Hotel Európa FP ellátása a Camping Étteremben kifogástalan. A személyzet kedves, a reggeli és a vacsora is mindig bőséges, változatos, finom. Köszönjük szépen mindenkinek!
Az étterem tiszta, barátságos a kiszolgálás, finomak az ételek. Szilveszterkor nagyon hangulatosa volt megterítve, a svédasztalos ételek guszták, változatosak és finomak voltak. Figyeltek a vendégekre, az asztalokról igyekeztek leszedni a tányérokat ha már nem evett a vendég, az üres italos üvegek sem álltak az asztalon fölöslegesen. Lehet SZÉP kártyával fizetni, ami előny.
Megérte ilyen messze elutazni a Svábbálért! A várakozásainknak megfelelően szuper volt a svábbál! A büfévacsora is kiváló volt és bőséges. A salátaféleségek különös ízlettek. Az italok ára is megfelelő. A pincérek minden kívánságunk teljesítették! Jövőre is megyünk,mindenkinek ajánlani tudjuk!
A közeli hotelben töltött napok során a svédasztalos reggelit és a büfévacsorát itt szolgálták fel a vendégek részére. A felszolgálók és a szakács nagyon kedves, segítőkész, allergén információkról gyorsan tudtunk kommunikálni. Változatos, finom ízek a tapasztalataim mindkét étkezéssel kapcsolatban, dicséret a szakácsnak.
Vacsora során a főételek mellett salátabüfé saláta, öntet, savanyúság) várta a vendégeket. Egy leves, 3 féle főétel a vacsora során, míg reggel meleg és hideg fogások bőségesen tálalva voltak. Az aszalt szilvával töltött csirkemell mennyei volt.
7200Dombóvár, Tó u. 3.
06 74 465 132
Szolgáltatások
kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés szabadtéri széles borválaszték táncos hely zártkörű rendezvény lehetősége