Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
Pozitívum: A félpanziós ellátásban kapott ételek kivétel nélkül nagyon ízletesek és bőségesek voltak. Bárki megtalálhatta az ízlésének megfelelő ételt. Negatívum: A szállodának nagyon csekély a televízión fogható csatornája. Ráadásul a 12 nézhető csatornából legalább a fele nem fogható.
A szálloda munkatársa próbált segíteni, de így is csak rövid ideig volt nézhető kb. 6 csatorna. A vendégek kb. 80 %-a idősebb korú ember volt, akik az esti órákban szívesen néztek volna műsorokat. Ezt mielőbb érdemes lenne orvosolni.
Jó pár éve jártunk már itt, lényegében azt kaptuk, amit vártunk. Ami jó volt: A mai árakhoz viszonyítva az ár/érték arány jónak mondható. Az étkezés rendben volt, a svédasztalos reggeli, vacsora jó volt, az ételek ízletesek voltak. A szoba nem túl nagy, de kényelmes volt, a fürdőszobában volt elegendő akasztó, törölköző szárító.
A szoba érkezésünkkor tiszta volt. Ami javítható lenne: a szemetet minden nap kivitték, de egy kis porszívózás, feltörlés egy két naponta elfért volna. A kicsi kád és a testünkhöz érő műanyag függöny helyett egy tolóajtós zuhanyfülke jobb lett volna. A wellness medencére is ráférne egy kis felújítás. Összességében kellemes napokat töltöttünk Debrecenben és a Nagyerdő szállóban!
A nyár legmelegebb hónapjában érkeztünk, kiváló árnyas helyen kaptunk szobát, de hiányzott a klíma. A szobánk az első emeleten volt, ami kitűnő hely, de nem volt lift, ami a férjemnek a fel-le járkálásban nehézséget okozott. A hotel elhelyezkedése egyébként kitűnő, a Nagyerdő bármely pontja sétatávolságra van, a villamos közelsége miatt remekül tudtunk közlekedni a városban is.
Kezdjük ott, hogy "buta" a szöveg: "Szeretném értékelni. . . ". Helyette: "kérésükre szívesen értékelem. . . " Nos a Hotel Nagyerdő kellemes elhelyezkedésű, jó közlekedési adottságokkal - gyakori villamosjárattal. Tiszta és friss levegő, parkosított környezet. A személyzet udvarias, segítőkész, de nem tolakodó.
A konyha jó, jobb az átlagnál, a kiszolgálás gyors és udvarias. A szobák példamutatóan tiszták, a berendezésük állapota jó. Egyetlen sajnálatos tapasztalat, hogy a fürdőszobában a WC-ben folyamatosan folyik a víz (ez 2023-ban elkeserítően siralmas és pazarló! Szerelőért, gondnokért, karbantartásért kiállt! ). A város is tiszta, parkjai-, utcái többnyire ápoltak. MODEM, Déry Múzeum, Református Nagytemplom, Csokonai Fórum, Szabó Magda Emlékház, Református Kollégium, Medgyessy Szoborgyűjtemény, Arborétum, Egyetem mind udvarias és látogatóbarát személyzettel és körülményekkel fogadja az érdeklődőket.
Tetszett a szoba, tetszett a tisztaság, a nyugalom. Ami nagyon nem tetszett az étkezések, maga az étel ízletes volt, de hogy mindig kifogyott az étel, sokat kellett várni, hogy újból kitegyenek, nem értettem, hogy miért a savanyúság van legelőre kirakva, azt kéne utoljára, miután már tudom mit eszek, már ami jut, s utána szedjek magamnak.
Voltunk már több szállóban, ahol ilyen fajta étkezés volt, sehol nem tapasztaltam az ételek ilyen mérvű elfogyását, és az utánpótlás hiányát. Levestől kezdve, a rántott húsig , süteményre, gyümölcsre, mind mind sokat kellett várni. Nem értem, hogy nem tudnak kalkulálni az ott lévő vendégszámmal.
Egy hosszú utazás után, kellő fáradtsággal érkeztünk a párommal. /50 éves házassági évfordulónk jutalmául/ A recepción azonnal készségesen fogadtak bennünket. Tökéletes eligazítást kaptunk, mellé még egy térképet is. A későbbiek során kellő tájékoztatást biztosított, túráink során! Első emeleti szobánkat örömmel foglaltuk el.
