Pár percre a fürdőtől található az étterem, terasszal (hűvös idő esetén zárt terasz). Kellemesen berendezett, luxus nélkül, de tiszta, és a felszolgálás elsőosztályú – igaz, az adott időpontban egyedül a mi asztalunk volt foglalt. Az ételek minősége viszont azért hagy kívánnivalót maga után – nem rossz, inkább csak gyenge.
Demjéni hosszú hétvégénk utolsó estéjén ültünk be ide. Tanakodtunk, hogy mit együnk, "étlapos" kajához már nem volt annyira kedvünk, ezért úgy döntöttünk pizzázunk egyet, mivel a hely pizzériaként is hirdette magát. A hely maga nem túl nagy, ezért a teraszt téliesítették (oldalfal, fűtőtest), szombat este nekünk is csak itt jutott hely.
A felszolgálók kedvesek voltak az ott lévő vendégekkel, jó hangulatban dolgoztak. Viszont a pizza amit kaptunk nekem különösebben nem ízlett, a sajton kívül a többi feltét az én ízlésemnek ritkás volt. A tészta közepesen vastag volt, de nekem túl nyers. Lehet valakinek ízlik az ilyen pizza nekem nem jött be. A szomszéd asztalokhoz kivitt sültek viszont nagyon jól néztek ki, és az emberek is elégedettek voltak vele. Legközelebb ha erre járok, biztosan itt fogok enni, csak nem pizzát.
Jól választottam. Ízletes étel demjéni specialitás volt karajból készítve, amiről úgy gondoltam meg kell kóstolnom. Nem csalódtam. Nem csak az ízekkel, de a mennyiséggel is elégedett voltam. A kiszolgálás figyelmesen, kedvesen történt. Robusztus fa asztalok terítő nélkül, de tiszták. Az ár is elfogadható. Nem bántam meg, hogy ott álltam meg ebédelni.
Most látogattuk meg először ezt a vendégházas éttermet, de nem bántuk meg. Az ételek ízletesek voltak és mennyiségileg is megfelelt mindegyik: felnőtt és gyerekadag egyaránt. A kiszolgáló hölgy türelmesen, kedvesen vette fel a rendelést, a demjéni specialitás étellel kapcsolatos kérdésekre készségesen válaszolt.
Amit hiányoltam, hogy az asztalon nem volt semmilyen terítő, vagy akár papírból készült alátét. Ez nekem egy kicsit rontott a színvonalon. Ár-érték arányban közepes helyre sorolnám.