Elég gyakran jártam(tunk) oda, de csak téli időszakban. Sajnos nyáron sosem tudsz egyedül enni, még ha egyedül vagy akkor sem, mert a rendszeres vendégek a legyek veled kóstolgatják az ételed. Ahogy a múltkor elnéztem a konyha ablakára "szerelt" szúnyoghálót, oda is be tudnak jutni minden erőfeszítés nélkül.
Egy alkalommal szóltam a tulajdonosnak. A válasz: közel van a tehenészet ezért az a sok légy. Csak nem gondolja, hogy légyfogókat teszek fel? Ne is. Igaz a légy is bogár, joga van az élethez, csak legalább fizetné ki amit elfogyaszt. Ha ezt a nüanszot leszámítanánk. . . . . de sajnos nem lehet leszámítani. Csornán csak úgy hívják: "a legyes". Ajánlanám másoknak? Igen. TÉLEN.
A személyzet udvarias, segítőkész, gyors és figyelmes. Ha elfogyott az italunk egyszerre jött és kiszolgált minket. Az ételek frissek, az adagok hatalmasak, szinte egy adag két személynek is elég lenne. A pizzákon pár esetben sok volt a szósz, a tészta kicsit vastag volt, de ennek ellenére jóízűen elfogyasztottuk. Több teremből áll, lakodalmak megtartására is tökéletesen alkalmas.
Nemrég költöztem Csorna környékére, először voltam itt pár hete. Az étterem több teremből áll, némelyikre ráférne kis újítás, de így is elfogadható kinézetre a hely. A személyzet udvarias, segítőkész, gyors. Az ételek frissek, ízletesek voltak ,házias jellegűek és hatalmas adagokat kaptunk.
Sok időt töltöttünk ott, a pincér azonnal jött, ha elfogyott az italunk, figyelmes volt. Az étterem tiszta és a mellékhelyiség is kulturáltan rendbe tartott, felújított. Összességében arra jutottam, máskor is ellátogatunk az étterembe.
Csornai barátom javaslatára választottam az éttermet útközben Komárom és Kőszeg között. Nem is kellett csalódnom. Az ételek frissek voltak, a pincér rendkívül segítőkész és udvarias, az étterem pedig mind az evőeszközök, mind a belső tér tisztaságában elégedettségre adott okot.
Az árak az adagokhoz mérten egyáltalán nem magasak és SZÉP kártyával lehet fizetni. Egyetlen problémám volt (de erről nem az étterem tehet): a csornai közlekedés egy káosz.
Az étterem kívülről egész jó, belülről azért ráférne némi újítás. A felszolgálók kedvesek voltak, de néha kicsit lassúak. Egyszer a natúr húst annyira elmustározták, nem tudom már hogy amit ettem hogy nevezték de olyan szinten úszott a mustárba, hogy ehetetlen volt. Legszívesebben a szakáccsal etettem volna meg, de kétlem hogy egyeltalán az megette volna.
Egy másik alkalommal, a csirke salátába direkt nem kértem hagymát, de csak bele került. Sőt a hús se volt benne finom. A natúr csirkemellet hasábbal még nem rontották el, csoda.
Belépéskor kedvesen fogad a pincér, azonnal az asztalhoz kísér, majd étlapot hoz, és felveszi az italrendelést. Az ételek a rendeléstől számítva elég gyorsan elkészülnek, bőséges adagok, udvarias kiszolgálás, finom ételek, bár néha a köret minősége hagy némi kívánnivalót maga után, pl.
egyértelműen újramelegített zsíros hasábburgonya, vagy kemény rizs. Ha itt jársz, menüt ne egyél, az rémes, főleg a marhapörköltnek csúfolt valami, íztelen, és meghatározhatatlan színű löttyben úszik a hús! :)