Egy percen belül az asztalnál ülünk, étlap 6 db A5-ôs oldal, nem sok de elegendő, ráadásul 3 nyelvű, ezen a helyen, 30 méterre a Hotel és Gyógyfürdő mellett ez elvárás. Tetszik a hely na! Külön boxot kapunk, kényelmes, normális asztallal, békebeli evőeszközök. A leves 7 perc alatt érkezik, ráadásul kiváló! A pincér - piros pont - rákerdez kérünk - e erős paprikát, s valóban erős nem mint a múlt heti. Én kényes vagyok a levesre, de ez hibátlan. Lakodalmas húsleves névre hallgat, de mi is, mig esszük, mert olyan is! Főétel frissen fürgén érkezik, a személyzet teszi a dolgát, nem tolakodó, mindig akkor van ott amikor kell, szemmel tart bennünket. Ételek finomak, de az adagok kicsik. Az 5-ös képen látható adag 4. 000 Ft. Hááát? ! E nnyiért lehetne bővebb is. Viszont ízletes, az elkészítés jó. Desszert. Tálalás színvonalas, 8-9-10. fotó. Finom kávét kapunk. A számla meg elfogadható, 25 ezer ft italokkal együtt, 4 főétel volt hármunknak. A személyzet tisztes borravaló után a pult mellől kiabál utánunk hogy viszontlátásra. Összegzés :
vannak olyan éttermek ahol visszafelé kell pontozni
Hogy a maximális 10 pontból mennyit vonjuk le, az mibe tudunk belekötni? Hát itt, nem sok mindenbe. Az adagok lehetnének nagyobbak, a pincér szolgálata addig tart míg kilép a vendég az ajtón, kb. ennyi. Ugyanakkor régen ettem ilyen kiváló levest, a főétel jó, a desszert megint kiváló minőségű. Van minden amit kértünk, alig egy óra alatt jó ebédet tudtunk enni. Az étterem múlt századi hangulata egyedi, bátran ajánlom mindenkinek. Minősítés :különösen ajánlott! Értékelés : 9. 2/10 pont.