Érdeklődéssel olvastam a hétköznapokon un. svédasztalos (korlátlan ételfogyasztás) ebéd lehetőségének bevezetését - 11-15 óra között-, ezért kipróbáltuk. 14,28 órakor érkeztünk. Kevés vendég, még kevesebb, illetve semmi ételkínálat. Vonatkozik ez a levesekre (üresen kongó tálak), "kikapart" tálcák,hideg maradékok.
A menü szerinti 10-12 féle kínálatból, 2-3 volt megtalálható. Az időtartam alatt felkínált frissensültből, nem jutott minden jelenlévőnek. A sütemények, óvodásoknak kettévágott méretűek voltak. Az ételért való "beszerzés" alatt elvitték az érintetlen ételt is, pedig látható volt, hogy személyes holmik vannak az asztalon. Egyébként a többi asztal subickolását végezték egy kancsóba mártogatott szivaccsal.
2012 augusztusában párommal Debrecenbe érkeztünk augusztus 20. -ra és dél körül megéheztünk, így betértünk az Aranybika szállodába ebédelni. Első benyomásom:ez nem a mi pénztárcánknak való. . . utólag rájöttem,hogy nem szabad az 1. benyomásra hagyatkozni, ugyanis az ételek háziasak voltak és úgy voltak elkészítve, mintha anyukám főzte volna.
. . Kiszolgálással sem volt semmi baj, a pincérek végig vidámak voltam és udvariasak, látszott rajtuk,hogy "átragadt" rájuk a Virágkarnevál hangulata és ezt képesek voltam átragasztani a turistára is. Az ár. . . az Aranybika hírnevéhez képest az árral nagyon meg voltunk elégedve. Aki finomat szeretne enni de olcsón, ajánlom,hogy térjen be.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.