A szálláshely elhelyezkedése, tisztasága, a személyzet kedvessége kiváló volt. A svédasztalos reggeli is bőséges választékot nyújtott. Nagyon szépek voltak a házak, a környezet, igazán gyönyörűen meg lett csinálva. Egy negatívum volt, ami nem tette felhőtlenné a napjainkat.
A meseház apartmanházban két apartman lett kialakítva és sajnos a közös falak szigeteltsége a nullával volt egyenlő, erre, valahogy nem fordítottak kellő figyelmet, így végig kellett élvezni a szomszédban lévő család életét. Hála az időjárásnak, a nap nagy részét nem az apartmanban töltöttük.
2019. május végén jártunk itt a párommal. A fürdő rész egy csalódás volt, három kicsi benti medence volt feltöltve csak. A pramisok csak illúziók az egyikben gépház működik. A nagymedencében a sáros téglát és szemetet láttunk, feltöltésről és előmelegített vízről szó sem volt.
Távozási nap reggelijénél, 8,50-kor érkeztünk,(reggeli 8-10-ig)sem kenyér sem meleg étel, 1db zsemle 2-3db sajt volt. Én udvariasan megkérdeztem a kiszolgáló hölgyet hogy esetleg meleg tojásrántottát kaphatunk-e, az volt a válasz hogy majd lesz. Kb. 10 perc várakozás után és többszöri rosszalló odatekintés után amikor látta hogy csak ott ülünk, befáradt a konyhára. 10perc után 1 kistányéron hozott kb. 5-6kanál rántottát nekem, a férjemnek semmit. Meg mertem kérdezni hogy a 2db üres gyümölcslés doboz helyett hoz-e újat. A válasz az volt hogy egyedül van majd tölti. Mi szétkapartuka a tojást, én megettem a párom megalázottan kivonult a helyiségből. Köszönjük Piramis Demjén!
Annak, aki itt megszáll ez 2 dolog, ami legelőször eszébe jut azt gondolom. Lehet, hogy csak szerencsém volt a hét közepi időponttal, de egyszerűen nem jellemezhetem másképp csak úgy, hogy a nyugalom szigete. Köszönhető ez annak is minden bizonnyal, hogy a jelenleg birtokba vett földterület szélén helyezkedik el megfelelő, de nem túl nagy távolságra a főúttól.
A 2018-ban nyílt családi vállalkozásként üzemelő üdülőpark mindent megtesz azért, hogy a vendégek helyben maradjanak és jól szórakozzanak, kellemesen tudják eltölteni a szabadidőt. Egy kicsit ugyan furcsa volt, hogy van itt piramis, az egri vár ostroma, illetve mesefigurák, de végül is nem zavaró. Ami előszőr megfogta a szemem, azok a gomba alakú apartmanok voltak, amelyek mese figurákkal vannak díszítve. Ennek és a 3 gyógyvizes medencének köszönhető, hogy az üdülőpark mellett döntöttem mikor szállást kerestem 2 éjszakára a nyakamba szakadt szabadságom egy részének eltöltése okán. Az üdülőpark saját kúttal rendelkezik, amelyből a gyógyvizet nyerik, ami az egész Termálvölgyre jellemző. De van szauna, 2 dézsa annak, aki a szabadban élvezné a gyógyvizet, szabadtéri medence (sajnos még nem üzemelt), masszázs fotel (ezzel volt az egyetlen kevésbékellemes élményem), szabaduló szoba ( ha nem egyedül érkezik valaki, mint én). Bográcsozási lehetőség, zöld terület napozó ágyakkal, aki a napfürdőt élvezné. Egy szóval minden, ami a szabadidő kellemes eltöltéséhez kell. Ha valakinek még ez sem elég ellátogathat a Barlangfürdőbe, kirándulhat a környéken (kaptárkövek, barlanglakások, remetelak). Tartozik hozzá egy étterem is, de mivel önálló cégként működik, ezért arról külön emlékezek meg.
