A hely ahol a szálloda található elképesztő: város, de erdős, hangos és csendes, belváros, de parkos, egyszerűen tökéletes. Minden ott van: éttermek, park, szökőkút, állatkert vidámpark, csendes villamos –ami fullos (tv, stb) 300 HUF / menet. Még mindig nem tudom megszokni, hogy a recepció a második emeleten van, nem gond, csak fura.
Az hogy a mélygarázsba nem fér be egy MB mikróbusz az azért funny, emiatt nap +2000 HUF többet kel fizetni a felszíni parkolásért-ez viszont gáz. A szobák tiszták,hangulatosak és tiszták, nekem egy picit kicsinek tünt, csak úgy mint a fürdő, bár be vallom a kád most nem hiányzott. A személyzet kedves és készséges, az élményfürdő…két óra ripsz-ropsz elszalad. Ami még megoldásra vár szerintem: a beléptetés a fürdőbe, iszonyatosan kényelmetlen és nehézkes a kapukon keresztül menni, míg más szállodákban (Pl: Velece) a kapu tetejére teszed a digitális beléptető karszalagot / órát, itt le és az oldalához kell egy körbe érinteni –hu ez nagyon macerás és nem komfortos. Az ételek finomak, bőségesek és ízletesek. A villamossal bárhová el lehet jutni, családosoknak ajánlom. A hely ahol fekszik, elképesztő
Kifejezetten wellness szállodát kerestünk, és ezt itt teljes mértékben megtaláltuk. Autóval ugyan nem egyszerű a szálloda megközelítése, de az utazásunk előtt pár nappal a szálloda küldött egy leírást az odavezető útról. :-) Maga a szálloda nagyon szép helyen, a Nagyerdő szélén található, a Termálfürdő és az Élményfürdő között.
Mindkét fürdőhely a szállodából fűtött folyosón megközelíthető, így télen a hidegben is kellemes a használatuk. A szoba nagyon praktikusan, 2 személy számára kényelmesen berendezett. A félpanziós ellátás mind mennyiségben, mind minőségben megfelelő volt. Ha későn mentünk enni, és valami a tálalóból már kifogyott, akkor hoztak frisset belőle. A wellness-en kívül a város is sok látnivalót kínál, így nemcsak a testi, de a szellemi kikapcsolódás is adott. ;-)
A megközelíthetőség nagyon rossz, át kellett hajtani a mélygarázson és fizetni azért, hogy a parkolóba jussunk, majd onnan még két sorompón áthajtani a szálloda elé, a be és kipakolásig, de érdemi tájékoztató táblák nélkül. A köntös, amit kaptunk konkrétan szakadt és rongyos volt.
A három napos meghirdetett tartózkodás, másfél nap, hiszen a harmadik napon 10-ig el kell hagyni a szobát (ekkor nyit az élményfürdő) és nem lehet már csak szobahosszabbítással a fürdőben maradni (ennél jóval olcsóbb helyeken sem jelent problémát, hogy a szoba elhagyása után még a szolgáltatásokat igénybe lehet venni). Ezeket csak azért, mert az ÁR-ÉRTÉK arány nagyon rossz! ! A személyzet 90%-ban kedves volt, mosolygós, az étterem választéka bőséges (aki itt nem tudott választani, azzal baj van), bár az is igaz, hogy a minőséggel, az ízekkel már lehet vélemény eltérés. . . Összességében teljesen átlagos, átlagon felüli árakkal! !
Tényleg vegyes érzésekkel távozik az ember innen. A hotel a felujitás után csodálatos kivéve a roppant puha majdnem használhatatlan ágyszivacsot. Az étkezés ilyen szinvonalas és magas árfekvésű hotelhez képest csalódás,a reggelihez késöbb-fél 10körül-érkezöknek már nem jutott minden és szólni kellett hogy lesz e még,nem mindig lett.
. . Korábban is elég soká sikerült utántölteni az ételeket,azt gondolom ez ciki. És az ember itt hagyott több százezer forintot és a parkolás nem fér bele,vicc,és plusz két óra maradás felől érdeklödtünk és úgy hogy nem is jött senki a szobába rávágták hogy 4000ft ellenébe lehet csak,ilyen se volt még sehol
A hotel gyönyörű,szép,tiszta,az ételek finomak,az étterem is nagyon hangulatos jól felszerelt. Azt viccnek tartom,hogy egy szállodában a bár 21. 00-ig tart csak nyitva. . . nem lehet egy kellemes estét eltölteni. Arról nem beszélve hogy egy fő tartózkodik a pultba. . 4 fogyasztó embert fél óra alatt tud kiszolgálni. . . . .
