Jó éttermet kell csinálni,akkor lesz vendég is. Reméljük ez a focira is igaz lesz,stadion már van. . . . . Nálunk 10 perc múlva már az innivaló is megérkezik,jól hűtve,ez nem árt,mert odakint 30 fok van. Az étterem átalakult,a hátsó,,tükörfal,,nagyobbnak mutatja mint valójában. Rendelünk 13,29-kor,az étlap teljesen korrekt. Többféle leves,hal,szárnyas,marha ételek,a gyerekekre is gondoltak. A levesünk 13,40-kor megjön,erős paprikával,forrón ahogy kell,fél liter teljesen jó 790 ft ellenében. Tele vagyunk,a zajszint 58 és 80 db átlag 70! decibel,ez elég sok. A főételek és a sokk (a látványtól) 14,03-kor érkezik. Szénbányászokra méretezett adagok,érdemes a fotókat megnézni! A csülök pékné módra,az egész családnak elég lenne. Az én óríás rántott szeletem betakarja a tányért,ki sem látszik alóla a serpenyőben sült köret,végre nem zacskós krumpli. A roston sült hal is jókora adag. Az én adagom megsült rendesen,a köret is jó szintű. Kitűnően hűtött italok jönnek,ami kell is,mert a klima ellenére meleg van. Az adagok egy részét elcsomagoltatjuk,mert nem birjuk megenni. Desszertet csak ketten kérünk,a palacsinták tálalása szép,ráadásul izre is jó. Kávét nem kérünk,mert tele vagyunk,de nagyon. Számla jön,25. 180 ft,ez 4 főre,likőrök,sörök,kólák,teljesen jó,még úgy is,hogy 10 % szervizdij van benne. Ez viszont az étlapról nem derül ki! Távozunk 14,50-kor,étkezési idő 90 perc. Összegzés:
Ugye,étterembe enni és jóllakni járunk,erre a célra a Flaska kiválóan megfelel. Hangulatos hely,jó ételek,óriási adagok,rohanó de figyelő személyzet. Négyen négyfélét ettünk,semmit nem felejtett el,mindent hozott,minden jó volt,a telt ház ellenére. Degeszre ettük magunkat,erre utal a ,,kiütés,, a cimben. Elég volt megemészteni az ebédet. Jó hely,nagyon nem tudok belekötni,de a szervizdij miatt jár némi levonás,de csak annyi,hogy a minősitést ne rontsa le. Minősités: különösen ajánlott
Értékelés: 9,5/10 pont