Gyenge 2016. június 27., üzleti partnerrel járt itt
Az éttermet az értékelése alapján választottam, mivel szeretem a halételeket. A pincérrel, a környezettel elégedett voltam, de sajnos a rendelésnél ért az első negatív meglepetés. Az étlapon számtalan halétel szerepel, köztük min. 4-5 féle halászlé. "Csak tiszai halunk van", ebbe a harcsa már nem tartozott bele.
No akkor pontyhalászlé mellett döntöttem. A lé gyenge de ehető volt, ez a benne lévő halról nem volt elmondható. Fagyasztott volt vagy mi, mert száraz, fűrészporszerű volt. Nem emlékszem mikor szolgáltak fel nekem ilyen rossz minőségűt.
Vasárnap délután, családi ebéd, azért itt, mert nem mindenki ismeri még. A megközelítés könnyű, parkolóhely van bőven. Kiderűl a helyszínen, hogy ide is begyűrűzôtt a svédasztalos menü. Leves kétféle van, mi a húslevest választjuk, a másik kevésbé bizalomgerjesztő. Ez az ehető kategória, semmi több.
A választék elfogadható mennyiségben, minőségben már nem annyira. A húsok tômegtermelésben elkészítve, szintén ehető minőségben. A pincér segítőkész eléggé fürgén mozog, nem rajta múlik hogy erősen etetōhely jellege van az étteremnek, pedig én tanúsítom, hogy kiválóan lehet itt enni â la carte. A sütemények szintén átlagosak, a madártej finom. Italok kellemesen hűtve. A hangulat viszont kiváló, 4 tagu zenekar játszik, jól! Lehet dalokat is kérni. A berendezés nagyon király, meg petroleumlampa is van. A számla eléggé borsos, 10. 500 Ft, pedig egy korty alkoholt nem ittunk. Étkezési idő :47 perc. Összegzés :a csárda sokkal jobb annál mint amit ma produkált. Közepes minőségű ételek népkonyhai menza szinten, hangulatos népies csárda berendezéssel, cigányzene, jó szintű személyzettel,borsos árakon, ugyanannyi pénzért amennyiért tegnap Dunakeszin kiváló ételeket ettünk,igaz itt a sütemény is benne volt az árban. Minősites : (vasárnap kivételével) ajánlott Értékelés : 7,5/10 pont (+0,5pont a zene miatt)
Nádas Csárda-hangulatos csárda. Talán így lehetne egyszerűen jellemezni ezt a főút mellett lévő lehetőséget "éhes vándor"-ként. Berendezése éppen megfelel annak a csárda jellegnek, ahogyan nevezik magukat. Csöndes hely, választék is van, mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Éhes nem marad senki.
Tisztaság van, ami általában mindenkinek az egyik fő szempont. Ár-érték arányban van náluk olcsóbb és drágább hely is. Én elégedett voltam. Ki kell próbálni és személyesen megtapasztalni a dolgokat. Ide szívesen visszatérek.
Először jártam a Nádasban. Hangulatos belső tér. Szeretem ha adnak arra, hogy belépéskor a látvány megragadja a vendéget. Valóban csárda, ahogyan a nevében írják. A választék megfelelő, mindenki talál magának valami finomságot. A kenyérkosárban a kenyér mellett érdekes pogácsaszerű sütemény volt, sárgás színű, valamilyen gyógynövénnyel készíthették.
Hétköznap volt nem sok vendéggel. Nem kellett sokat várni. Ízletes volt az étel, kedves a pincér, tisztaság. Ennyi elég, hogy a vendégek szívesen visszatérjenek. Ahhoz is, hogy merjem másnak is ajánlani.
2017 augusztus 19-én a csárdában tartottuk a lányom lakodalmát. Ez úton szeretnék a csárda dolgozóiak köszönetet mondani. Minden tökéletes volt, az ételek finomak voltak, a kiszolgálás zökkenőmentes,és még ráadásul mindet kedvesen. Figyeltek a vendégekre,semmire nem kellett órákig várni. Egyszóval hibátlan volt minden.
Mindig jó ide betérni, mert a csárda hangulata kiváló. Köszönhető ez a berendezésnek, és az ott dolgozóknak még inkább. Kedvesen fogadnak, odafigyelnek a vendégekre. Nincs hosszú várakozás! Az ételek ízletesek,finomak, és kiadós adagok. A zenészek is hozzájárulnak, hogy emlékezetes legyen az ott töltött idő. Mindenkinek ajánlom! ! !
Mivel volt tapasztalatunk a finom ételekkel kapcsolatosan, a következő születésnapi bulit is ott tartottuk meg, mely egy svédasztalos ebéd volt. Nagyon hangulatos hely,mely párosul cigányzenével. Így a vendégek nem csak ehették a finomabbnál-finomabb ételt,hanem jól is szórakoztak, a cigányzenész anyósomnak külön játszott. Azóta is emlegeti.
Debrecenbe tartva álltunk meg, mert ebédidőben jártunk. A pincér kedves volt. Előétellel kedveskedett, ami nagyon finom volt. Az ételeink is gyorsan elkészültek. Nagy adag volt,és ízletes. Mindenkinek szívből ajánlom.A hely hangulatos. Ha erre járunk, ismét betérünk.Családom többi tagjának is nagyon tetszett.
Újra itt jártunk, és most is csak csupa jó dolog jut eszembe. A választék nagy és kitűnő, nagyon finom ízletes minden. A halételek kiválóak! A pincérek udvariasak, és gyorsan kiszolgálnak. A hangulat mindig kiváló . és tisztaság van mindenhol! A csárda is nagyon hangulatos berendezésű. Jó volt itt lenni ismét! Ünnepelni, vagy csak finomat enni, egyaránt érdemes!
Kiváló ételek, simán veri bármelyik Michelin-csillagos éttermet. A bécsi szeletük valóban óriási, ahogy az étlapon is szerepel, de minden más is nagy adag, bőségesen jól lehet vele lakni. A sütemények is nagyon finomak. Szoboszlón szálltunk meg, de minden nap ide jöttünk ki enni.
Ami még nagyon elegáns volt, hogy mindig hoztak grátisz előételt, nagyon finom kis pogácsaszerű péksütiket, friss házi juhtúróból készült kőrözöttel és házi sütésű kenyeret is.