Az Európa-hírű gyógyvízzel rendelkező Bükfürdő Nyugat-Magyarország kedvelt üdülőterülete, Soprontól 50 kilométerre, a fővárostól 220 kilométerre, mintegy 2,5 óra távolságra található. A Hunguest Hotel Répce gyönyörű zöld környezetben várja vendégeit, az árnyas fák pihentető környezetbe hívogatnak.
A szálloda minden igényt kielégít. Könnyen megközelíthető. Ételek finomak. A személyzet udvarias és segítőkész. A termálfürdő kellemes kikapcsolódást nyújt, amibe közvetlen átjárás van a szállodából. E néhány nap páratlan élményt nyújtott. Aki pihenésre kikapcsolódásra vágyik, tökéletes hely a számára. Mindenkinek ajánlom.
A szoba nagyon kényelmes volt. A Wellness részleg felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kielégítő. Az ételek finomak, a svédasztalos reggeli bőséges. A település kis mérete miatt sok szórakozási lehetőséget nem nyújt, pár óra alatt bejártuk. Bár a közelben vannak olyan helyek amiket érdemes megnézni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat!
Tavaly kedvezményesen töltöttünk három napot a hotelban.Nagyon jól éreztük magunkat.A szobánk,az étkezés,a kikapcsolódás, a fürdés tökéletes volt.Ráadásul nagyon jó időt fogtunk ki.A szállás autóval vagy busszal könnyen megközelithető.Akit ez nem elégit ki az átmehet fürdőköpenyben a termálfürdőbe.