A legrosszabb az hogy a játszóház is csak 19. 00-ig van nyitva ,pont amikor a gyerekek játszanának akkor zár be. Egy 2 éves gyerek nem tud csocsózni,sem léghokizni,na meg persze 21. 30kor le kell adni az ezekhez tartozó felszerelést! . A termálfürdő még elmegy tisztaság szempontjából,na de az élményfürdő. . . Az valami undorító! ! áll a kosz mindenhol,papucs nélkül egy lépést sem! a medencék állítólag 27-30 fok. . . na ebből talán a 24-25 megvan,egyedül a gyerekmedence ami kifogástalan hőmérsékletű!
6 éves ikerpárral voltunk 2 éj/3 nap. Személyzet kimagaslóan kedvesek, tisztaság jó, játszószoba hihetetlen jó(felnőtteknek is). Etélek finomak, koktélok isteniek. Amit kiemelnék még hogy, a svéd asztalnál külön nem kell fizetni az üdítőkért(coca-sprite-kávé stb. . ). Thermál/élményfürdő is nagyon jó. Szóval ajánlom mindenkinek :)
A hotel fekvése kiváló. A nagyerdőre néző szobák előtt éjjel semmi forgalom, nappal a tavat, sétáló embereket látni, semmi zaj. Ami gond volt, a megtalálása. Sehol nem jelzi tábla a városban sem a hotelt, sem a fürdőt, legalábbis mi Bp. felől nem láttuk. Konferenciára mentünk, többen korábban érkeztünk /1 óra körül/, de a szobákat egy perccel sem lehetett 2 ó előtt elfoglalni.
Sok más hotelben voltunk már ilyen céllal és korábbi /akár dél körüli/érkezéssel, de még nem volt rá példa, hogy nem adták volna át a szobákat. A recepciós lányok semmi tájékoztatást nem adtak, milyen fürdőt használhatunk. Másnap reggel jöttem rá, hogy a fedett termálmedencéket is el lehet érni a hotelből, nemcsak a szabadtérit. /Sokan az utóbbit mertük csak este használni, mivel oda vezet a lépcső. /A harmadik emeletről csak gyalog lehet a medencéket megközelíteni le-és felfelé is. Egyébként jó volt minden, a szoba és az étkezés kifogástalan.
A hotel elhelyezkedése jó,főleg gyerekes családoknak Közel van az állatkert,akkor éppen állatkertek éjszakája volt. A deluxe apartman tágas,az ágyak kényelmesek,egyedül a kilátás zavaró,amely másik szobára néz. A játszószoba mindennel felszerelt,nagyobb gyerekek is megtalálják a szórakozási lehetőséget.
Átjárás az élményfürdőbe elsőre bonyolultnak tűnik. Az élményfürdő mondhatni minden igényt kielégítő,de nekem zsúfoltnak tűnt. A napozókert kellemes,az itt fogadó látvány már nem annyira. A kert végében retró,lerobbant épületek. Hiányoltam a kültéri medencéket,melyek csak a termál részen vannak. A reggeli-vacsora megfelelő,de az étterem túlzsúfolt. A lobbyban lévő személyzet barátságos,viszont egyedül nem tud több vendéget kiszolgálni,sokat kell várni. Összességében jó,apróbb hibákkal.
Nyáron jártunk Debrecenben. Sajnos pont esős időszakot fogtunk ki. De a szálloda és az Aquaticum kárpótolt. Családi szobában voltunk,de nem volt zavaró. Étterem kultúrált,jó,finom ételek, pincérek figyelték minden kérésünket. Kicsit bonyolult volt átjutni a szállodai szoba és az Aquaticum között de hamar megszoktuk.
Már kétszer volt szerencsénk családunkkal eltölteni itt néhány napot, nem volt véletlen, hogy visszatértünk. Kiváló kiszolgálás, fantasztikus ételek, közvetlen átjárás az élményfürdőbe. Benn a Nagyerdő közepén, közel a városhoz, akár gyalogosan is. Kicsit drága lett a felújítás óta, de szuper hely! Szívesen mennénk újra!