Ez az a hely ahova többször nem megyünk vissza. A környezet ugyan nagyon szép igaz a hotelt elég nehéz volt megtalálni. A reggeli még úgy ahogy elfogadható de a menüvacsora pl. egy db hamburger némi salátával. A jakuzziba kb 3-an férnek el de akkor már a lábak összeérnek. Mindenért könyörögni kellett a pincér flegma volt.
Szoba kicsi, wellness erősen fertőtlenítő szagú, ráadásul a főépületből az udvaron át kell sétálni, ami télen nem igazán előny. Ettől függetlenül a wellness hangulatos. Svédasztalos reggeli bőséges és választékos. Sajnos a főépületben az ételszag szinte elviselhetetlen. Ital, üdítő árak irreálisan magasak!
Nagyon szép, pihentető 3 napot töltöttünk itt, a szállás csodás helyen van, a falu felett, a személyzet nagyon segítőkész, a szoba tiszta volt, az ételek nagyon finomak. A fahídtól először kicsit meglepődtünk, hogy azon kellett átmenni a szállodához vezető úton, de nincs vele semmi gond. A csomaghoz 1 óra biliárd járt, jó kikapcsolódás volt.
Közel van Eger, Szilvásvárad, de a környék is szép és nagyokat lehet sétálni. A kinti medence pont jó, a medence vize langyos volt, ami nyáron kifejezetten kellemes.
Furcsa volt, hogy érkezéskor azonnal ki kellett fizetni elòre a szállást- nehogy eltűnjünk? Az épület elhanyagolt, a három emelet azért sok lift nélkül, a szoba rendben volt, légkondival, de egész nap eszméletlen kajaszag a szobában is. Első este kértünk másnap délelőttre masszírozást, mindent megbeszéltünk.
Reggel érdeklődtem, hová kell menni, gond semmi. Csak éppen nem jött senki. 1 óra múlva vissza a recepciora- ja, nem érték el a masszőrt. Se este, se reggel nem tudták ezt közölni? Két éjszakát voltunk ott, egy teljes délelőtt elment potyára ( a sok plussz lépcsőről nem szólva) , de még egy elnézésre se futotta. A külső medence tényleg mindent visz, de azért a hozzáállás borzalmas!
A szálloda gyönyörű környezetben van, másodszor jártunk ott. Pihenésre teljes mértékben alkalmas.A település egy csodálatos horgásztóval is rendelkezik, amely meglátogatása kellemes kerékpártúra. A kinti medence vize hideg volt, jó lenne megoldani a felfűtését. Nagyon jól éreztük magunkat ismét!
Vacsora katasztrófa, szoba kis vacak, wellness erősen fertőtlenítő szagú, ráadásul a főépületbol az udvaron át kell sétálni, ami ősszel nem poén. Egyébként szép helyen van.
Március 20-tól 22-ig voltunk itt. Mi biztosan visszatérünk. A megközelítés kissé nehézkes, mert a GPS elirányított. A szálloda gyönyörű. A személyzet kedves, közvetlen, bármit kértünk mindent teljesítettek. Az étel finom és bőséges volt reggelinél és vacsoránál egyaránt, egyedül a desszertek hagytak némi kívánnivalót.
A szobával elégedettek voltunk, a berendezéssel és a tisztasággal is. A wellnes-részleg nagyon tetszett, mindent kipróbáltunk, késő este lehetett biliárdozni, stb. A kilátás fantasztikus, a környék gyönyörű, rengeteg kirándulási lehetőséggel. A falu egy ékszer a Bükkben, az ott lakók kedvesek, ismeretlenül is köszönnek az után, érdeklődnek.
2015. decemberében jártunk ott. Utunk során 2szer sikerült eltévedni. Szilvásvéárad felöl könnyebb lett volna de rossz helyen mentünk le a pályárol s salgótarjánba kötöttünk ki. a szállodát se találtuk meg könnyen/nem vettük eszre pedig szép nagy tábla/ hirdeti s romantikus kis hidon kell áthajtani a szállással,személyzettel mi megvoltunk elégedve.
2014. októberben jártunk ott. A recepciós nem volt a toppon. Azt gondoltam tesz egy x-et a szobaszám mellé, hogy érzékeny erre meg erre, mert úgy hírdeti a szálloda, hogy a tej- és gluténérzékenyeket is ki tudják szolgálni. Nem tett, így következő este felszolgálták nekem a tejszínhabos fagylaltot.
Viszont felszolgálják a gesztenyepürét tejszín nélkül (nem ez volt életem legjobb desszertje). Nem volt kiírva a kenyérre, húskészítményekre, hogy tejterméket tartalmaznak-e. A saját kenyeremet ettem, amit vittem, mert nem voltam benne biztos, hogy a felszolgált kenyér nem tartalmazott pl. tejport. Jó lett volna, ha van legalább egy szék a szobánkban. Engem zavart, hogy a fürdőszoba ablakon, ami a WC mellett volt csak egy hártya függöny volt. Este zuhanyzásnál kicsit kellemetlenül éreztem magam. Nagyon szép a környék és jó a levegő.
Vegyes érzelmeink vannak a szállodával kapcsolatban! A hely fekvése és a környezet az gyönyörű. A szolgáltatás és az ételek a mai viszonylatokban nagyon gyengék voltak. Többet vártunk volna! Olyan mint-ha nem lenne gazdája a vállalkozásnak! Nem ez lesz a törzshelyünk!!! (Pedig lehetne)