy fürdővel, kényelmes ágyakkal (kivéve a pótágy a gyerkőc részére, ez egy nyitható kanapé volt). Nagyon finom, és rendkívül bőséges, széles választékú reggeli és vacsora volt, bármibe kóstoltunk, finom volt.
A wellness rész is jó volt, a szaunák tiszták voltak, ahogyan az élmény medence vize is. A medence kb. 50m alapterületű. Nálunk nem volt tömegnyomor, de ha sokan használnák egyszerre akkor lehetnek gondok. A szálloda annak ellenére, hogy a főúton fekszik meglepően csendes, nyugalmat, csendet szeretők kedvelni fogják. Ja, igen, a kertben szaladgáló mókuska is aranyos volt :) Visszatérünk még biztosan.
A hotel rendezett,tiszta,a szobák barátságosan vannak berendezve. A személyzet nagyon kedves,udvarias,segítőkész.Mindent megtesz,hogy jól érezze magát az ember.Az ételek nagyon finomak,változatosak.Még csak egyszer jártam ott,de terveim között szerepel egy hosszú hétvége a Piroskában. :)
Abszolút pozitív élményekkel távoztunk, nagyon jól éreztük magunkat! Kedves, figyelmes személyzet, kényelmes szobák, kulturált szálloda. A gyerekek imádták a wellness-t, a kinti medencét, a trambulint... Gluténérzékeny kisfiunkat maximális odafigyeléssel szolgálták ki. Nagyon jókat ettünk, fantasztikus a konyhájuk(is)!
Tavaly nyáron töltöttünk pár napot a Hotel Piroskában.Jól éreztük magunkat!Nagyon megvoltunk elégedve mindennel!Családosoknak csak ajánlani tudom (már csak a gyerekprogramok miatt is)!!!Az ételek bőségesek és ízletesek!A szobák felszereltsége is jó és a wellness részleg is.Biztosan visszatérő vendégek leszünk!:)
Színvonalas kulturált szálloda, a férjemmel és a gyermekeimmel érkeztünk,a kis unokám csak másfél éves, de minden igényét kielégítő szolgáltatást meg kaptunk. Nagyon kedves a személyzet a pincér fiuk barátságosak és igen gyors a kiszolgálás, a szakácsnak külön dicséret isteni ételeket főzött !
Ma jöttünk haza 1,5 éves kisgyermekkel csak javasolni tudom mindenkinek. Kiszolgálástól kezdve minden remek volt. A wellness részlege és a benti fürdő nagyon jóérzéssel tölt el,és az étkezési fogások a legjobb ízeket és finomságokat tartalmazzák. Igazi család barát 1 gyermekkel voltam és maximálisan megvagyok elégedve mindennel!
Két éjszakát töltöttünk a Hotel Piroskában egy Valentin napi csomag kereteiben. Mindennel kifejezetten elégedettek voltunk, leginkább a étterembeli felszolgálást,személyzetet valamint az ételetek emelném ki. Remekül főznek, nagyon jó a konyha. Ha valamit mégis kellene, egyetlen hátrányként azt tudnám mondani, hogy a szobaajtók lehetnének jobban szigeteltek, mert a folyosóról könnyen behallatszanak zajok.
Mindíg otthon érezzük magunkat annyira tetszik minden és jó az ellátás. Nagyon tetszik a környezet és az esti hangulat különösen. A wellness részlege és a benti fürdő nagyon jóérzéssel tölt el,és az étkezési fogások a legjobb ízeket és finomságokat tartalmazzák.
Nagyon elégedett vagyok a szállodával igazi család barát 3 gyermekkel voltam és maximálisan megvagyok elégedve mindennel! Az étel bőséges volt van manó kupon étkezésnél amit nagyon jónak tartok ,mert a gyerekeknek való adag!Személyzet is készséges! Szóval én visszamennék a családdal
Minden családnak csak ajánlani tudom. . . mi ősszel voltunk amikor már a kültéri medence nem volt feltöltve, de a beltéri wellness pazar volt, a reggeli pompás svédasztalos megoldású, a vacsorák ízletesek. Egybenyitható szobával mind a közös családi együttlét, mind a szülői privát légkör is adott volt. A gyerekek már várják mikor megyünk legközelebb vissza!