A Kedvesemmel úgy telt a nyarunk, hogy elhatároztuk, hogy minél több fagylaltot kipróbálunk Debrecenben, hogy eldöntsük, vajon hol a legjobb a kínálat. Ennek keretein belül jutottunk el a Kismandulába is, amiről sok mindent hallottunk, azonban én személy szerint még nem voltam ott. Kértünk egy-egy fagylaltkelyhet, amit rövid várakozás után ki is hoztak nekünk.
Minden szempontból kiváló volt, mind mennyiségében, mind minőségében. Fontos kiemelnem, hogy a fizetésnél szerettem volna borravalót adni, viszont azt mondta a hölgy, hogy nem fogadja el, inkább jöjjünk máskor is. Ez egy szimpatikus és meglepő hozzáállás volt, amit én még sehol se tapasztaltam. Csak ajánlani tudom!
DEBRECENI KIRÁNDULÁS. . . EGY FINOM EBÉD UTÁN EGY BELVÁROSI SÉTA SORÁN FELFDEZTÜNK A CSOKONAI SZINHÁZ MELLETTE GY NAGYON ARANYOS, BARÁTSÁGOS , TISZTA IZLÉSES CUKRÁSZDÁT. A KINÁLAT RENGETEG. . RENDELSÉRE IS VIHETŐ KÉSZMŰVES TORTA. MI FEKETE ERDEI MEGGY TORTA SZELETET, CUKORMENTES ZSELÉS EPERSZELETET ÉS KÁVÉKAT KÉRTÜNK.
A KISZOLGÁLÁS NAYGON YGORS VOLT. A KÁVÉHOZ ÉDESITÓT IS ÉS CUKROT KAPTUNK AZ ÉDES KIS TÁLCÁN. A SZÉKÉK ÉS A HELY NAGYON IZLÉSES, SZINTE OTTHON CSALÁDIAS. KÖSZÖNJÜK. AJÁNLOM A KIRÁNDULOKNAK IS SÉTA UTÁN.
Ez a cukrászda még pár éve is eléggé elit volt, de mára már elszállt magától. Az ára magasabb, mint a legtöbb helyen, a sütemények viszont már nem olyan jók. Nagyon sok elég száraz.
Idén augusztusban egy debreceni jóbarátommal betértünk ismét a Kismandula cukrászdába. Ettünk egy gombóc zöldalma meg egy gombóc csokoládéfagylaltot, ittunk egy derecskei almalevet. A fagyi nem volt kiugró, jóindulattal meg lehet neki szavazni 4 pontot, az almalé a minőség garanciája, ahol ezt tartanak és nem mondjuk Cappyt, ott érdemes szétnézni. 1690 forintot fizettem, ami átlagos ár/érték arány.
Debrecenben központi helyen található ez a hangulatos cukrászda. Sokféle cukrász termék kapható, a torták között nagy a választék. Igazán finomak, és szépek is. Érdemes kipróbálni.
Itt most is amikor csak elvitelre lehet vásárolni nagyon sokféle sütemény kapható. A kiszolgálás mindig udvarias, gyors, türelmes. A sütemények igazán finomak, érdemes betérni ha jó minőségű édességet szeretnénk fogyasztani. A torták is nagy választékban kaphatóak, sokféle ízben, és ráadásul gyönyörűek. Remélhetőleg társasággal is lehet majd hamarosan helyben fogyasztani.
Igazán jóízű finom süteményeket lehet itt kapni. Minden friss, és még esztétikailag is kiválóak, emiatt nehéz választani annak, aki szereti az édességet. A személyzet kedves, jó ide betérni. A város központjában könnyen megtalálható ez a szépen kialakított igényes cukrászda. A kész torták óriási választéka minden alkalomra található.
Többször jártunk már ebben a cukrászdában, volt már kevésbé szerencsés sütiválasztásunk, de legtöbbször elégedetten távoztunk. Kulturált, tágas hely, átlagos kiszolgálással. Hangulatos és az ételérzékenyek, illetve paleo diétát folytatók is megtalálják a számításukat. Sajnos nem minden cukrászdában elérhetőek még reform sütik.
Kevés rosszabb van annál, amikor a vendég záróra előtt érkezik, nos mi utána érkeztünk. Egy megrendelt tortáról volt szó, amiért mentünk de elkéstünk, már takarítottak a kasszákat lezárták. De kinyitották az ajtót és készségesen kiszolgáltak minket. Maga a torta is nagyon finom volt. Ár érték aránya, megfelelő. Szívesen vásárolnék tőlük ismét.
Nálunk igaz a mondás, ha süti, akkor Mandula cukrászda, semmi más :) sok mindent fogyasztottunk már itt, az összes süteményük egytől egyig kiváló. Nagyon nagy választékban kínálnak sütiket, és a fagylaltokból sincs hiány. Többször csináltattunk már itt szülinapi tortákat, soha semmilyen probléma nem volt velük. Igaz, hogy némileg drágább más helytől, de szerintem megéri.