Köszönünk mindent nagyon jól éreztük.magunkat. .A tulaj,személyzet kedvesek,segitők,figyelmesek az ételek finomak voltak,sőt a szülinapi ebédért is dicséret SZAKÁCSNAK. A szobák kényelmesek,tiszták visszatérünk. csak ajánlani tudom.
Minden rendben volt, a szoba tiszta volt, az ágy kényelmes, a konyha felszerelve, nekünk semmi sem hiányzott. A medencék is rendben voltak, bár a szabadtérit kissé hidegnek talaltuk. A szabaduló szoba is jó móka volt. A reggeli megfelelő és elegendő volt. A személyzet kedves, segítőkész.
Nagyon kedves és ügyes Dóri a recepciós, aki fogadott bennünket és tovább is maradt este, hogy megvárjon bennünket. Köszönjük! A szállás elhelyezkedése számunkra tökéletes volt, közel van Egerszalók és a Barlang fürdő Demjénben, akár át is lehet sétálni. Kerékpárral a Saliris melletti úton könnyen elértünk Egerbe (csak egyszer kellett tolni a biciklit az emelkedőn :)).
Az épületek ötletesek, pici gyerekes családoknak ajánlom, a falakra festett mesék felismerhetők és szépek! Jó lenne, ha a medencék este 20h után is nyitva tartanának! Összeségében a szállás kellemes és tiszta, jól éreztük magunkat.
Unokámmal voltam a napokban,mindennel meg voltunk elégedve.Nagyon kedves a személyzet,frissek a reggelik,sajnos a rossz idő miatt csak a benti medencéket használtuk /30'-37'-40'/de nagyon szuper volt. Szerintem visszatérünk. Nagyon szép a környezet kiváló alkalmazottakkal. Köszönünk mindent csak így tovább!
Minden nagyon tetszett előszezonban és rosszidőben voltunk de nekünk ez különös képen tetszett mert pihenni mentünk. A csönd volt a lényeg számunkra. De mivel tetszett tervezzük az unokákkal való visszatérést a nyár folyamán. Kimondottan gyermek barátnak láttuk. Két 6 éves unokával szeretnénk visszatérni akkor már a jó időt kihasználva. Gratulálok minden nagyon jó és szép! Köszönjük hogy itt lehettünk.
Nagyon kényelmes apartman,kényelmes az ágy,kiváló reggeli, főleg a zsemle nagyon fincsi volt és a hölgy nagyon kedves,nagyon jó fürdő,bármikor megmártózhat az ember a jó meleg vízben. A házakon a mesefigurák felnőtteknek is élmény ! Mi a Mézeskalács házban laktunk! A recepciós kislány is nagyon aranyos :) Szerintem ide biztos visszatérünk még. A wifi kicsit hiányzott.
Rutinos utazók vagyunk, a szállás szép,kényelmes ágyak, a wellness részleg szép,jó meleg medencék, a reggeli bőséges, a személyzet kedves, a dézsás medence forró,nagyon bejött. Amit észrevételként jeleznék, a wellness lehetne nyitva este 21-ig, 19 óra helyett, a szállás gyerekbarát, a reggeli lehetne 7órától. a 8.
30 elég késő,amikor 6-kor kel egy gyerek. csodás környezet,nagyon szépek a házikók,mi a mézeskalácsban laktunk,mikrót kaptunk,ár érték arányban szuper. Egyetlen negativum,felszerelt konyhával van hirdetve,de egy sajtos tésztát nem lehet megfőzni, nincs lábos nagy,fakanál,vágódeszka,szeletelőkés,stb. Tányérok,poharak vannak és evőeszköz. A konyha max kávéfőzésre alkalmas,vagy a főzőlapon vizet melegiteni. 5-öst adnék ezek mellett, a csodás környezetért,házikóért és a wellness részleg minden igényt kielégitő.