A Boutique Hotel Regi Posta különleges környezetben várja vendégeit Debrecen belvárosában. A 18. századot idéző, de mégis modernséggel fűszerezett berendezés rendhagyóvá varázsolja az itt tartózkodást. A panzióban mindenki megtalálja a neki megfelelő szobát; a tulajdonosok a mozgásukban korlátozott vendégekre is gondoltak, így nekik speciálisan kialakított szoba áll rendelkezésre.
A fürdőszobák tágasak és gyönyörűek, kádas és zuhanyzós kivitel egyaránt megtalálható. Debrecenben számos programlehetőség kínálkozik, a panzió kedvezményes belépőjegyet kínál az Aquaticum Élményfürdőbe a szálló lakóinak. Étterme szintén egyedülálló pinceétterem, ahol a magyaros ízvilág dominál és remek gasztronómiai élményt nyújt.
Egy hétvégét töltöttünk a szállodában. A szoba egyedi volt, az ágyak kényelmesek. (kicsit kemény, éppen ezért kellemesen pihentető ágybetétek voltak az ágyakban) A fürdőszoba átlagos, a szoba design egyedi. A szobából hiányzott az ágyak melletti kis lámpa, csak egy ágynál volt, ami nem volt túl praktikus este családdal, gyerekkel lakva.
(vagy csillár, vagy semmi fény) Ezen fejleszthetnének. A szoba hangszigetelése kifogástalan, csend volt még rendezvény alatt is. Az étterem jó volt, a személyzet kimondottan előzékeny és segítőkész! Bátran ajánlom másnak is.
Csonka Templom közelében, a belvárosban található a Régi Posta Pansió. Minden szobája egyedi kialakítású. Roppant hangulatos, ötletes. Régi tárgyak új funkciót kaptak. A szoba kialakítása nagyon ötletes. Minden megtalálható benne, mégsem zsúfolt! Kellemes, nyugodt környezet biztosította a pihenést.
Jól szigeteltek a helységek, még a külön étteremben lévő esküvő vidám hangulata sem szűrődött ki. A reggelik és a vacsorák nagyon bőségesek és izletesek voltak.
2016. április 26-28 Kellemes helyen,remek környezetben, nagyszerű kiszolgálásban volt részünk. Az ételek bőségesek, finomak voltak, a kiszolgáló személyzet nagyon segítőkész, készséges volt. Csak jót tudunk mondani. (1 negatívum volt csak. Egy kicsit hűvös volt a szobában, de ezt betudtuk annak, hogy odakinn is elég hideg volt.
Pókháló a falon , nincs melegvíz reggel és este vagy csak elvétve. Elhelyezkedés jó, de nagyon minimum szinten van a személyzet. A konyhás nő rácsap a pultra ha nem megfelelő kaját kér a vendég, de a kaja ettől függetlenül jó. Előző hozzászóló szerinti állapotok vannak.
Nagyon szép napot töltöttem ott "valakivel"akivel régóta kedvesek voltunk egymásnak, ez is igazán megszépitette, Cantry szobában voltunk,különleges a berendezés, az összhatás olyan vidékies-nyugoft,pedig tényleg a város központban van. A fürdőszoba is kellemes,modern,az ágy kényelmes. . . . igazán romantikázásra való hely. Nem pihe-puha ,de extra érzés.
A kisfiammal töltöttem két napot a panzióban. A szobánk hangulatos, meseszerű volt, tiszta, rendezett. Habár a panzió egy főút mellett van, a hangzavar nem szűrődött be. Nyugodtan töltöttük az éjszakát. Az étterem hangulatos, az ételek igen bőségesek és nagyon finomak. Először furcsa volt, hogy a reggelit is az étlapról rendeltük, de hozzá lehet szokni.
A személyzet barátságos, segítőkész. A panzió nagy előnye, hogy a centrum, villamosmegálló közelsége miatt könnyedén elérhető minden látnivaló. Baráti társaságnak, pároknak, nagyobb gyerekkel üdülőknek javasolnám, mert az esti cigányzene, a hangulatos étterem és a kényelmes szoba kellemes pihenést biztosít.
Nagyon tetszett a hely. Az elhelyezkedése kitűnő,közel van minden. Első aggodalmunk az volt hogy az utcára nyilt az ablak és,hogy az zajos lesz,de egyáltalán nem zavart. A fogadó maga nagyon ötletes,és egyedi megoldásokkal rendelkezik. A kiszolgálás és az étel remek,az ott dolgozók készségesek és kedvesek!
Ami talán kicsit negatív,hogy a klímát nem igazán lehetett állítgatni,illetve hogy a tv csatornák kicsit összevisszaságban működtek(igaz egy ilyen helyre nem tv. t megy nézni az ember) Összeségében 99% a helynek!