Ritkán éreztem úgy , mint ebben a panzióban: minden értem, a vendégért van, én itt nagyon fontos vagyok. Minden úgy van szervezve, hogy a vendég jól érezze magát. Van a helynek egy nagyon kellemes hangulata, ez részben a környezetnek, részben a vendéglátóknak köszönhető. Ár-érték arányban ennél jobb ajánlattal még nem találkoztam. Mindenkinek ajánlani tudom, ne hagyják ki!
3 napot töltöttünk férjemmel a panzióban. Az üdülést kerek szülinapomra kaptam a koleganőimtöl. Felejthetetlen élményekben volt részünk. A panzió nagyon kényelmes, tiszta, rengeteg virággal díszítve az udvar is. Az ételek finomak. Mindenkinek ajánlom. Biztosan még valamikor visszatérünk. Az árak is nagyon kedvezőek.
Három napot töltöttünk el kisgyerekkel. Teljes ellátással vettük igénybe,az ételek nagyon finomak voltak és bőséges. A szoba tiszta. Központhoz közel van.
Tiszta, rendezett szoba, kedves, segítőkész személyzet, kiváló ételek. Kedves fogadtatás, rugalmas problémamegoldás. Sajnos a fürdőtől messze van, de a központi rész könnyen elérhető. Bár légkondi nem állt rendelkezésre, ventillátorral kellemesebbé tudtuk tenni a szoba levegőjét. Nagyon hangulatos hely, pároknak, családosoknak egyaránt ajánlom.
Kuponnal jutottunk el a szálláshelyre és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Nagyon kulturált, kényelmes, tiszta szálláshelyhez volt szerencsénk. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt, a reggeli és a vacsora is bőséges volt.
Nagyon könnyen megközelíthető a szállásról rengeteg látnivaló, mi voltunk Herenden, Sopronban, a Fertő-tavon, Sümegen, Tapolcán és még a Balatonban is megmártóztunk. A celldömölki strand is elnyerte a tetszésünket. Remélem, hogy hamarosan ismét a vendégük lehetünk :)
Nagyon jól éreztük magunkat.Csodálatos hétvégét töltöttünk ott. Az ellátás pazar,nagyon kiváló volt étel.Nagyon kedves személyzet volt.A gyógyfürdőt mindenkinek ajánlanám.Remélem nemsokára vissza tudunk menni.A panziót csak ajánlani tudom olyan pároknak akik egy kellemes hétvégét szeretnének együtt tölteni.
Mi is kuponos foglalással voltunk itt augusztusban. A félpanziós ellátás és a kiszolgálás is kifogástalan volt, de a konyha fölötti szobát máskor kihagynánk, mert éjfélig húst klopfoltak, hangoskodtak, továbbá az ételszag vastagon áradt be az ablakon. Egyébként szép, tiszta városka, jó a fürdője is. Végülis jól éreztük magunkat, máskor is visszatérünk, ha tehetjük.
Kuponos foglalással voltunk Húsvétkor, 2 felnőtt és egy gyermek. Egy kissé megkésve, este 3/4 9 órakor érkeztünk meg, a fogadtatás nagyon kedves volt. A szoba - amely nem volt nagy, de praktikusan berendezve - elfoglalása után a panzió éttermében nagyon finom és kiadós, 3 fogásos vacsorát kaptunk, de ez elmondható a másnapi vacsorára is.
A reggeli mindkét alkalommal svédasztalos volt, bőséges választékkal. A 19900 Ft-os, 3 fős, félpanziós, 2 éjszakás ellátásban benne foglaltatott a Vulkán Wellness Fürdő belépőjegye is. A személyzet, beleértve a tulajdonosokat is, teljes egészében vendég centrikus volt. Nem kellett ünnepi felárat sem fizetni, minden nagyon jó volt!