4 éjszakát töltöttünk a 9 éves unokánkkal együtt a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, az idő is csodálatos volt. Ez különösen jó volt, mert így tudtuk élvezni a strand nagyszerű medencéit. Az ételek finomak voltak, és meglepő eleganciájú étteremben tudtuk elfogyasztani őket, amit még feldobott a két este folyamán szolgáltatott élőzene kísérete.
A belső wellnes medence kapacítását jó lenne bővíteni, hogy a szálloda rossz idő esetén is lehetővé tenné a fürdőzést. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani. Sapa-papa
Ebben az évben már jártunk itt. Semmi nem változott. Jó szoba, kényelmes ágy, kedves személyzet. Nagyon jó a strand! Az ételek kifogástalanok voltak. Szombat ester SÁGI SZILÁRD készítette a spanyol salátát + a Kecskeméti spagettit. Rántott harácsával a saláta különlegesen finom volt. Szilárd meg ugyanolyan, mint a tv-ben.
Sokan fotózkodtak vele, de én - "mint nem olyan fontos ember" - a szobánkba hagytam a telefont és hiába volt másnapig, már nem sikerült. De végül is nem baj, hiszen Ő csak hab volt a tortán! Ajánlom mindenkinek! (Ja, és a közepes ár/érték arányt azért jelöltem, mert ez most drágábbra sikerült, mint máskor. Nem foglaltunk előre időt, csak ad hoc jöttünk. Viszont kaptunk egy "Ajándék utalványt" 47. 000-ért 3 éj félpanzióval szept első napjaira foglaltuk le. Jövünk ha Isten is úgy akarja!
A nejemmel kettő éjszakát töltöttünk el ezen a kellemes környezetű szép szállodában. Csendes környezetben szép helyen található. A hotel tisztasága és a szolgáltatás nagyon jó. A wellness részleg minden igényt kielégít. Szerencsére jó idő volt a kinti gyógyfürdő medencék vizeinek hőfoka kellemes.
Az éterem személyzete udvarias az ételek finomak és választékosak voltak. júliusban az unokákkal ismét visszamegyünk, mert jól éreztük magunkat és az ára megfizethető. Ajánlom másoknak is.
Baráti társasággal vettem részt egy hosszú hétvégi kikapcsolódáson. Amire számítottunk és amit vártunk megkaptuk. Szép környezetben, szuper szolgáltatásokkal, finom ételekkel, ráadásul gyönyörű időben tölthettük el azt a pár napot. Remélem lesz még benne részünk.
A hotel nagyon jó színvonalú,nagy tisztaság és kellemes tágas szoba fogadott minket ,kényelmes ágyakkal. Szerintem az ellátás kifogástalan, étkezésnél nagy a választék. Nagyon klassz,hogy a hotelből egyenesen ki lehet menni a strandra,bár a strand csak kis részben üzemelt.
A hűtő felirata minket is megdöbbentett,hogy nem lehet semmit bele tenni,de mivel aláíratnak egy papírt,hogy nem lehet a hotelbe ételt ,italt behozni amin csodálkoztunk. Még így is ajánlanám mindenkinek,mert kategóriáját meghaladja.
Végre egy hotel ami olyan szinvonalú mint a kategóriája. (****superior) Tisztaság, harmónia, igényesség az épület és a szobák minden részletében. Ellátás kifogástalan. Masszázsok, feng shui, bowling, wellness mind az igazi pihenést kikapcsolódást szolgálják az all inclusive italfogyasztásos csomaggal egyetemben. Baráti társaságoknak de családoknak is ajánlom.
A szálloda kifogástalan ,csendes, ízléses,a színek harmonizálnak. A személyzet szolgálatkész ,udvarias.Az ételek változatosak és nagyon ízletesek.A szálloda és a környék hangulata megnyugtató és pihentető.Ottjártunkkor a strand ép felújítás alatt volt,de ezt is meg kell csinálni valamikor.A masszázs kifogástalan.
Már többed szeri visszatérő vendégek voltunk a Gunarasi Szállodában, volt hogy félpanziós ellátással, volt, hogy inklusiv ellátással. Legutóbbi visszatérésre már a szálloda is külön wellness részleg kialakítása történt meg. Az alkalmazottak, kedvesek, de elszámolásnál előfordult, hogy egyszerre többen számoltak el és többet kellett várni.
Gyors adatfelvétel volt a recepción. Gyönyörűen berendezett a hall. Kényelmes fotelek, növényzet és gyönyörű csillárok látványa fogadják a vendégeket. A mosdók és a közös helyiségek is nagyon tiszták. A hotelből közvetlen átjárás biztosított a gyógyfürdőbe. Kerékpárt lehet kölcsönözni, este biliárdozni, bólingozásra is van lehetőség.
Mindenkinek nagyon ajanlom. A szalloda remek, nagyon kenyelmes szobak. Az etelek finomak es nagyon valtozatos. Kulonleges igenyeket is /liszterzekenyseg/ keszsegesen teljesittetek. A kornyek es a furdo tokeletesen kielegit minden igenyt.