A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Annyira megszerettük, hogy már negyedszerre választottuk szálláshelyünknek ezt a kedves panziót Cserkeszőlőn. A tulajdonos és kollégái minden vendégre odafigyelnek. A reggeli bőséges. Szívesen vesszük, hogy a kedvünkre készítik a tojásételt reggelire. Az asztalhoz felszolgált reggeli kávé jó a nap indításakor.
A fürdő éttermébe szóló félpanziós utalvány rendkívül rugalmassá teszi a főétkezést. Az ottani választékot számtalan híres-neves étterem megirigyelhetné. Az ízeket is! A panzió által a csomaghoz biztosított fürdőbelépő kitűnő ötlet a vendégek irányába! Az általunk használt szobák - bár kissé sűrűn berendezettek, - praktikusak. A tisztaságra sem lehetett kifogásunk. Nem véletlen, hogy ez a panzió már harmadszorra szerepelt az első helyen valamely kategóriában egy internetes portál éves értékelésén. Legközelebb is jövünk!
Kedves Vendégeink!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Várjuk vissza Önöket a jövőben is sok szeretettel! Üdv:Royal Panzió
Modern, szép szálláshely. Közel van a fürdőhöz. A reggeli a panzióban nagyon finom, bőséges, változatos. Az ebéd is bőséges és nagyon választékos- jó áron a fürdőben fogyasztható az étteremben tetszőleges időpontban. A panzióban a szobát két főre kértük de mivel három ágy van betéve egy kicsit túlzsúfolt a berendezéstől.
Egy hétvégére két főnek elegendő, de hosszabb tartózkodás esetén a kicsit kényelmetlen lenne. A szekrénykapacitása is csak szűken két főre méretezett- lehetne több a fogas és főleg a fürdőszobában nagyobb szárítófelület. A köntösök, törölközök,fürdőruhák nem száradtak meg másnapra,nem volt mire kiteregetni. Nyáron nyilván az erkélyen is száríthatók a ruhák. Összességében kellemes hétvégét töltöttük itt,lehet hogy máskor is fogunk jönni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyönyörű hely, kedvesség, tisztaság,profizmus. 3 szóval tudom leírni, annyira fantasztikus hely. Bátran ajánlom pároknak vagy családoknak is , maximálisan elégedett lesz aki ide látogat. Pozitívum még , hogy közel van a fürdőhöz. Ételek is nagyon finomak voltak. Nem tudok negatívumot felhozni, csak csupa ++++++++
Royal Hotel válasza
Kedves Vendégeink! Köszönjük kedves szavaikat!Örülünk,hogy jól érezték magukat nálunk! Várjuk vissza Önöket a jövőben is sok szeretettel!
Elégedettek voltunk mindennel és jó érzés volt a fürdőbe csak átsétálni.Sok féle lehetőség közül lehet választani,hogy mindenki úgy pihenjen,ahogy számára a legideálisabb.Kedvező árakkal és minőséggel találkoztunk.Minden színvonalas volt . Tetszett, a személyzet segítőkészsége,mégsem voltak tolakodóak.
Múlt év áprilisában töltöttünk pár napot párommal a panzióban. Bebizonyosodott számunkra ,hogy a rengeteg leírt pozitív vélemény megfelel a valóságnak! ! ! A megszerzett díjak is magukért beszélnek! Sok 4 csillagos szálloda megirigyelhetné a panzióban található rendet,tisztaságot,udvariasságot,segítőkészséget stb! Köszönet mindenért!
Augusztus közepén jártunk először Cserkeszőlőn, barátainkkal. 2 hónappal előtte lefoglaltuk a szállást,hogy biztos helyünk legyen. A panzióra csak véletlenül esett a választás,vagyis a képek alapján megtetszett. Nem bántuk meg. A fürdő nagyon közel van,akár fürdőruhában is elmehetsz, ha útközben nem mész máshova.
A panzió kívülről is jól nézett ki, de a szoba is kényelmes volt, légkondicionált(a legnagyobb hőséget fogtuk ki! ). Éjszaka nyugodtan lehetett pihenni. A reggeli bőséges volt, finom, friss kenyér volt mindig. Sajnos, csak 3 napot tudtunk ott tölteni. A vacsorát a fürdő területén lévő étterembe biztosították, mivel a félpanziós ellátás benne volt az árban. Végül is csak aludni jártunk haza. Keskeny,szűk lépcső vezet fel az emeletre. . . A jakuzziról és szaunáról nem hallottunk,de nyáron erre nem is volt szükség. A házigazdák is nagyon kedvesek voltak. Csak jó véleménnyel jöttünk el a panzióból, és ha úgy lesz lehetőségünk még visszamegyünk.
Már nem először jártunk a Panzióban. Kellemes, tiszta hely, a szoba hűtővel, hajszárítóval, LCD TV-vel ellátott (ami némely *** szállodában sincs). Bőséges a reggeli, a félpanziós jegy a fürdőben fogyasztható le, ami nagyon közel van a Panzióhoz. Nagy, bekamerázott a parkoló, de a buszmegálló is szinte a szomszédban van.
A Tulajdonosok kedvesek, barátságosak! Nem véletlenül volt telt ház hétköznap is, amikor 3 éjszakát töltöttünk a Panzióban. Minden korosztálynak ajánlom!
Royal Hotel válasza
Egy gyönyörű és modern panzióba érkeztünk!Nagyon kedves fogadtatàs,nagy tisztasàg vàrt minket Az ennivaló nagyon vàlasztékos , bőséges és finom! A fürdő nagyon közel van!
Lányomtól kaptuk a 2 éjszakás pihenést. Minden rendben volt, nagyon kellemes a panzió. Érezni, hogy családi vállalkozás, mert a személyzet teljesen házigazda, figyelik minden kívánságát az embernek. Tisztaság és rend van. Csillog minden. A reggeli bőséges, ízletes, sokféle. Nyáron szeretnénk visszamenni :)