Tisztaság,rend még a fáradságunkat is feledtette. Beöltöztünk, s az utazás fáradalmait kipihenni indultunk a wellness részlegbe. Ott az fogadott amit láttunk az előzetes információban. Egy jó szaunát és egy felújításra rászoruló medencés részleget. Jó gyógyvízzel. Pihenés után átöltözés, s irány az étterem. Remek hely, tisztaság, szívélyes személyzet, remek vacsora fogadott bennünket. Ami teljes itt tartózkodás alatt így volt, annak ellenére, hogy tudták, az utolsó napunk/vasárnap/ a szálloda be fog zárni. Ezt egyáltalán nem érzékeltették ,sohasem! Így teltek el a napjaink. Bőséges, kiváló ételek, remek"kirándulások" mellett gyorsan elszállt az idő, s élményekben gazdagon indulhattunk haza! ! ! ! ! ! ! ! Ötvenedik házassági évfordulónkat méltó módon tudtuk megünnepelni!
A wellness, felújitásra szorul, nyugdijasoknak kihivás a fürdőkádba belépni, bár nem tudom esetleg van e tusoloval rendelkező szoba. Unokákkal voltunk az udvaron csak egy játék trambulin volt. A személyzet kedves, az ételek változatosak és finomak voltak, a város elbűvülő. A Nagyerdő viszont gyerek paradicsom. Nagyszülők ,2 unokával 4 és 10 éves
A hotel csodálatos helyen van. Az étel minősége jó. Csendes, nyugodt hely! A medencére ráférne egy alapos csere, esetleg javítás! Nekünk. Különben megfelelő, a kezeléseket is igénybe vettük, ahol barátságos, figyelmes és segítőkész személyzet volt! Ajánlani tudom mindenkinek, mi már kétszer voltunk, de szeretnénk még visszamenni!
Remek a szálloda,de nincs lift,ezért minden alkalommal 43 lépcső fel-ugyanennyi le,s ezt naponta többször megtéve igen sok! A konyhájuk remek,ha valami kifogyott már hozták is az új tálakat,le a kalappal ezért. Sajnos hallottuk,hogy nov. -ben egy időre bezárnak mert nem tudják fenntartani ebben a nehéz anyagi helyzetben-a 10 emeletes felső 5 szintjét miért nem adják ki a sok ott tanuló diáknak?
! /tök üresen áll/ lenne bevételük,s talán az albérlet ára is kevesebb lenne a sok diáknak-persze ez csak egy tipp! -bocsi,de nem tudtam megállni,hogy erről ne írjak. Üdv. :Vajdovich család Csongrádról
Sajnos a szállodával ÖSSZESSÉGÉBEN elégedetlen vagyok! MOST IS OLYAN, mint egy szocialista ÜDÜLŐ: finom a vacsora ( csak 19h-kor MÁR HIDEG ), de MINDEN NAP ugyanazok a "saláták"! A "felszolgálók" esetenként, ha előkerülnek,trécselnek, vihognak. A reggeliben sincs semmi változatosság ( minden nap ugyanaz)!
A recepciósok lassúak, 2 felé képtelenek figyelni ( IGAZI szállodában sokáig nem kapnának állást )! A kilátás csodás volt a 10. emeletről, de meg lehetett fulladni a folyosón. Ablakot - ISTEN őriz! ! ! - nem nyitnak ( NEM SZABAD! ! ! )A szoba nagyszerű, rengeteg hely van a "cuccok" elhelyezésére, meleg víz mindig volt, a teraszon elmerengeni príma. . A Zsuszi "nevű kis vonat - azon túl, hogy pöfög - unalmas, indulásai össze egyeztethetetlenek a szálloda - mondjuk úgy - napi "menetrendjével". Elhanyagolt tájakon zakatol, talán a végállomás NEM ilyen, de odáig a "kedves" kalauz jóvoltából nem jutottam el ( hosszú lenne ezt leírni )! ! !
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük, hogy megosztotta tapasztalatait, véleményét szállodánkkal, s ezzel elősegítve munkánkat, fejlődésünket.
A vacsora folyamatos melegen tartására és változatosságára jobban oda fogunk figyelni. A visszajelzések alapján a vendégek döntő része elégedett az általunk készített ételekkel.
A vacsora kínálatát igyekszünk úgy összeállítani, hogy különböző igényeknek meg tudjunk felelni.
Fejlődésünk céljából a személyzettel kapcsolatos észrevételeit továbbítjuk a részlegeknek, viszont szállodánk teljes személyzete igyekszik mindent megtenni, hogy vendégeink pihenése a legkellemesebben teljen nálunk.
A Zsuzsi Erdei Vasút sok, városunkba érkező turista (vagy akár debreceni lakos) egyik legkedveltebb programja, mely színesíti Debrecen látnivalóinak listáját. Sajnálattal olvastuk, hogy kellemetlenségek érték de bízunk benne, hogy újabb látogatása esetén kizárólag kellemes élményekkel fog gazdagodni. További jó egészséget kívánunk Önnek!
4032Debrecen, Pallagi út 5.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)