Igényes berendezés, rendkívül készséges, barátságos és profi személyzet fogadott minket az étteremben 2017. márciusában. A hagyományos magyaros ételek mellett modern, "újragondolt" ételek is megtalálhatók az étlapon, megfizethető kategóriában. A kiszolgálás gyors volt, az adagok korrektek.
Régebben is többször jártunk ezen a helyen. Szerettük, de az évek során kicsit elavultá, unottá vált a hely. Ezért is örültünk neki, hogy végre felújításra került, bár új vezetéssel. Mióta újra megnyitott, párszor ellátogattunk vacsorázni.
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a konyha - bár jónak ígérkező kínálattal - annál silányabb minőséggel bír mind a levesek, mind a főételek tekintetében. Igaz, az is lehet, hogy rossz napokat fogtunk ki. Az árak megemelkedtek, az adagok kisebbek lettek. A hely szép lett, a felszolgálók még mindig tökéletesen végzik a dolgukat. Viszont ez számunkra kevés. Nem mostanában térünk be ide.