Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén bemutatkozása
A négycsillagos Cascade Resort & Spa Konferencia és Wellness Hotel Demjénben található, 128 kilométerre Budapesttől és mindössze 12 kilométerre Egertől. Az épület hűen tükrözi a Termál Völgy mediterrán hangulatát, belső tereiben viszont a természeti elemek harmóniája uralkodik.
A Demjéni Fürdő és Aquapark a hotel közvetlen közelségében található, mely gyógy- és élménymedencékkel várja látogatóit hajnali kettőig.
2013. októberében jártunk a szállodában. Nagyon szép szálloda, jó a kiszolgálás. Gyönyörű a környezet, a szoba teraszáról is a kilátás. Némi építő kritika a szállodának: remélhetőleg a fürdőkomplexummal zárt folyósóval is megoldják az összeköttetést. A bérelhető biciklihez esetleg lehetne gyerekülést v. utánfutót is kölcsönözni.
2013 Novemberben jártunk ott a párommal,és fantasztikus ellátásban volt részünk. Csodaszép a szálloda,isteniek az ételek,remek minden szauna,álomszerű a berendezés. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat,máskor is vissza megyünk. Az már csak bónusz volt,hogy amikor este kimentünk a szabadtéri medencébe elkezdett esni a hó amit bizony abban az évben ritkán láthattunk. Dévainé Georgie
Mi most januárban töltöttünk el 3 napot a Hotel Cascade-ban és a Termál fürdőben. Feltöltődve,de fájó szívvel jelentkeztünk ki. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az ételek fantasztikusak voltak, a személyzet segítőkész. Csak ajánlani tudjuk, egyszer mindenkinek érdemes ellátogatni.
A szolgáltatások tetszettek,bár nekünk a karácsonyi program hiányzott,főként a gyerekeknek. Ami még kicsit zavaró volt,hogy este 11-kor is áthallható volt a szomszéd zuhanyzása is,a gyerekzaj,a falak elég vékonyak. Este 9 körül zuhanyoztunk,és alig volt meleg víz,ami nekünk még nem lett volna probléma,de a kisebbik gyerekünk 8 hónapos,és neki kellett volna a meleg víz,így sietnünk kellett a fürdetésével.
Amit még külön kiemelnénk! Az erkélyen ülve,elég tisztán hallható a személyzet beszélgetése,dohányzás közben, amit egyes esetekben a vendégekről alkottak,és minden másról! Minket még ez sem zavart,én is szállodába dolgoztam jó pár évvel ezelőtt tudom nagyjából hogyan működnek a dolgok, de ha az hallja akiről éppen szó van és rájön, akkor probléma lehet belőle,mi jókat derültünk rajta! ! Bár az úszómester pucér látványát kihagytuk volna,de betudtuk ezt is a karácsonyi extrának! ! ! :D :D Ezektől függetlenül,őszintén mondom nagyon jól éreztük magunkat,csodálatosak voltak az ételek,a személyzet kedves,és segítőkész csapat,a felszolgálóktól,a takarító személyzetig! Már most tudjuk hogy visszatérünk! ! :D
Decemberben töltöttünk a Párommal 4 pihentető napot a Hotel Cascade-ban. A szálloda design-ja eklektikus, de nem zavaró módon; nekünk nagyon tetszett miden! Az anyagválasztás, a kivitelezés igazán magas színvonalú! A tisztaság, az ételek választéka, minősége kitűnő! A fürdőszoba annyira szép volt, hogy egy az egyben "hazahoztam volna".
Ha mindenképpen valami hibát akarnék találni, akkor annyit mondanék, hogy az éttermi személyzet lehetne kicsit kedvesebb! Mindenképpen szeretnénk visszatérni, amikor majd befejeződnek az építkezések. . . .
Egyszerűen imádtuk! Csodálatosan szép a szálloda a szobákról nem is beszélve! Annyira otthon éreztük magunkat,a gyerekeknek nagyon sok lehetőséget kináltak a játékra! ! A kiszolgálás és kedvesség 100%! 4 éjszakát töltöttünk el itt de kevés volt! Bizosan visszamegyünk többször! !
2012-ben, Karácsonykor voltunk a szállodában. 4 csodálatos éjszakát töltöttünk el ezen a mesebeli, varázslatos helyen. Amikor itt jártunk, még nagyon új volt a szálloda, mindössze egy hete volt nyitva, de ez nem érződött a kiszolgáláson. Rendkívül kedves a személyzet és segítőkész.
Karácsony este finom, különleges déli gyümölcsöket készítettek be a szobánkba, meglepetésként. A hallban pedig még másnap is rétesekkel, forralt borral, punccsal kedveskedtek a vendégeknek. Nagyon hangulatos és egyedi a kialakítása az épületnek. Különösen a baldachinos bejárat, a szobák és az étterem tetszett. Az étteremben az asztalokat függönnyel lehet körbevenni,elkülöníteni. Gyönyörű üveggömb csillárok találhatók több helyen is. A gyógyfürdővel még nincs egybeépülve, így télen is fürdőköpenyben, papucsban kell átgyalogolni a szállodából, de ennek ellenére sem kellemetlen a minusz 5 fokos hidegben az oda-és visszajutás. A Fittnes rész is magas színvonalú, hangulatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, gyönyörű a környék, a Demjén völgy, amelyre az ablakokból rá lehet látni, közel van Eger, Egerszalók. A szobák is nagyon egyediek, hangulatosak.
Csodálatos 4 napot töltöttünk itt a párommal! Már az a látvány lenyűgözött minket, ami a recepcióig vezetett. . . A szobánk épp úgy nézett ki, ahogy azt korábban a képeken láttuk! A bőséges reggeli, és a svédasztalos 4 fogásos vacsora isteni finom volt. Picit féltünk, hogy csak különleges ételek lesznek, de tényleg azt mondom, itt mindenki megtalálta a neki tetszőt!
Sőt, olyan ételeket is megkóstolhat, amit idáig nem volt lehetősége. A személyzet nagyon udvarias, és kedves volt. Abban biztosak vagyunk, hogy ha elkészül a barlangfürdő még biztosan visszatérünk erre a csodálatos helyre!
Nagyon hangulatos volt a szálloda stílusa. Kényelmes és szép volt a szoba. Nagyon tetszett, hogy az étkeztetés ideje ilyen intervallumban volt meghatározva, így a korán-későn kelők-fekvők is kényelmesen tudtak enni. Nagyon hangulatos a wellness rész kialakítása is, hangulatos zene, kellemes illat, választható szauna, gőz.
Szép helyen fekszik a hotel, jó a levegő, kellemes a kilátás. A kiszolgálás is nagyon kifogástalan. Tetszett a közelben lévő fürdő kényelmes megközelítése köppenyben is. Hiányoltam a hallban és a szálloda környékén a szemetest. Nagyon kellmes pihenés és szép emlék volt az ott töltött hétvége.
A hotel berendezése,kialakítása nagyon tetszett,modern de mégsem az az "üveg,beton". A szoba berendezése nagyon tetszett/rustic lakosztály/ízléses,szép drapériák,párnák,minőségi anyagok beépítve,remek ötlet az infraszauna és a pezsgő fürdő ahonnan szép a kilátás a környező vidékre.
Az igaz,hogy egy kicsit úgy éreztem,hogy a "dizánjt"feláldozták a praktikum oltárán de ezek csak apróságok/pl. a fürdőszoba mosdója ami a mai trendi tálkaszerű valami és a fa mosdópult ami ugyan jól néz ki de egyátalán nem praktikus és a tartósságáról sem vagyok meggyőződve,nem volt törölköző szárító sem a fürdőbe meg sehol a szobába,így a nedves törölközők és fürdőruhák gondot okoztak,az előszoba szekrényből egy pár fiókot hiányoltam,mert nem igazán kedvelem ha bizonyos ruhadarabok "szabadon"a polcos részen tárolódnak! /ezeken azt hiszem könnyen lehetne segíteni! A személyzet udvarias,előzékeny és külön köszönet az ügyes kezű masszőr fiatalembernek. Az étel választék megfelelő és finom,az ital itt inkább a bort említeném az hagyott némi kivánni valót,igaz csak az első napon ,viszont a bárba remek koktélt kevertek. Jó dolog,hogy a szálló vendégek átjárhatnak a fürdőbe,igazán ötletes az éjszakai fürdőzés. Összességében egy remek hétvégét töltöttünk el nagyon élveztük a hangulatát az egész szállónak és már tervbe van egy újabb látogatás,de télen,mert akkor is szép lehet a környezet és a fürdő is! Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki a nyugodt pihenést,sétákat és persze a jó fürdőt kedveli,valamint szeret finom jó ételeket fogyasztani!