Sajnos most ujítás következett be, áttértek teljesen új irányra, az Olasz ételekre, ami sokkal kisebb kínálatot jelent, illetve volt több probléma is. 2 féle leves. . . már ezt nem értettem. Jó, hogy nagyon Olasz, na de akkor is. Náluk sem két levesből áll a világ. Pár főétel, ez is kevés, és mindössze két desszert, ami aztán valóban igen fura. Evett a társaság paradicsom levest, és húslevest is. Alapvetően mindkettő jó lett volna, de a paradicsom leves inkább egy milánói szósz sűrűsége volt jól megrakva oregánóval, a húsleves, bár jó ízű volt, éppen megütötte a még ehető kategória hőmérsékletét. A meleggel való kihívás a második fogásnál is erős problémát okozott, pedig közel nem volt telt ház, és a mi 10 főnk nem kellene, hogy ennyire megterheljen egy egyébként valószínűleg sokkal nagyobb létszámra méretezett konyhát. Szóval a szűzérme póréhagyma szósszal, és fűszeres steak burgonyával alapvetően jó összeállítás, de ha hideg, az bizony a béka segge alá küldi a fogás színvonalát. Itt ez történt. Plusz fura dolog, hogy a vendég nyiszatolja el valahogy a szűzérmét egy életlen sztenderd késsel, mert steak (vagy bármilyen éles) kést valamiért csak az amúgy korrekten felvágott pizzához adtak. Itt is felmerül az általánosnak mondható hiba, hogy attól, hogy pár tök ízetlen észak afrikai mirelit eperszemet tesznek egy kancsó szörpös szódavízbe, az még nem lesz házi limonádé. A kiszolgálás alapvetően figyelmes volt, de a szervezésen sokat kellene javítani, hogy az étel már mégsem hűvösen, vagy hidegen kerüljön tálalásra. Más részt ilyen szintő étteremben engem kimondottan zavar, hogy az amúgy általában híresen jól képzettnek tartott hazai felszolgáló az asztal egyik feléről nyúl át a másik felére, és tálalásnál hol jobb, hol bal oldalról tálal. Miért nem lehet egy méterrel odéb húzni az asztalt? Ne a vendég nyúlkáljon már át az asztal fölött, ha a pincér nem éri el őt. Ez másod osztályon elmegy, na de itt azért már ne! Az ételek árai nem túl magasak, bár nem is alacsonyak, kb tükrözik a mostani elég cudar vendéglátós helyzetet. Igazából csak azért jövünk ide néha (bár egyre kevesebbet), mert nincs más könnyen elérhető hely a környéken. Ha finomat szeretnénk enni máshol, és mindezt jó áron, akkor szerintem Martonvásárig, vagy Fehérvérig kellene elmennünk. Helyesnek tartom, hogy nincs kötelező szervizdíj.