A Relaxo apartmanház 2013 tavaszán nyitotta meg kapuit a cserkeszőlői gyógy- és strandfürdő közvetlen közelében ( az új fürdő bejárattól 50 m-re). A csendes, nyugodt nyaraló övezetben fekvő házban kényelmes, családias hangulatú apartmanok kerültek kialakításra.
A házban 2 földszinti apartman és 5 emeleti apartman található, melyek 2, 3 és 5 személyesek. Igény szerint pótágyakat valamint a kisgyermekek részére gyermekágyakat biztosítunk. A klimatizált apartmanokban jól felszerelt konyhák (2 főzőlapos tűzhely, páraelszívó, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtő fagyasztóval, konyhai eszközök, edények) valamint fürdőkádas/zuhanyzós fürdőszobák hajszárítóval, köntössel, LCD tv, házi telefon, internet-csatlakozási lehetőség várja az idelátogató vendégeket. Mozgáskorlátozott vendégeink számára akadálymentesített lakrészek készültek a ház földszinti részében. Saját éttermünkben reggelit illetve igény szerint félpanziós ellátást is biztosítunk. A vacsora a közeli Thermál Étteremben fogyasztható. A kellemes kikapcsolódás élményét szeretnénk biztosítani , ezért a hozzánk látogatók számára igénybe vehető finn és infra szauna, frissítő masszázs valamint teljes körű kozmetikai kezelések. A ház udvarán kamerával őrzött, zárt parkoló található. Konferencia termünkben vállaljuk kisebb családi és céges rendezvények szervezését, meleg ételek szervírozását. Szeretettel várjuk pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket!
Választásunk a fényképek alapján esett a Relaxo Apartmanházra, mely valóban hűen tükrözte a valóságot. Fantasztikus a színek harmóniája, a terek, bútorok tervezése. Igényességről árulkodik minden négyzetcentimétere, konyhai, fürdőszobai felszereltsége. A tulajdonos Hölgy kedves, segítőkész, korrekt. Na és a paplan! ?
Elárulom, utolsó napon csakazértis lehúztam a huzatot, hogy megnézzem milyen paplannal takaróztunk, mert csudajó érzés volt aludni benne. . . . . . . az én Drága Férjecskémmel! Próbáld ki Te is! ! ! A TAKARÓT. . . :-)
Kedvesemmel ez januárjában és jelenleg (húsvét) is itt pihenünk. Már első alkalommal annyira elvarázsolt mindkettőnket az apartman, melynek megtervezése, színvilága, tisztasága, a felszereltsége, a tulajdonos és a személyzet kedvessége és figyelmessége és az ellátás és kiszolgálás magas szintje minden várakozást felülmúlt.
Modern,tiszta szoba, csodásan berendezett, szép-ízléses szín össze állítások az egész házban. A matrac az ágyban fenomenális, ilyen jót rég aludtam! A reggeli bőséges és választékos a vendéglátás családias. A félpanzióba tartozó vacsora házias,finom ízekkel volt fűszerezve. A fürdő kellemes 5 perc séta. . .
Párommal januárban voltunk ott. Az apartmanház csendes környékén van, közel a fürdőhöz. A szobánk szép és tiszta, ici-pici de jól felszerelt konyhával. A reggeli bőséges volt, a vacsora pedig, ami egy közeli étteremben volt, rengeteg és finom. Az épületben szauna is van.