Éttermünk könnyen megközelíthető, a várost átszelő 4-es, 33-as, és 47-es főutak találkozásánál, az Árpád tér mellett található, a Debreceni Egyetem Műszaki Karának épületével szemben. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban, vagy a szomszédos kis utcában.
Félév alatt háromszor jártunk az étteremben. Első alkalommal 15 perc után távoztunk, mert a felszolgáló meg sem kérdezte,hogy minek jöttünk ide, ennek ellenére adtunk nekik még egy esélyt. Második alkalommal a pincér is toppon volt és az étel is jó volt. A kellemes tapasztalat után a tegnapi napon megint betértünk, bár ne tettük volna.
Az ételek borzalmasok voltak és nagyon lassan készültek el, pedig rajtunk kívül 4fő tartózkodott az étteremben, mi is 4 voltunk. Több esélyt nem adunk, senkinek nem ajánlom.
saládi eseményre - esküvő - készülünk jövőre, s nekünk jutott a nemes feladat, hogy kiválasszuk az éttermet ahol a lagzi lesz. Az étterem jól megkozelithető, de ezzel vége is a pozitívumoknak
A parkolás nem megoldottuk, mindössze 5 hely van ah udvaron, csak a szomszéd utcákban lehet parkolni. Belépéskor 14.
30-kor mindössze egy asztalnál ültek vendégek. Jeleztük hogy ebédelni szeretnénk, Mire a pincér közölte, hogy 2 csoportot is várnak, nincs szabad helyük. Így távoztunk. Csak megjegyzésem, hogy aki elküldi a betérő vendéget, az ne menjen vendéglátósnak! Ha egy étteremben 3 embert nem tudnak leultetni, akkor azt be kell zárni. Nagybátyám amikor telt ház volt, a saját széket adta át a vendégnek, s az irodájában ültette le! Csak ott volt hely. De elküldeni? ! A szakma megcsúfolása. Minősítés ; nem ajánlott Értékelés: 1/10
4029Debrecen, Ótemető u. 5
06 52 349 290
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség csoportokat szívesen fogad kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége