A Bodza vendégház Demjén főutcáján, közel a Termál Völgyhöz várja a vendégeket. A felújított és kibővített parasztházban 3 jól felszerelt apartman található. Minden apartmanunk 4 személyes. Konyha, fürdőszoba és hálószoba tartozik egy-egy lakosztályhoz. A szállás gyermek- és bababarát.
Az óriási udvarban játszótér, tűzrakóhely található bográcsozó- és nyársalóhellyel. A zárt parkolóban 3 kocsinak biztosítunk helyet. A közelben fürödhet a demjéni és egerszalóki élményfürdőben, s közben megtekintheti a sódombot is. A horgászat kedvelői a szalóki víztározónál hódolhatnak szenvedélyüknek. SZÉP kártyát elfogadunk.
Idén augusztusban nyolcadszor voltunk a feleségemmel itt a Bodza Vendégházban. Gondolom, a szám magáért beszél. Tulajdonosváltás volt ugyan, de ez semmit sem változtatott azon a tényen, hogy jövő augusztusban is ide szeretnénk jönni. Már a korábbi években is tettem itt, ezen a fórumon említést erről a vendégházról, véleményem azóta sem változott.
Hetedszerre is megint ide jöttünk a feleségemmel két hétre pihenni, ha lehet, jövőre is ide jövünk, mert a mi igényeinket maximálisan kielégíti az itteni szolgáltatás. Nem véletlen, hogy 2012 óta minden évben ide jövünk. Bárkinek ajánlom, aki ilyen körülmények között szeretne nyaralni.
Mint azt a címben is leírtam, idén augusztusban ötödjére is újra ide jöttünk feleségemmel a Bodza Vendégházba. Továbbra is mindennel meg voltunk elégedve, jövő augusztusban is ide szeretnénk jönni pihenni, kikapcsolódni. Már most lefoglaltuk a helyet, biztos, ami biztos. Tavaly is így tettünk és nem bántuk meg.
A fogadtatás kedves és baráti volt. A szobánk tiszta és igényes. Aki pihenni és kikapcsolódni szeretne annak bátran ajánlom. A Demjéni barlang és élményfürdő 500 méterre van. Mi biztosan jövünk máskor is. Köszönjük! :)
2 gyermekünkkel már másodszor járunk itt. Most (november eleje) az őszi táj varázsolt el minket. A barlangfürdő szintén új volt, legutóbb, egy nyári alkalommal csak a kinti részt volt szerencsénk kipróbálni. Most 8 órát voltunk benn, de nem tűnt fel, alig tudtunk mindent kipróbálni.
A szállás sokat fejlődött, nem tudom még valami újat tudnak-e kitalálni, amitől még kényelmesebb és kényeztetőbb lesz a Bodza-lak? [Moderálva - a szerk. ] Nagyon kedves ez a hely, minden megvan, amire vágysz, ott van, ahol otthon is nyúlnál érte, okosan és ízlésesen berendezett kis kuckók ezek, érződik az ember mögöttük. Az udvar mesés, a fű mint a szőnyeg, nem tudom hogy csinálják…? Imádtuk a tollaslabda pályát, évek óta nem játszottam ennyit, nagyon jólesett. A kirándulást ne hagyjátok ki, 2 óra, nem erőltetve, csodás a kilátás, jó a terep; még a városi népeknek sem sok, szépen jelölve az út végig. Alig várom, hogy egyszer a téli havas tájat is láthassam itt.
Ismét itt nyaraltunk 2012. óta immáron negyedszer. Tavaly is ide akartunk jönni, de lecsúsztunk, mert óriási a jelentkezés erre a szép helyre. Az idei lehetőséget már tavaly októberben lefoglaltuk, mert biztosra akartunk menni. A fogadtatás a régi volt. Ismét több újdonságot fedeztünk fel, mint pl.
trambulin, röplabdaháló, parkolóhelyek átalakítása, fűtőtest a falon, kisbojler a konyhai mosogató alatt, védőháló a galérián. Egy szó, mint száz, már most közöltük a tulajdonos házaspárral, hogy jövőre is ide szeretnénk jönni nyaralni, pihenni.
Eddig mindig egri szálláshelyet választottunk (mármint a környéken), de az értékelések alapján kíváncsiak voltunk erre az apartmanra. Minden nagyon jó volt, pont olyan a szállás, mint a képeken. A gyerekek élvezték a nagy kertet, a trambulint. Csupán 2 éjszakát töltöttünk a Bodzában, de a következő kiruccanásunk hosszabb lesz. Biztos, hogy visszamegyünk! Dezső, a fekete cica is nagy kedvenc volt:-)
Szuper 4 napot töltöttünk el az egyik apartmanban. Az szállás minden szükséges konyhai eszközzel fel volt szerelve, az ágyak kényelmesek voltak és a szállásadók is kedvesek. Az apartman elhelyezkedése is rendkívül jó volt. A fürdő nagyjából 5 perc sétára található. Eger kb. 10 perc autóval.
A felújított parasztház rendkívül igényesen meg van csinálva és a kert is szuper a szalonnasütővel és a csocsoval. A szállás családosoknak is kiváló a nagy kert miatt. Biztosan visszatérünk még, szuper szállás!
Januárban töltöttünk 8 éjszakát a vendégház, fagerendás szobájában. A hidegben is barátságos volt nap ,mint nap hazaérkezni a házba. Úgy éreztük minden este,mintha hazaérkeztünk volna. Az ágyak kényelmesek, van kispárna is:-)A szobákhoz tartozó saját kis konyha nagyon jól felszerelt.
Minden van,kávéfőző,kenyérpirító,vízforraló,hűtő,vasaló,tányérok,lábasok. Még papírtörlő, tea,kávé,cukor,citrompótló is volt a konyhaszekrényben. A szállásadó fiatalok tényleg nagyon kedvesek és figyelmesek a vendégeikhez. Régen voltunk ennyire elégedettek az interneten kiválasztott szállással. Mostanság többször belefutottunk olyan vendégházba,amit a tulajdonosok munkásszállóként is üzemeltettek. Ami nem szerencsés . A pihenni vágyó emberek más ritmusban élnek,mint a munkások. A dolgozó emberek reggel korán kelnek,zajosak,de este korán pihenni szeretnének. Itt előre rákérdeztünk a házigazdánál,hogy ne érjen minket meglepetés. Ő megnyugtatott minket és minden rendben is volt ott tartózkodásunk alatt. Vastag falak vannak,nem hallatszanak át a szomszéd szoba zajai,pozitív! A három apartman úgy van kialakítva,hogy egyáltalán nem zavarják egymást a lakók. A házban egyedi szép házi készítésű bútorok,ágyak,a házigazda fiatalember keze munkáját dicséri. Tisztaság és rend fogadott minket+ kis meglepetés csoki és egri bor a házigazdák ajándékaként:-)Mindenben rugalmasak és segítőkésznek mutatkoztak. Leesett a hó is, azonnal reggel kijöttek havat lapátolni. Őszintén kívánok nekik sok sikert és sok vendéget! Ha Egerben szeretne valaki szálláshoz jutni,akkor keresse az egri Bodza Vendégházat. Most nyitották -hasonlóan ehhez- szép, színvonalas szállás és remek helyen van Eger központjában. Az egri Bodza mellett egy remek egytálételes Csülök falatozó. Olcsó és finom egytálételek,olyan békebeli falatozó. :-)