Pizza és tészta finom volt (csak ezért 2 csillag) , de : limonádé 1 üveg kancsóban a pincér szerint 1,8 literes, valóságban egy IKEA Venlig típusú kancsóban hozták ami a az áruház honlapja szerint 1 l-es. . . . A számlán ráadásul még inkább becsapnak: 5 db 4 decis limonádét számláznak az 1 liter helyett. . . Érdemes nagyon figyelni! ! !
Egy finom pizzára tértünk be ide nagy reményekkel. Régen volt szerencsénk igazán finom pizzához, az utóbbi időben sokszor csalódtunk pizzák terén sajnos. A pizza ízletes, bár feltét elég kevés volt rajta, gazdagabbra számítottunk, a tésztája ízlett, szerencsére nem égették meg az alját, ami plusz pont.
Legutobbi egri latogatasunkor fedeztuk fel ezt a viszonylag kicsi, de eleg kozponti helyen levo pizzeriat. Mivel a szeptemberi este meg mindig kellemesen meleg volt, igy a teraszt valasztottuk, ahonnan az egesz teret belatni. Termeszetesen ket pizzat rendeltunk es sort. Attol fuggetlenul, hogy az egesz etterem kint es bent is tele volt, gyorsan megkaptuk a pizzainkat, amelyek hatalmasak, finomak es etvagygerjesztoek voltak.
A pincerunk nemcsak gyors es udvarias volt, de nagyon jol beszelt angolul is. Mindenkinek csak ajanlani tudom a Bar Italaiat, ha igazi olaszos pizzat szeretne elfogyasztani. Ha legkozelebb Egerben jarunk, ismet be fogunk terni hozzajuk.
Az hogy 40 fokban meleg kólát hoznak ki még semmi, de hogy 2 pizzát nem tudnak megegyezni mi kell rá már sok. Persze mikor kiér a pincér 30 perc után már mondja hogy össze lettek keverve a feltételek de jó lesz e így. Ha nem, megoldják. Persze távoztunk miután az ihatatlan meleg kólát kifizettük. Mindenki kerülje el ezt a helyet!
Tényleg nincs nagy választék,de pont elég! Isteni finom volt a pizza, mind a kettőnknek nagyon ízlett. Összesen 2 desszert van, de érdemes kipróbálni mind a kettőt, mert azok is nagyon finomak. Ha egy jó, igazi olaszos pizzát akarsz enni, ki ne hagyd! Talán egyedül az hiányzott, hogy nincs a kinti teraszukon világítás, és kicsit 9 óra után már zavaró volt a sötét.
Kisgyerekkel nehéz étkezni. Nyaralás során az ember biztosra megy. Azonban fast foodból is megárt a sok, ebből lesz a sokk. Ám itt más a helyzet. Caponata, pizza, tészta. Finom volt. A szó valós értelmében. Ízlett a szülőnek, a gyereknek. Mert ilyen a finom étel: nincsenek de-k, kivételek, csak az örömmel elfogyasztott étel és a szép emlék.
Egerszalóki wellnesshétvégén beautóztunk Egerbe,mert nagyon szeretjük ezt a várost. A Dobó téren rátaláltunk a Bar Italia nevű aprócska étteremre. Nagyon hangulatos hely. Mindent látni. A konyhát a pultot a teljes személyzetet és ettől még hangulatosabb az egész. Az étlap minimális és szerintem ez a sikerük titka.
Kétféle leves,nyolc-tízféle tészta étel változatos tésztafélékből. Kétféle desszert,pizzák. A pizzák jól néztek ki,bár mi levest-tésztát és desszertet ettünk. Az ízek nagyon rendben vannak és különleges belevalókkal(gorgonzola-dió-alma-dióolaj)Friss ízletes olaszos. Csak így tovább.
Szombat délután voltunk. Tele volt a hely. A pincérek gyorsak voltak és pontosak. A megrendelt ételek nagyon ízletesek voltak és gyorsan elkészültek. Ha újra Egerben járunk, biztos betérünk egy finom pizzára.
Kiváló olasz tészták minőségi alapanyagokkal. Remek ár-érték arány, gyors kiszolgálás. A százszor jövő-menő,nem túl nyájas pincér nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus, de alapvetően elégedett voltam a kiszolgálással. Végre Egerben is van egy igazi olasz étterem, ráadásul a város szívében!
Nyáron a Pláne étteremben szerettem volna délben étlapról rendelni de közölték hogy nem lehet. . . . . otthagytuk az éttermet a férjemmel és másikat kerestünk. Sétálva találtunk rá erre az étteremre. Már eleve tetszett hogy délben a Pláne étteremmel ellentétben sokan ebédeltek és a vendégek között a családoktól az üzketemberig mindenki jóízűen ebédelt.
Helyet foglaltunk és rendeltünk. Azt amit szeretnék az étlapról nem eröltettek rám semmit. A kiszolgálás 5* az ételek pedig egyszerűen nagyon finomak. Az árak meglepően mérsékeltek.