A kedvenc étterem ahová mindig járok családias hangulat finom és kiadós ételek kedves kiszolgálás elfogadható áron ! Amit kérek azt kapom nem ér meglepetés mindig finom ételek és tiszta rendes környezet céges rendezvényeket is tartottunk már ott azt is profi módon megoldották ! Úgyhogy ajánlom mindenkinek !
Minden fontosabb családi rendezvényünket itt tartjuk. Legyen az szülinap, házassági évforduló, ballagás utáni ebéd, vacsora, stb. Remek ízekkel készítenek el bármit, amit csak szeretnél, mindezek mellett az árak nagyon-nagyon kedvezőek. A családi vállalkozás minden szintem megmutatkozik, a különtermek is hangulatosak.
Többször ebédeltem a barátnőmmel az étteremben, az ételek nagyon háziasak, az adagok bőségesek, az árak a földön járnak, a kiszolgálás és a fogadtatás is kiváló. Az étlapon található ételeket rövid időn belül elkészítik, a menü rendelés után pillanatok alatt az asztalra kerül. A hangulat családias és barátságos.
Családias hangulat, kiváló minőség és barátias kiszolgálás, valamint magyaros jellegű konyha jellemzi az éttermet. Évek óta rendszeres vendégek vagyunk a Hüse Vendéglőben és még mindig jól éreztük magunkat. A széles étlapválaszték mellett a konyha rugalmassága könnyedén elégíti ki az egyedi ízlésvilágot.
Az étterem a város egyik legforgalmasabb útjából nyíló kis utcában található. Megközelíthetősége kiváló, parkolási lehetőség megoldott. Nagyon hangulatos, igazi hétköznapi feeling, aki nem szereti a nagyon puccos étteremeket, de szereti a baráti közeget és kiszolgálást, annak csak ajánlani tudom.
Az étel és italválaszték igen bő skálán mozog, mindehhez társul a nagyon kedvező ár-érték arány. Megfizethető áron egy kellemes vacsora a családdal vagy barátokkal? -itt a helyetek! Barátságos a fogadtatás és a kiszolgálás, az ételek pedig ízletesek! Az étteremben szóló halk zene nagyon hangulatossá teszi a vendéglátóhelyet. Csak ajánlani tudom, ha jót jó áron szeretnél Debrecenben!
4028Debrecen, Mikes Kelemen u 37.
06 52 460 800
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség étel elvitelre kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség