Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen belvárosától sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét.
Az orvosi masszázst jelentősen fejleszteni kell személyzet és körülmények szempontjából. A hotel külső világítása elégtelen esőben később délután sötétben érkeztem nagyon nehéz volt egyáltalán a szállást megtalálni a parkolási lehetőségek pedig enyhén szólva botrányosak egy ilyen öt csillagos szállónak erre adni a kell a négyezer forintos éjszakánkénti fedett parkolás szerintem nem elégséges
Nem sok 5*os hotel van Magyarországon,de ez a hely valóban megérdemelten viseli a csillagjait. Közvetlen,barátságos személyzet,kiemelném a felszolgálókat. A wellness sosem volt tele,van 2 jacuzzi,mindig csak 2-en voltunk benne. A szoba nagy ,erkélyes. A bekészített kapszulás kávé nincs ingyen/ ez kicsit negativum/ és a klima is csak másnapra jött helyre,addig szinte csak hideget fújt.
De ezeket az apróságokat a vacsora el tudta felejteteni. Félpanzióval voltunk,de étlapos vacsi volt. Hát . . . ennél finomabb ízvilágú,5* os ételeket ritkán eszünk. Ez hab a tortán. Isteni volt.
Remek szálloda. Minden igényt kielégít az étterem, a szobák a személyzet. A mélygarázs a szálloda vendégeinek arányaiban lehetne méltányosabb, főleg, hogy nem is volt maximálisan kihasználva. A wellness is kiemelkedő, a medencében az élményelemek többet üzemelhetnének. Ezen két apró észrevétel kivételével tényleg remek szálloda.
3 napos pihenésen voltunk a szállodában szilveszterkor. A személyzet rendkívül figyelmes és segítőkész. A szálloda valóban egy szépen berendezett, kultúráltan kialakított egységet képez. A szobák tiszták, rendezettek, mint ahogy minden részlegük. A wellness és az egyéb szórakozásra lehetőséget biztosító helység szintén.
Az éttermük nagyon kultúrált, első osztályú berendezéssel, a konyhájuk pedig mind a reggeliknél, mind a vacsoráknál kiváló, választékos. A szilveszteri gálaest is nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat. Részünkről maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, abszolút nem drága hely, egy ilyen színvonalhoz képest pedig kimondottan nem. Gratulálok a teljes személyzetnek!
Sosem jártam még Debrecenben, de azt hiszem, sikerült az egyik legjobb helyet találnunk a hétvégi kiruccanásunkhoz. Nagyon szép az ötcsillagos szálloda, jó helyen van, luxust áraszt, de mégis megfizethető. A személyzet extra kedves, az étel kitűnő, minden igényt kielégítő. Még visszatérünk!
Fűtés nélküli hideg szoba egy 5 csillagos szállodában! Kinti hőmérséklet hetek óta 10 fok körül éjjel. Fáztunk, de fűtést nem engedtek. Visszatérő vendég vagyok, de legközelebb nem választanám.
Másodszor voltunk 5 csillagos szállodában, de nagyon nagy a különbség a másik javára. Nem éreztük szinte sehol az 5 csillagot. A wellness sajnos nagyon kicsi, a jakuzzi nem működött, aki nem tud úszni, annak csak egy kicsi meleg vizes medence maradt, ami 10 emberrel már majdnem tele volt.
A játszószoba jól felszerelt, igaz már nem az én kisfiam életkorának volt megfelelő, de a kicsiknek kiváló. A reggelire a kisfiam 6 csillagot adott, nagyon jó a választék, az egyetlen észrevétel, hogy a péksüteményt nem pótolták, így másnap korábban mentünk, hogy legyen még kalács. Az elhelyezkedése kiváló, szerencsére a stadionra nézett a szoba, így nem zavarta semmi a nyugalmunkat. Nagyon kényelmes a matrac, szuper a nagy képernyős TV a rengeteg csatornával. A vacsora választékával nem voltunk elégedettek, alig tudtunk mit választani, másnap már kinn ettünk a városban. A személyzet nekem már túl udvarias volt, ami már túlzás, a másik része pedig kimért és hűvös. Összességében jól éreztük magunkat, ha a jakuzzi megjavul, ajánlanám másoknak is.
