Érdeklődéssel olvastam a hétköznapokon un. svédasztalos (korlátlan ételfogyasztás) ebéd lehetőségének bevezetését - 11-15 óra között-, ezért kipróbáltuk. 14,28 órakor érkeztünk. Kevés vendég, még kevesebb, illetve semmi ételkínálat. Vonatkozik ez a levesekre (üresen kongó tálak), "kikapart" tálcák,hideg maradékok.
A menü szerinti 10-12 féle kínálatból, 2-3 volt megtalálható. Az időtartam alatt felkínált frissensültből, nem jutott minden jelenlévőnek. A sütemények, óvodásoknak kettévágott méretűek voltak. Az ételért való "beszerzés" alatt elvitték az érintetlen ételt is, pedig látható volt, hogy személyes holmik vannak az asztalon. Egyébként a többi asztal subickolását végezték egy kancsóba mártogatott szivaccsal.
Munkám során kollégáimmal rendszeresen járok Debrecenbe, és mindig az Aranybikában ebédelünk. Egy pesti menza áráért kapunk nagyon finom svédasztalos ebédet. Eddig még sosem okozott csalódást. Nagyon nagy a választék, finomak az ételek. Én amikor ott jártam mindig volt 3-4 féle leves, és rengeteg főétel a húsoktól a főzelékig.
Munkahelyről ebédelni szoktunk kimenni a kollégákkal. A választék bőséges, vannak állandó résztvevők a kínálatban: Húsleves, gyümölcsleves, töltött káposzta, valamilyen fasírt, rántott hús, főzelék. Köretek közül rizs, sült burgonya, tészta, párolt zöldségek mindig megtalálhatóak. A további ételek változóak, illetve pl.
a gyümölcsleves, főzelék, fasírt fajtája is naponta más. Mindenki össze tudja állítani a saját ízlésének megfelelő ételt, annyiszor lehet szedni ahányszor akarsz. Az alapanyagok tekintetében, nem a legjobb a minőség, de ettől függetlenül megpróbálják belőle kihozni a legjobbat. A zúza pörköltet én is csak ajánlani tudom, az mindig finom. A csirkecomb filéből készült ételekben eddig mindig találtam a comb-porcokból, én azt kerülni szoktam. Alapvetően érdemes mindenből először egyet venni, akármenynire is jól néz ki, meg kell kóstolni, ha ízlik, akkor pedig szedni még egyszer. Ugyanez igaz a süteményekre is, van ami jobban néz ki, mint amennyire finom. A sütiben a hobok sokszor habosított vaj alapúak.
Városközpontban található az étterem, többször betérünk ide ebédelni. Rugalmas a "nyitva tartási idő". Mi 12 óra után érkeztünk, szépen feltálalt, tele tálakat találtunk. Többféle leves, sültek, egytálételek, saláták, főzelék, sütemények voltak a kínálatban. Folyamatos volt a feltöltés.
A családdal jártunk Debrecenbe, ebédelni tértünk be az étterembe, ahol nagyon finom ételek bőséges választéka várt minket. A zúzapörkölt egyenesen isteni volt. Kiváló izek, praktikus elrendezés, sose fogyott ki az étel, azonnal pótolták. A sütemény kinálat is a bőséget mutatta. Már ajánlottam is a barátainknak. Megéri az Arany Bikába betérni és egy jót enni.
A városközpontban gyönyörű környezetben lehet finom ízű, sokféle étel közül választani. Mindenki talál számára megfelelő ételt, desszertet. Változatos, és nagyon ízletes a választék.Itt megéri a pénz a finomságokért, mindenki kedve szerint annyit ebédelhet, amennyit szeretne.Ajánlani fogom mindenkinek.
Egy eredeti szépségében helyreállított teremben svédasztalos rendszerben naponta lehet ebédelni kedvező áron. A felhozatal nagyon impozáns, nagy választék és izletes ételek vannak feltálalva, háromféle leves, sültek, pörköltök, sokféle körettel és számos egyéb finomságok, és a végén a desszertek bő választéka. Talán amit hiányolni lehet nincs felrakva ivóvíz az ebédhez.
Már a város is nagyon szép. az étterem a város szivébe nagyon szép környezetbe van. a megrendelt ételek nagyon finomak, az italok kellő hőmérsékletüek. az ebédre nem sokat kellett várni. a hangulat jó varázsa van az éteremnek. az árak elég magasak, de az ételek is különlegesek voltak amit fogyasztottunk.
az étterem és a mosdó is nagyon tiszta. máskor is szivesen mennék. aki szeretne egy finom ebédet kellemes környezetbe eltölteni akár családdal akár barátokkal ajánlani tudom.
Munkám során jutottam el Debrecenbe és az ittjartam. hu-n kerestem egy olyan helyet, ahol meg tudunk ebédelni a kollégákkal gyorsan, ár/érték arányban kedvezően. Jó választás volt! Bőséges volt a választék, folyamatosan töltötték a csévingeket. Az ételek is ízletesek voltak.
Amit hibának tartok: sajnos, az asztalokról nem takarították le az előttünk étkezők által otthagyott morzsákat, és az üvegpoharakat is hiányoltam, az ásványvizet üvegből ittuk, colához szívószálat adtak. A szebb napokat is megélt Hotel Aranybikának az üvegterme még mindig nagyon szép és hangulatos.
Amikor ebédidőben beléptem az étterembe egy debreceni utazásom során, még nem is sejtettem, hogy milyen helyre érkeztem. Színpompás díszlet, finom illatok fogadtak. Kellemes, tiszta hely, ahová mindenképpen érdemes benézni, ha Debrecenbe utazunk. A személyzet nagyon kedves volt, végig szem előtt tartották igényeinket.
Az ételek között mind a magyar,mind pedig a külföldi konyha egyes specialitásai is megtalálhatóak voltak. A szezámmagos rántott szelet egyszerűen feledhetetlen ízélményt nyújtott számomra, pedig sok helyen ettem már. A desszert már tényleg csak hab volt a tortán! Itt aztán tényleg kedvünkre válogathattunk párommal. Az étterem ideális választás lehet családoknak, pároknak,vagy akár egyedül érkezőknek is. A bőséges és sokszínű választéknak köszönhetően innen biztosan senki sem távozik majd éhesen! Ráadásul mindezt fillérekért! Mindenképp visszatérek majd ide egy ebédre, ha Debrecenbe járok!