Baráti családdal jöttünk el újra az étterembe születésnapot ünnepelni. Nem csalódtunk. A kiszolgálás figyelmes. A Remete bőségtál nálunk kettőnknek sok volt, a fiúk besegítettek. Az ételek finomak, ízléses a tálalás. Az általunk vitt tortát gond nélkül dísztálcára helyezték, megterítettek a desszerthez. Nem mindenhol engedik hogy kintről vigyenek be bármit is.
Barátaim rendszeresen járnak ide, így mi is úgy döntöttünk a párommal, hogy egy kirándulással egybekötve meglátogatjuk az éttermet. A környezete gyönyörű, a kiszolgálás és az ételek kiválóak, A kétszemélyes tál nem túl bőséges, de pontosan elegendő két felnőttnek, hiszen nem azért mentünk, hogy "madárlátta" ételt vigyünk haza.
Fiam ballagási ebédjét fogyasztottuk el itt családi körben. Régebben már kértünk családi eseményre házhoz szállítással sültes tálakat. Most szerettük volna kipróbálni az éttermet. A kiszolgálás nagyon barátságos, és gyors. Levest nem kértünk. A két személyes tál bőséges, 3 személynek is elegendő. Az ételek frissek, ízletesek.
A palacsinták nagy méretűek, a gyümölcsös fagylaltkehely fenséges. A somlói is nagyon finom. Erzsébet utalványt elfogadnak. Szabadtéri étkezésre is van lehetőség. A gyerekeket kis játszótér várja. Kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.
Levest ne egyen itt! Valami porból készült, tökéletesen íztelen vacak volt, a hagymaleves és a málnakrém leves csukott szemmel egyre ment volna. . . A második fogás viszont finom volt és elég sok is. A gyerek adagnak felszolgált leves is említésre méltó: képesek voltak egy fél csészényit felszolgálni.
A szemben ülő kislány csészéjében nem láttam, hogy hol a "leves szint", olyan csekély volt, és nem kapott rá tejszínhabot sem! Kb. 1 dl. Bár, miután megkóstolta, már nem tűnt olyan kevésnek. Legalább elfogadnak SZÉP kártyát.
Már többször betértünk e remek helyen levő étterembe. Csodálatos környezet, kiváló kaják, kedves felszolgálók. A szakácsot is elismerés érdemli, minden tekintettben csak jót lehet írni. Nem beszélve az árak is elfogadhatók. Sajnos van aki vagy akik támadják írásukkal, ezúton szeretném nekik is üzenni, hogy felesleges negatív dolgokat írni.
Szerintem embertársi összetartás felfogást kellene érvényesíteni, és mennél több helyen reklámozni. Én mindenkit arra buzdítok, hogy keressék fel e gyönyörű építményt, és töltsenek el egy kis időt, akár egy frissítő kávé, illetve ital, kaja , fagyi elfogyasztás erejéig. Személyesen sok sikert, sok vendéget kívánok,e építmény üzemeltetőinek. Üdvözlettel: Sári Pál