Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén bemutatkozása
A négycsillagos Cascade Resort & Spa Konferencia és Wellness Hotel Demjénben található, 128 kilométerre Budapesttől és mindössze 12 kilométerre Egertől. Az épület hűen tükrözi a Termál Völgy mediterrán hangulatát, belső tereiben viszont a természeti elemek harmóniája uralkodik.
A Demjéni Fürdő és Aquapark a hotel közvetlen közelségében található, mely gyógy- és élménymedencékkel várja látogatóit hajnali kettőig.
A szálloda nagyon szép, hangulatos szobával, lobbyval és étteremmel, finom ételekkel. A fitness sarok 2 géppel és a spa nem túl nagy, de a korlátlanul látogatható gyógyfürdő kárpótol. Sajnos ezzel ki is merítettük a lehetőségeket a szálloda környékén. Nekem úgy lett volna tökéletes, ha tartozik hozzá kert vagy park sétálgatáshoz, így kicsit egyhangú a pihenés.
Mi már 2x voltunk itt, de szerintem még visszamegyünk máskor is. Törökország 5*-os szállodái után is kitűnő. A wellness részlet tényleg nem túl nagy első látásra, de elég. Mikor mi voltunk, mindig volt szabad ágy( igaz, egyszer hétköznap voltunk). A szaunái kíválóak, a szeánszok is nagyon jók.
A személyzet is kedves volt, a recepción elmondtak mindent. Az ételek pedig nagyon jók volta, Magyar szállodákhoz képest sok-sok választék, és nagyon finomak. Mi meg voltunk vele elégedve! ! Voltunk már több hazai szállodában is, de eddig ez a nyerő!
Egy kis pihenés és kikapcsolódás céljából érkeztünk ebbe a gyönyörű hotelbe. Belépéskor a személyzet minden tagja kedvesen és udvariasan fogadott minket, mely szokásukat a következő 2 napra is megtartották. A wellness részlegük tökéletes, a masszázsuk Lilla kezei alatt egy felejthetetlen élmény volt.
A étel és ital minősége is a kiváló szinten van, ahogy a tisztaság is. A mellette található fürdő még alakításra szorul. Egy rossz élményünk volt, egyik este volt olyan étel, mely gyorsan elfogyott és nem is töltötték újra, pedig lett volna rá igény.
Kellemes pihenésben volt részünk, a szálloda nagyon hangulatos, pihenés és kikapcsolódás helye. A szauna részleg nagyon jó a feltöltődésre, igazán kellemes és nyugtató. A szálloda külső környezete is rendezett, tiszta, nyáron még szebb lehet. Alig várjuk, hogy legközelebb is itt pihenhessünk, remélem addigra már az épülő barlangfürdőt is igénybe tudjuk venni.
Egy pici negatívum, de csak megjegyzés, a kinti fürdő hőmérséklete november végén, este lehetne melegebb. Összességében csak ajánlani tudom a pihenni vágyóknak.
Általánosságban mindennel elégedettek voltunk, a szálloda gyönyörű és tiszta, a berendezés átlagon felüli, különleges és igényes. A személyzet kedves, barátságos és segítőkész. Az ételek nagyon finomak és bőséges a választék. A környék kirándulásra alkalmas. Pici negatívumként annyit említenék, hogy nincs gyermekmentes övezet ahol csend és nyugalom van. Erre nagy szükség lenne.
Ünnepi pihenésnek indult, végül fejedelmi lett! Gyönyörű, exclusive hotel, kedves és segítőkész személyzet, finom ételek, pihentető fürdőzések! Engem elvarázsolt teljesen! Már alig várom, hogy újra ellátogathassunk ide nyáron is! :) Különösen élveztük az éjszakai fürdőzést (hiszen nem sok helyen van lehetőség ilyesmire) és a hotel wellness részlegének nyugalmát, frissítő hatását!
A szálloda elhelyezkedése,megközelítése tökéletes. A recepción érkezésünkkor egy "hűvös" hölgy fogadott,mivel nem sokkal 18 óra előtt érkeztünk,így a műszakválás után a recepción dolgát végző segítőkész fiatalember orvosolta a problémánkat,miszerint a 20 celsius fokos szoba csak nem akart melegedni.
Szerencsére nem voltunk túl problémás hangulatban,így elfogadtuk az általuk felajánlott szobát. A másik pár akikkel voltunk,náluk épp az esti zuhanyzáshoz használt meleg víz fogyott el, de ezt is kompenzálták volna egymásik szobával. A kedves recepciós úriember tényleg mindenben megpróbált segíteni, ami nagyon pozitív! Viszont távozásnál ismét a hölgy fogadott minket,sehol egy kedves szó,mosoly, vagy épp viszontlátásra! Ami viszont igen pozitív az a konyha. Isteni ízek, csodálatos látvány,kitűnő tálalás! Csak POZITÍV vélemény,és csupa nagy betűvel írva. A wellnes részleg kicsit kicsi, főleg a medence,na de a termálfürdő kárpótolt. A spa részlegen a masszőrök közvetlenek,és beszédesek,ami jó volt. Kicsit többet vártam volna a személyzettől emberileg. Illetve túl belefáradtnak tűnnek a munkájukba. Talán nekik is kellene egy kényeztető hétvége a szállodájukban. :)Ui. : Az Igazgató Úr mindenütt jelen van,és ahol tud ott segít.
Mi most januárban töltöttünk el 3 napot a Hotel Cascade-ban és a Termál fürdőben. Feltöltődve,de fájó szívvel jelentkeztünk ki. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az ételek fantasztikusak voltak, a személyzet segítőkész. Csak ajánlani tudjuk, egyszer mindenkinek érdemes ellátogatni.
A szolgáltatások tetszettek,bár nekünk a karácsonyi program hiányzott,főként a gyerekeknek. Ami még kicsit zavaró volt,hogy este 11-kor is áthallható volt a szomszéd zuhanyzása is,a gyerekzaj,a falak elég vékonyak. Este 9 körül zuhanyoztunk,és alig volt meleg víz,ami nekünk még nem lett volna probléma,de a kisebbik gyerekünk 8 hónapos,és neki kellett volna a meleg víz,így sietnünk kellett a fürdetésével.
Amit még külön kiemelnénk! Az erkélyen ülve,elég tisztán hallható a személyzet beszélgetése,dohányzás közben, amit egyes esetekben a vendégekről alkottak,és minden másról! Minket még ez sem zavart,én is szállodába dolgoztam jó pár évvel ezelőtt tudom nagyjából hogyan működnek a dolgok, de ha az hallja akiről éppen szó van és rájön, akkor probléma lehet belőle,mi jókat derültünk rajta! ! Bár az úszómester pucér látványát kihagytuk volna,de betudtuk ezt is a karácsonyi extrának! ! ! :D :D Ezektől függetlenül,őszintén mondom nagyon jól éreztük magunkat,csodálatosak voltak az ételek,a személyzet kedves,és segítőkész csapat,a felszolgálóktól,a takarító személyzetig! Már most tudjuk hogy visszatérünk! ! :D
Egyszerűen imádtuk! Csodálatosan szép a szálloda a szobákról nem is beszélve! Annyira otthon éreztük magunkat,a gyerekeknek nagyon sok lehetőséget kináltak a játékra! ! A kiszolgálás és kedvesség 100%! 4 éjszakát töltöttünk el itt de kevés volt! Bizosan visszamegyünk többször! !