A hely igazi csárda külleme miatt tértünk be erre a helyre. A pincérnő nagyon udvariasan mézes-mustáros csirkét ajánlott. Megkóstoltam: kiszáradt csirkecsíkok gyári szószban annyi lestyánnal feldúsítva, hogy ehetetlen volt. A gyerekek "panírozott csirkemell falatokat" kértek, a pincér boldogan vállalta, hogy fagyottan veszik, ő a minőségéért nem felelős. Az árak és a minőség nincs összhangban. Senkinek nem ajánlom.
Csalóka dolog a Kerekedi csárda. Kívülről csalogató, hívogató helynek tűnik, de jaj annak aki enged a kíváncsiságnak és itt szeretne enni egy jót. Na, azt nem fog. Az ételek hidegek, íztelenek, igénytelenül feltálalva. A kiszolgálás unott, vontatott, a pofavágást a végére egészen megszoktuk.
A belső rész túlzsúfolt, nyomasztóan rendetlennek tűnik. A kert tényleg érdekes, de nem kárpótol a bent kapott színvonal, azaz inkább színvonaltalanságért. Ide egészen biztos hogy soha többet nem térünk be.
Fél világot bejártam,de először kerültem ilyen undorító helyre! A kiszolgálás semmilyen,mert pincér teljesen eltevesztette,amit kértünk! Öten voltunk,három felnőtt 2 gyerek. Hasabburgonya helyett mindenkinek rizst hozott,amikor rá szóltam,kicserélte. . . . . ugyanabba a tanèrba,ott volt a maradék rizs! ! ! Babgulyasba hust(!
! ! ) nem találtunk,amikor rá szóltunk,oda tették marhahust(honnan szedtékki,meg mindig titok) Cigány pecsenyet vágni nem lehett,mert mar többször volt melegitve! (és mikor készült azt sem lehet tudni! ) Blokkot nem adnak senkinek,csak ha megkéred! de nem örülnek ennek! És a végén mind2 gyerek elrontotta a hasát,és hányás és hasmenés lett a családi vacsorabol! ! És ezért fizettünk is több mint 9. 000 forintot! Senkinek nem ajánlom ezt a helyet! ! ! !