Előtte ismételt kérésre de megërkezik a rövidital. A leves finom, 9. percben megérkezik, bográcsban, merőkanállal, erőspaprika automatice jár hozzá. Közben nézelõdünk a dunai panoráma nagyon feldobja a helyet. Egy 40 ezres városban vagyunk, de folyamatosan érkeznek vendégek, csak belül volt hely, de külön szólt a felszolgáló hogy megűresedett egy asztal, s kiülhetünk a teraszra! Piros pont. Az asztalok az utasellátót idézik a kockás abroszokkal, de ide tökéletes. A főétel is hamar jön, a személyzet nem hivatásos szerintem, de teszik a dolgukat, nem unatkoznak. A köret egész jó, a rizs nem állt össze, puha, a sült krumpli átlagos. A hús viszont finoman átsült, jóízű, igaz az adag közepes. A tejfölös uborka helyett paprikás érkezik. Sõrből csak 0,33-as van, mármint abból amit én kérek, ezért mindjárt kettőt rendelek. Az italok kifogástalanul vannak hűtve, ebben a melegben ez nem mindegy. Desszertet nem kérünk, kávét viszont igen. Kitűnő, jó erős. A számla is kellemes meglepetés, hárman, italokkal mindössze 12 ezer ft-ot fizetünk, ami a Duna parton igen barátságos összeg. Étkezési idő 55 perc. Összegzés :
Jó választás volt az Ittjartam. hu Dunakeszi étterem listájából. Jó levegőn, kies panorámával ettünk egy jó ebédet, közepes adagokkal,kissé feledékeny személyzettel,telt ház mellett, alig egy óra alatt, baráti áron. Megéri betérni ide, a kissé nehézkes parkolás ellenére, keskeny, szűk a parkoló. A megközelítés jó, csak alacsony sebességgel, mert könnyen a Dunába csúszik az autó. Minősités : ajânlott
Értékelės : 8/10 pont