A napokban jártunk ismét ebben a hangulatos étteremben kb. 2 év elteltével. Rekkenő hőség este 6 körül,kint is bent is. A személyzet segitőkész,a környezet barátságos. Az innivalók nagyon finomak. Az ételek közül próbáltunk olyat választani ami ízelitőt adna az indiai izekből. Most annyira nem sikerült.
Sokat,kb majdnem egy órát vártunk a vacsorára,ami rendkivül szépen volt tálalva,mennyiségileg is a helyén volt,mégis ahogy ettünk és kostolgattunk az ízek nem akartak kibontakozni sehogysem. Kárpótolt a desszert bennünket,amiből viszont duplán is kérhettünk volna,de nem voltunk már bevállalósok. Majd újabb 2 év mulva.
Debrecenben egyik kedvenc éttermünk a Kashmir. A berendezés, a zene, a hangulat kellemes, megnyugtató. A konyha kiváló, mindig ízletes, friss ételeket kapunk. A speciális italaik ( mentás, gyömbéres limonádé stb. ) is nagyon finomak. Egyetlen negatívumot tudok csak említeni: elég sokat kell várni az ételre.
Ezt annak a számlájára tudtuk be, hogy minden friss, kiváló minőségű, ez pedig időbe telik. Nem a legolcsóbb étterem Debrecenben, de a minőség megéri. Aki szereti az indiai ízeket ( nem vegetáriánus étterem, de vannak vega ételeik is) nagyon ajánlom a debreceni Kashmir éttermet.