Nagy reményekkel mentünk be a csárdába miután a két éves kisfiunk éhes volt ebédidőben. Tele volt a csárda mikor odaertunk. Belepve észre sem vettek bennünket nekem kellett elvennem az étlapot. Aztan miután megérkezett a rendelesunk megkérdeztem a pincért hogy kaphatnánk e etetoszeket! ! Nagy kegyesen kaptunk egyet de. . . .
úgy kellett mellénk rakni hogy masnak ne legyünk"útban"! ! ! Aztán mikor közöltük hogy kártyával fizetünk meg szajhuzogatas is volt! ! ! Egyszóval pocsék érzéssel távoztunk! ! ! Nem tesszük be többet a lábunkat oda! ! !
A hely hangulata a zavaró legyektől eltekintve jó, de az étel minősége kifogásolható. Két adag halászlét rendeltünk. Az egyik rendben volt, viszont a másik adagban konkrétan nem volt hal hús. . csak csont morzsalék a lében. Csalódás volt. . ez már másodjára fordult itt elő -naivak voltunk. .
Többé nem megyünk és megosztjuk ismerőseinkkel is ezeket a negatív tapasztalatokat. . A hal nélküli adagot vissza kellett volna küldeni és nem kifizetni. . Illetve, panaszt kellett volna tennünk az illetékes vezetőnek vagy a vonatkozó hatóságoknak. . Számos általunk látogatott étterem ezen a szinten már messze túl mutat. . senkinek nem ajánlom. . .
Régebben sokat jártunk ide, mindig tele volt. Kockázatos volt Debrecenből ki jönni mert ha nem volt hely akkor mehettünk vissza. Ez tíz éve volt. Minap a párommal gondoltunk egyet és az autópályáról ide vettük az irányt, nagyon nagy hiba volt. Nagyon nem azt kaptuk, ami elvárható lett volna, pedig nagyon éhesek voltunk délután hatóra első étkezés.
A párom tárkonyos ragulevest szeretett volna, de csirkével a pincér szerint, amit ők kínálnak, az sertésből van. Nem gond elkészítik csirkéből, boldogság, én babgulyás. Pár perc talán, öt és itt a pincér a rendeléssel. Már akkor gyanús, hogy lehet ilyen gyorsan megfőzni. A ragu ehetetlen, rommá főzött zöldség, valahonnan összekapart csirke hús, de talán romlott is volt, tejszínnel felöntve, ehetetlen. A babgulyás közepes, rommá sózott, nagy csimbók húsokkal. Soha többet. Egy dolog állandó a pincérgárda.
Minőségi borok nincsenek (25 évvel a rendszerváltás után és húsz esztendővel a borszakma feltámadása után), az ipari kommersz sör volt, hogy ihatatlanul savanyúnak bizonyult, a rizottónak köze nincs a rizottóhoz, hanem túlfőtt rizs összekeverve rizottóba nem illő hozzávalókkal, a mártások lisztesek, ízük esetenként érdektelen, jellegtelen, a egyik-másik hús száraz, a saláta szeretetlen, a somlói krémje puding és vizes kakaó, az étlap regényhosszúságú, és minden harcsaételt a rántott harcsától a töltöttön keresztül a halászléig és a paprikásig pangasiusból készítenek, ami vérlázító, botrányos becsapás. Harmadik alkalommal már csak azért rendeltem harcsát, hogy lássam, űzik-e még ezt az ipart. Hát űzik. Megülik a Márton napot libával, de nincs újbor. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a beltér szép, hangulatos és ha elkapja az ember a frissen sült pogácsát, akkor az kiváló. De egy csárdát nem lehet pogácsára és dizájnra építeni.
Céges rendezvény után jöttünk ide. Húslevest, és négyszemélyes tálat kaptunk. A pincér egy jókedvű, poénos kedvében lévő úr volt. Teljes szívéből dolgozott és élvezte a munkáját. A látóképi csárdát sokan szeretik, mert bőséges adagokat adnak. Ízvilág teljes mértékben a magyaros ízekre van ráállva.
Sajnos ebben a csárdában sem találtam meg a kimagasló gasztronómiát. Legnagyobb sajnálatomra, bő olajban és zsírban készültek a sültek és köretek. Magamtól biztos nem jönnék ide újra. De a társaság javának nagyon tetszett a hely.
Régen jártunk itt,egy jó húsleves reményében érkezünk 15,00-re. Étlap jön,kint a fóliával védett teraszon ültünk le. Az étlap bőséges,nehéz választani. Mire az italokat kihozza,leadjuk a rendelést. A levesek 10 perc múlva érkeznek. A hajdusági orjaleves maga a tökély. Bőséges,forrón érkezik,komoly húsdarabokkal erős paprikával.
Kiváló leves. A főételek átlagosak. A két szelet sajttal töltött pulykamell kőzepes adag,a köret rízibizi ami egészen jó és tescós sült krumpli. A hús jól van elkészitve. A számla 24,090 ft 3 főre. ez elfigadható italokkal együtt, hiszen a lyoni ibamáj önnagában 5,400 ft. Távozunk 15. 55-kor,étkezési idő 50 perc. Összegzés: a járvány megtizedelte a vendéglátóipart. Akik talpon maradtak,ott is hol a pincér hol a szakács ment el,vagy mindkettő. Ez rányomja a bélyegét az eredményre. A látóképi csárda kivétel ez alól,úgy tűnik maradt a csapat. Pörög a csárda,van vendég is bőven,a személyzet teszi a dolgát. Ételek jók. Alig 50 perc alatt megebédeltünk. Étlap bőséges,tisztasággal sincs gond. Minősités: ajánlott Értékelés: 8. 8/10 pont
A puszta közepén, távol a város (és az autóút) zajától, rendkívül barátságos légkörben fogyasztottuk el pünkösdi ünnepi ebédünket. A felszolgáló vidáman, kedvesen bánt velünk, ígérete szerint olyan ételeket hozott ki, amelyekben nem csalódtunk: bőségesek és ízletesek voltak. Kivételesen minden bennük is volt, ahogy az étlap ígérte (pl.
libamájjal töltött csirkemell). Kis csalódást csupán a köret jelentett: "párizsinak" titulálva egyszerű párolt mexikói zöldségkeverék, hercegnő burgonya rúd alakban és párolt rizs szárazon.
Egy ebéd hazafele a Látóképi Csárdában. fél egykor értünk oda, rengetegen voltak. De kaptunk asztalt. Viszonylag gyorsan ki is hozták az ételeket. Dícséret a személyzetnek, nagyon igyekeztek. Az étel megfelelő mennyiség volt. Ízletes. A Bírkapőrlölt miatt tértünk be. Hangulatos hely. Bár a kőrnyék nem "Látóképi" Egy építkezés közepén.
Soha nem voltunk itt még! De az biztos nagyon kellemesen csalódtam a helyben! Kellemes kis hangulatú hely. Kedves és odafigyelő kiszolgálás, mindig tudta ,hogy mikor kell jönni! Vitathatatlanul finom ételek és bőséges adag! Köszönök mindent! Még visszatérünk!
Amikor Debrecenben járunk mindig betérünk ide vacsorázni.Rengeteg főétel van,nagyon nehéz választani.Hagyományos ,tájellegű ételek vannak,nagyon finoman elkészítve.Ha sok vendég van,kicsit többet kell várni,de megéri,mert az ízek kárpótolnak!