A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Nagyon csendes,nyugodt hely. A szobak tisztak es szepek. a szemelyzet kedves ,segitokesz :)! Plusz jo,hogy a strand is kozel van. Koszonjuk az elmenyt!
A Royal Hotel Cserkeszőlőn csendes nyugodt helyen található. A strand pár perc sétára található. A szállodában a nyugodt pihenéshez minden biztosított. A szobák tiszták,kényelmesek. A svédasztalos reggeli választékos. A személyzet udvarias,segítőkész. Mindenkinek ajánlani tudom aki pihenésre kikapcsolódásra vágyik egy nyugodt helyen egész évben!
Csendes, tiszta panzió. Kiváló pihenésre, kikapcsolódásra. Reggeli bőséges, jó megoldás a második étkezésre a fürdő.(akkor eszik az ember amikor szeretne) nem kell sietni a fürdőből. Az idén is visszatérünk.
Nagyon szép helyen van a Royal Hotel Cserkeszőlő! Kellemes, sok program lehetőség a környéken, kiváló kikapcsolódás gyermekes családok részére egész évben! Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti látogasson el oda, és csak élvezze a látványt, adja át magát a nyugalomnak, pihenésnek, a felüdítő kikapcsolódásnak! Biztosan maradandó élményben lesz része!
Jó a megközelítése,tisztaság uralkodik,és nagyon kedves a személyzet. A wellness részlege csodálatos. páromnak is nagyon tetszett. Az ételek ízletesek,és nagy adagok voltak. A hotelból minden könnyen elérhető,szinte a központban van. Amennyiben tehetem vissza térek ide,mert felejthetetlen élményeket lehet szerezni. Remélem lesz még alkalmam meglátogatni önöket.
Szép tiszta környezet kicsit messze van a fürdőtől a félpanzió a vacsora vagy az ebédet csak a fürdőbe lehet igénybe venni. Olyan szobát kaptunk, mely összenyitható, nagyon át lehetett hallani a szomszéd televizióját, igy nem lehetett pihenni, ugyan szóltunk a recepciósnak és az éj közepén át költöztünk egy másik szobába, igy már kenyelmesen lehetett pihenni.