A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
2014. okt. ben jártam férjemmel a Royal Panzióban csendes nyugodt környezetben . A panzóban tisztaság van a panzió kivül belül nagyon szép. A tulajdonos és a személyzet oly annyira vendég szerető hogy ilyennel még nem találkoztam pedig elég sokat járunk szállodába. A reggeli bőséges és hogy a kávét is felszolgálják.
A strandon található étterem bőséges és finom ételeket kinál ami nem mindegy hogy 15 féle ételből választhattunk. Mindenkinek ajánlom a Royal Panziót és ha Cserkeszölőre megyek csak a Royal-t választom.
A panzió csendes nyugodt és környezetben a fürdővel szemben lévő utcában található,alig 5 perc kényelmes sétálva el lehet menni a fürdőbe. Új, tiszta szobák, biztonságos parkolás, a szobák terasszal rendelkeznek. A reggeli választékos, a félpanzió a fürdő területén fogyasztható,( 15 féle ételválasztékkal) A tulajdonos és a személyzet nagyon kedves és barátságos.
2014.márciusában jártunk itt a családommal. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Családias hangulat,csendes környezet, ahova az ember szívesen vonul el a nyüzsgő világ elől. A felszolgálás nagyon jó - köszönet a tulajdonosnak és az ott dolgozóknak mindent! Ide megéri visszatérni :)
Hosszabb szünet után ismét a cserkeszőlői Royal Panzióban töltöttem néhány napot, és ismét nem csalódtam. A már korábban is tapasztalt kedvesség és tisztaság fogadott, a szobába ingyenes klíma és hűtőszekrény is került időközben, és sok szép virág teszi még kellemesebbé a képet.
A standon közben ingyenes wifi hozzáférés is elérhető, és a gyerekeknek pedig vadiúj közlekedési parkot nyitottak. A panzióban örömmel láttam, hogy a tavalyi évben elnyerték az Év Szállása versenyben a legnépszerűbb panzió díjat, valamint a szakmai díj 2. helyet. Gratulálok! Megérdemlik!
Ragyogó tisztaság , a reggeli bőséges svédasztalos választék mellé kérhető egyéb étkek. A tulajdonos és a családja illetve a kollégái udvariasak kedvesek, segítő készek. A fürdő nagyon közel, és a vacsora is ott fogyasztható az étteremben. Ajánlom mindenkinek! ! ! A képek magukért beszélnek a honlapjukon, nem máshol készültek. Állítom aki egyszer kipróbálja az vissza tér majd újra és újra. . . . .
A panzió tiszta, udvarias a személyzet, a reggeli többfogásos, külön kérésre bármit elkészítenek, ami nincs tálalva, / rántotta, stb. / A tulajdonos megbízható, az előre megbeszéltek szerint történt a szoba választása. Nem jutna eszembe másik szállást keresni legközelebb sem. Köszönjük a tulajdonosnak, és személyzetének.
Márciusban töltöttünk el 3 napot a panzióban. Ragyogó tisztaság mindenütt, csodás svédasztalos reggeli, mintaszerű teríték. A tulajdonos és családja kedves, barátságos. A vacsorát a termálfürdő egyik éttermében kaptuk. 9 fajta ételből választhattunk, nagyon ízletes volt és az adag korrekt. Csak ajánlani tudom.
Álmaim szállása! Imádom Cserkeszőlőt! Gyermekkoromban mindig itt nyaraltunk, de sajnos az évek alatt ez elmúlt. Idén jutottam el újra, hosszú évek után. Véletlenül akadtam a Royal Panzióra. Nagyon megtetszett a képek alapján és nagyon olcsó is. Gondoltam próba szerencse! Nem bántam meg! Örülök,hogy rátaláltam erre a panzióra! Nekik köszönhetően újra itt fogom tölteni minden nyaram egy részét!
Csend, nyugalom, tisztaság, kedvesség, kényelem, figyelmesség ez mind jellemző erre a panzióra és valamennyi dolgozójára. Bőséges svédasztalos reggeli és főétkezés. A főétkezést menü választásos volt, amit a strand területén lévő étteremben tudtunk elfogyasztani 12 és 19 óra között, ez a rugalmasság nekünk tetszett.
Egyébként a strandra a megvásárolt karszalaggal ki-be lehet járkálni, amit szintén jónak tartottunk. Szobák kényelmesek, szép színek, bútorok. Nekem az állótükör hiányzott. Parkolás, légkondicionáló,jakuzzi ingyenes volt. Már ajánlottam a kollégáimnak és a barátaimnak is. Ezzel a mentalitással, hozzá állással biztosan még sokáig fognak működni.
Márciusban töltöttem itt pár napot. Jót tesz a termál víz, az egészségemnek. A panziót mindenkinek emlegetem azóta is. A kávéjuk, és a kenyerük felejthetetlen. A félpanziós ellátás meleg étkezését úgy oldották meg, hogy 9 fajta ételből lehet választani, a fürdő éttermében, déltől, estig. Máskor is itt szállok meg. Lénárth Mária