Demjén fürdőjében, a Demjéni Termál Völgyben gyógyfürdő, barlangfürdő, strand és aquapark egyaránt megtalálható. A gyógyfürdő részt úgy alakították ki, hogy 5 különböző hőfokú kültéri medencét használhatnak a vendégek. A sportolásra vágyók számára rendelkezésre áll egy 25 méteres úszómedence, mely tavasztól őszig üzemel.
Egész évben meghosszabbított nyitva tartással - minden nap hajnali 2 óráig - várja a fürdő a látogatókat, akik részesei lehetnek egy varázslatos éjszakai fürdőzésnek a csillagos égbolt alatt. A wellness részlegen két különböző hőfokú gyógyvizes ülőmedence, gőzkabin, finn szauna merülő medencével, Kneipp medence és sókamra várja a megújulni vágyókat. 2015-ben nyitotta meg kapuit a demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő, mely a 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője címet nyerte el. Érdekesség: a zegzugos barlang látványát az Avatar film ihlette. Különleges virágok, lámpák, szobrok és élményelemek idézik meg az elvarázsolt világot. A fürdőhöz tartozik egy hegybe süllyesztett csúszdatorony, mely legmagasabb pontjára látványlifttel juthatnak el a vendégek. Az Aquaparkban a csúszdázás kedvelői kipróbálhatják a gumikarikás raftingot, kamikaze csúszdát és egy osztott-pályás csúszdát.
Szombat este voltunk ott, este 11 körül már elég nagy volt a tömeg , senki nem szólt a medencében és közvetlenül mellette cigiző sokfős társaságra. . . simán lehet piát bevinni a medencébe időnként bele is borult. . . Büféhez vezető út nincs kivilágítva de jobb is mert méregdrágán lehet ott bármit venni. .
Wellness az tiszta pénzpocsékolás, egy szauna működik , gőz nem megy, másik szauna nem megy, a fúvókákból semmi nem jön, még bugyborékoltatás sincs szóval csak simán ott a medence mint akár kinn is, de semmi élményelem nem megy. . . vagyis nem működik. . . ez vajon miért wellness? Az egy szaunától? Az iszonyú hangos 20 fős "kisebbség" társaságtól kb zengett a fürdő egész éjjel, szóval nem ajánlom én tuti be nem teszem oda többet a lábam
A rettentő magas belépőjegy ellenére,se takarítás,se világítás az emeleti öltözőben. A szekrények zár rendszere hibás, nem lehetett bezárni. Tízből egy zár működött. Barátnőm aki régebben járt már ott és akkor nagyon tetszett neki, most elképedt a negatív változásokon. Egyik lift sem működik, a csúszdás medence vize konkrétan jég hideg. Soha többé nem megyünk oda!
Rettentően elhanyagolt, szemetes, sok helyen félkész állapotok uralkodnak, lógnak a vezetékek. Füvet nem ápolják, napozóágyak leharcoltak és ehhez jó drága belépő társul. Wc-k állapota is hagy némi kívánnivalót maga után. Egyetlen pozitívum a gyorsétterem volt. Összességében elpazarolt idő és pénz.
Húsvétkor jártunk a fürdőbe de rossz tapasztalatokkal távoztunk. Higiéniai problémákkal kellett szembenézni. A belépők száma nem volt arányban a szabad szekrények számával így sok embernek már nem jutott szabad szekrény. Az egész fürdő területén csak egy étterem üzemel így min. 1,5 órát kellett volna sorba állni. n személy szerint nem ajánlom senkinek! !
Időpazarlás 2016. augusztus 4.gyerekekkel járt itt
Interneten ódákat zengő fürdőbe,érkeztünk. Ahol azt tapasztaltuk nincs olyan hely ahol ne érne hozzánk mások testrésze. Nem találtunk olyan helyet ahol egy 8 és egy 10 éves gyerekkel akár vízben egy helyben lehetne állni. Hatalmas csalódás kíváncsi lennénk arra mennyi vendég veheti igénybe a szolgáltatásukat.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 85 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.