Első alkalommal választottunk ***** szállást ,mely nem hatott bennünk mélyreható benyomást ! Lehet hogy nem használtuk ki az 5* adta lehetőségeket és ezért éreztük a már ismert 4* feletti különbségeket. Volt azért ami a 3* felé billentetté az élményeket . Pl. :-A Londiner fiúnak segíteni kellett a csomag felemelésében .
-A megérkezéskor jelzett hiányos szobavilágitást ,távozásig megmaradt . -A poros fiokokban ott felejtett melegítő alsó hevert (Ami azért nem egy kicsi ). - Két teljes árú szoba foglalásánál ,melyből az egyikben egy felnőt és egy 10 éves gyermek volt, nem járt a 2 Welcom drink ,nem volt bekészítve törölköző, köntös . (Kérésre pótolva lett ) A teljesárú szobánál a számlán gyerek ár van feltüntetve . (Amely a csomagárban a végösszeget nem befolyásolta ) -Wellness részlegben nem működött a jakuzzi . Az étterem tiszta ,a pincérek figyelmesek Az ételeknél :2 féle leves , 4-5 féle főétel kínálatot nézzük, akkor kicsit lehetne több is ,de ízletesek voltak . A desszert nem mondható választékosnak .
A megérkezéskor a csomagban megigért szolgáltatás egy részét nem kaptam meg, csak külön kérésre adták oda kupponokat. A számlában felszámolták a welcome drinket, holott az a csomag része volt. A wellness részlegben a pezsgőfürdő alkatrész hiány miatt nem üzemelt. A fentiekből eltekintve kíválóan éreztem magam.
A hotel Debrecen egy nagyon szèp rèszèn helyezkedik el. A szemèlyzettel meg voltunk elègedve, kedvesek voltak. Az ètelek ìzletesek ès van vàlasztèk, bàr a reggelik esetèben nagyjàbòl mindhàrom alkalommal ugyanazok voltak kìnàlva.
Jàrtunk màr több hasonlò hotelben, de ilyen dràga itallappal mèg nem igazàn talàlkoztunk. (Igaz, hosszù idő utàn először utaztunk ùjra, lehet màs helyeken is ìgy emelkedtek az àrak. ) A wellness rèszleg az, ami nekünk nem igazàn nyerte el a tetszèsünket, azèrt rövidebb időre 3 napon is lenèztünk. Először is olvasgattam àm a kritikàkat utazàs előtt. Làttam hogy TÖBB màs időpontban utazò nehezmènyezte, hogy a jakuzzi üzemen kìvül volt. Ès làm, augusztus 20, hosszùhètvège ès nàlunk is ugyanez. Üzemen kìvül. Làttam, hogy ìrtak magyaràzatot, hogy elromolhat stb. . . de az azèrt màr gyanùs, hogy ezek szerint folyamatosan üzemen kívül van. A többi medence sem egy nagy szàm. A szaunàk, gőzkabin rendben volt. Összessègèben nem csalòdàs, mert làttam a koràbbi kritikàkat, de jogosak. Tehàt nem egy 5* ès ilyen àrkategòriàjù hotelben szàmìtana erre az ember. Ennèl a hotelnèl merült fel először, hogy utànanèzzek, mi alapjàn kapjàk a csillagokat egyes hotelek. Voltunk ennèl sokkal jobb 3*osban màr, többször is. Szòval tènyleg kìvàncsi vagyok. Ennek ellenère jòl èreztük magunkat, nem bàntuk meg, hogy mentünk, de ez inkàbb Debrecennek ès a viràgkarnevàlnak köszönhető. Valòszìnűleg ilyen àrèrt legközelebb màsik hotelt vàlasztanànk.