Az ételek minősíthetetlenek voltak, egy kifőzdében jobbat lehet találni, a pizza nyers volt, nagyon silány feltéttel, és megkockáztatom, hogy a rántott sajt fagyasztott volt. Érthetetlen, hogy hogyan lehet így egy "éttermet" működtetni. A kiszolgálásról annyit, hogy a szinte üres étteremben rögtön azzal fogadtak minket, hogy a kétszemélyes asztalokhoz üljünk, mert a nagyobbakat fenntartják több személynek. Nyilvánvalóan közük sincs sem a gasztronómiához sem a vendéglátáshoz.
A vendéglátás egy Szakma, így nagybetűvel. Itt sajnos ezt nem értik. Belépéskor kicsit mellbe vágott a giccses környezet, de nem ez volt a legrosszabb. A csapolt sör zavaros színű és savanyú. A pizza ill. , amit annak hoztak az egyszerűen vállalhatatlan. Nyers linzertészta. A pizzaszósz ketchup. Ráborogatva pár konzerv hozzávaló.
Rossz minőségű sajt. A pincér teszi a dolgát, de ez nem javít a helyzeten. A séfnek üzenem, hogy nézze meg a youtube-on, hogy hogyan készül egy pizza. Értékelésem gyök kettő.
Az étlap új, de nagyon átlagos, nem illik a hely jellegéhez, semmi sem autentikus, olaszos benne, elég lehangoló volt. Kár volt teljesen átformálni a profilt, ha a dizájn ugyanaz maradt, a kettő nem illik egymáshoz. Kár, hogy az átlag magyar ízléshez (rántott dolgok tömkelege, mennyiség a minőség helyett, stb. . .
Évek óta, napi szinten elmegyek előtte, de csak most vettük rá magunkat, hogy kipróbáljuk. Úgy hírlett, hogy nagyon drága. Szerintem átlagos, ahogy általában minden. Kicsi a hely, de nem volt zsúfoltság. Olvastam, hogy a pizzát többen lehúzták, de mi szerencsére nem ezt a vonalat választottuk, így igazából nem volt csalódás. Gyakorlatilag azt kaptuk, amire számítottunk.
Nagyon finom ételek, többször voltunk már itt, sosem csalódtunk. Mai estén a teraszon foglaltunk helyet, másik két családdal, és a pincében levő konyhából az egyik szakács tombolása hallatszott ki. Először vicces volt, aztán már nem. Az egyik asztalnál megelégelték és szóltak a felszolgálónak.
Családi vacsorára mentünk el hatan a Marinába, mivel közel volt. Kíváncsian vártam az estét, addig csak naponta jártam el előtte. Mindenki mást rendelt, többé- kevésbbé elégedett volt a család, engem kivéve. Elég sokat kellett várni, de még így is íztelen , sótlan volt a hal, amit kértem. Az adag is inkább kicsinek mondható. Nem hiszem, hogy másodszor is oda megyek, mivel csalódtam.
Párommal tegnap jártunk itt először. A városban volt elintéznivalónk és hazafelé útba esett az étterem. Nem jártunk még itt, így nem tudtuk, mire számíthatunk. Mivel hétköznap kora délután volt így rajtunk kívül nem volt más vendég. Az ételt hamar felszolgálták, nagyon jól nézett ki, nagyon finom volt és igazán nagy adagot kaptunk.
Kellemes, szép környezet. Udvarias kiszolgálás. Finom pizzák.(Bár, ha lehetne választani, én a vastagabb pizzatésztára szavazok!) Fizethettünk bankkártyával. Nem tesztelés miatt, hanem feledékenységből, ott felejtettem a táskámat. A felszolgáló fiú lélekszakadva rohant vele utánunk. Emberségből is ötös!
Az Casa Marina tőlünk 300 méterre található , nemrégen nyitott , és most volt az első alkalom , hogy ellátogattunk . Az éttermet egy családi házból alakították át . Felújított , szép tiszta , tágas belső . Nevéhez hűen hajós filing lengi be . Vannak kisebb asztalok , de nagyobb társaság is le tud ülni .
A lányom születésnapját ünnepeltük az étteremben . Asztalt foglaltunk egy hétfői napra vacsorára . Leginkább főételt választottunk , aminek a mennyisége bőségesen megfelelt . Frissensülteket ettünk , és mindhárom adag nagyon ízletes volt .
Sokszor jártunk már itt,barátokkal vagy máskor a családdal is! Nagyom szép modern és tiszta az étterem! Változatos ételek,ami eléggé bőséges(nekem még sok is)és nagyon izletes! Dicséret a szakácsnak! Külön kiemelném a pincéreket kik nagyon udvarias,barátságosak. . . mindig megkérdezik hogy izlett az étel. . .
a maradékot becsomagolják! Nagyon jól meglehet közeliteni a helyet. . . mivel a 2út mellett helyezkedik el! Mindenkinek bátran ajánlom aki egy fincsit akar enni