A sok negatív értékelést olvasva meglepett mások tapasztalata, mivel évek óta járunk ebbe az éterembe bringatúrák keretében, igaz csak nyári időszakban. A hely régi tárgyakkal telizsúfolt jellege nekünk mindig tetszett, jó hangulatot árasztott az ebédhez.
Az étlap gazdag, eddig minden választott étel ízlésesen tálalva, melegen, ízletesen érkezett, sosem tudtunk az ételre igazán kritikát megfogalmazni. 2014-ben egy idősebb férfi pincér szolgált ki mindig bennünket, kedves, előzékeny volt, sokat beszélgetett velünk. Jó érzésekkel távoztunk. 2015-ben egy fiatal felszolgáló csapattal találkoztunk, akik nem lopták magukat a szívünkbe. Unottak, érdektelenek, alig foglalkoznak a vendéggel, mintha ott se lennénk. Ezt mi is éreztettük azzal, hogy pontosan annyit fizettünk, amennyi a blokkon szerepelt. Az ételek közül nekünk örök visszatérő desszert a palacsintával töltött rétes. Isteni!
Mivel már több alkalommal haladtunk el emellett a látványos, hívogató küllemű csárda előtt, ezért döntöttünk úgy, hogy bakonyi kirándulásunktól kissé megfáradva, éhesen ezen a vasárnapi délelőttön ide térünk be ebédelni. Az autentikusan vidéki hangulatot árasztó csárda berendezése is ízletes, házias ebéd bekövetkeztét vetítette elő.
Bevezetésnek finom, különleges ízesítésű házi szörppel leptek meg minket a kínálatukból. Az ételek mennyiségével ,és minőségével nagyon meg voltunk elégedve. Sőt, a választott harcsapaprikás mellé az étlapon eredetileg nem szereplő köret elkészítése sem okozott számukra gondot.
Minden nyáron betérünk ide! hangulatos hely, jó árakkal és a szilva pálinkájuk is finom! Az ételt 10 perc alatt megkaptuk! Az étterem 23:00-ig van nyitva.