Az udvaron van egy jó kis játszótér a gyerekeknek. Az étterem bejáratánál kisállatok, illetve halak akváriumokban. Több teremben sok-sok asztal, terasz található, ez már szinte nagyüzemi helyszín. A reggelizésre a csendes oldalsó kistermet alakították ki. 2000 Ft-ért kizárólag hideg ételek vannak, minden nap ugyanaz. 1 féle sajt, első nap 1 féle lefosztott paprikás szalámi, 2. nap feltöltötték: gépsonka, tarja, szalámi. Friss zöldségekből uborka, paradicsom, TV paprika. Cornflakes. Egyféle sima bolti házgyári fehér kenyér, amit meg lehet a pirítóval pirítani. Dzsem, méz, margarin. Olcsó vízízű narancslé. Mentes/bio/reform ételeket egyáltalán nem találtam, de helyi specialitásokat, prémium termékeket sem. Felárért lehet kérni rántottát, omlettet. Kávét az éttermi pultnál lehet rendelni (ingyenes/ajándék volt). Filteres teákból széles választék. Összességében gyenge 2/3-ra értékelem a reggelit. Az Á la carte étlapon magyaros és nemzetközi ételek szerepelnek, közepes árfekvésben. Kifejezetten hatalmas, kiadós adagokat adnak. A magyaros erdei gombaleves snidlinges burgonyagombóccal nem volt karakteres, nagyon el volt sózva, és gombócot nemigen tartalmazott (1390 Ft). A vörösboros vaddisznópörkölt körtével, burgonya chipsszel (3990 Ft) határozottan jól sikerült fogásnak bizonyult, a szaft, a hús állaga, a chips is hibátlan, és a mennyiség több, mint kiadós. Két gyermekem megfelezve kért egy adagot, és még én is bőven tudtam enni belőle, sőt, kifogott rajtunk. Másik főételként mézes-mustáros pácolt csirkemellet kóstoltunk fűszeres steak burgonyával. Ez is jól sikerült, a fűszerezés is korrekt, de nekem ez a fogás is sós volt. Pozitívumként tudom elmondani, hogy lehet a legtöbb ételből kis adagot kérni (70%-os áron), nem gond a köret-csere sem. A kis adag tartármártás +400 Ft volt, ez azért egy kicsit túlzás szerintem. Az üdítők egy kissé túlárazottak, a boltban 200 Ft körüli 2 dl-es Top Joy italok 520 Ft-ba kerülnek, az Ice Tea decije 190 Ft. 5 dl limonádé 990/1090 Ft. Svédasztal: szombaton és vasárnap 12-19 óra között van a svédasztalos étkezés, amely nagyon népszerű a környéken és árban kifejezetten kedvező 4490 Ft + italok. 8 éves kor felett ez az ár fizetendő. Szombaton és vasárnap ugyanaz a menü. Sokszínű, nemzetközi ételkínálattal készültek, különleges fogásokkal is. 4 leves, 10 főétel, benne tészta, zöldséges fogások, húsok, 3 desszert, görögdinnye, saláták, köretek. A dalmát halleves túlsózott volt, a halak túlfőttek. A spanyol mini húsgombócok fűszeres paradicsommártással kitűnően sikerültek. A provence-i pulykaragu jellegtelen, a sertés saltimbocca baconnel száraz, a ceruzabab viszont kellemes. A görög sertésragu olívabogyóval jól sikerült, ízletes. A grill zöldségek fűszerezése jól eltalált, de túlkészült, nem ress. A desszertek finomak, a házi meggyes rétes és a toszkán vaníliás pite is, nemkülönben a tiramisu kehely. A rétes a Liktárium Manufaktúrából érkezett. A személyzet soktagú, pörgős, dolgos csapat, a többség kedves, szimpatikus. Arra azért kell számítani, hogy csúcsforgalom idején várni kell az italokra és az ételekre is, és nincs idejük mélyebb konzultációkba bocsátkozni a vendégekkel. Összességében 4 pontot megérdemel szerintem a hely.