Az hogy 40 fokban meleg kólát hoznak ki még semmi, de hogy 2 pizzát nem tudnak megegyezni mi kell rá már sok. Persze mikor kiér a pincér 30 perc után már mondja hogy össze lettek keverve a feltételek de jó lesz e így. Ha nem, megoldják. Persze távoztunk miután az ihatatlan meleg kólát kifizettük. Mindenki kerülje el ezt a helyet!
Pizza és tészta finom volt (csak ezért 2 csillag) , de : limonádé 1 üveg kancsóban a pincér szerint 1,8 literes, valóságban egy IKEA Venlig típusú kancsóban hozták ami a az áruház honlapja szerint 1 l-es. . . . A számlán ráadásul még inkább becsapnak: 5 db 4 decis limonádét számláznak az 1 liter helyett. . . Érdemes nagyon figyelni! ! !
Egy finom pizzára tértünk be ide nagy reményekkel. Régen volt szerencsénk igazán finom pizzához, az utóbbi időben sokszor csalódtunk pizzák terén sajnos. A pizza ízletes, bár feltét elég kevés volt rajta, gazdagabbra számítottunk, a tésztája ízlett, szerencsére nem égették meg az alját, ami plusz pont.
Pizzázni mentünk, sajnos a hely kicsi, 4 fős asztal ha nincs jó idő és nem lehet a teraszra kiülni akkor odabenn csak 2db van, emiatt kb 20percet kellett várnunk mire egyáltalán le tudtunk ülni. Viszont a pizza kárpótolt minket :) Vékony tésztájú, bőséges feltéttel, ami nagyon ízletes, gusztusos:) Biztos vagyok benne hogy fogunk még itt pizzázni, legfeljebb asztalt foglalunk :)))
Rövid harapnivalóra tértünk be a gyerekekkel húsvét előtti szombaton. Térről nyíló, hosszú téglalap alakú kis étterem, mely nem kínál túl sok vendégnek helyet. Nem csak ezért volt tele! Az ételek ragyogóan tálalva, mindegyik művészien kivitelezve, ragyogó ízesítéssel készülnek. Egyéni igényt is teljesítettek (salátára extra oregano adagot).
Egyetlen hátránya a kis légtér, de ezért profi a kiszolgálás (így lehet érezni az egyéni odafigyelést, több asztal esetében máshol ez már futószalag-szerű. . . ). Összességében nagyon kellemes csalódás volt a vár bejáratól 200 méterre, nagyon jó helyen lévő étteremtől.
Legutobbi egri latogatasunkor fedeztuk fel ezt a viszonylag kicsi, de eleg kozponti helyen levo pizzeriat. Mivel a szeptemberi este meg mindig kellemesen meleg volt, igy a teraszt valasztottuk, ahonnan az egesz teret belatni. Termeszetesen ket pizzat rendeltunk es sort. Attol fuggetlenul, hogy az egesz etterem kint es bent is tele volt, gyorsan megkaptuk a pizzainkat, amelyek hatalmasak, finomak es etvagygerjesztoek voltak.
A pincerunk nemcsak gyors es udvarias volt, de nagyon jol beszelt angolul is. Mindenkinek csak ajanlani tudom a Bar Italaiat, ha igazi olaszos pizzat szeretne elfogyasztani. Ha legkozelebb Egerben jarunk, ismet be fogunk terni hozzajuk.
Tényleg nincs nagy választék,de pont elég! Isteni finom volt a pizza, mind a kettőnknek nagyon ízlett. Összesen 2 desszert van, de érdemes kipróbálni mind a kettőt, mert azok is nagyon finomak. Ha egy jó, igazi olaszos pizzát akarsz enni, ki ne hagyd! Talán egyedül az hiányzott, hogy nincs a kinti teraszukon világítás, és kicsit 9 óra után már zavaró volt a sötét.
Kisgyerekkel nehéz étkezni. Nyaralás során az ember biztosra megy. Azonban fast foodból is megárt a sok, ebből lesz a sokk. Ám itt más a helyzet. Caponata, pizza, tészta. Finom volt. A szó valós értelmében. Ízlett a szülőnek, a gyereknek. Mert ilyen a finom étel: nincsenek de-k, kivételek, csak az örömmel elfogyasztott étel és a szép emlék.
Egerszalóki wellnesshétvégén beautóztunk Egerbe,mert nagyon szeretjük ezt a várost. A Dobó téren rátaláltunk a Bar Italia nevű aprócska étteremre. Nagyon hangulatos hely. Mindent látni. A konyhát a pultot a teljes személyzetet és ettől még hangulatosabb az egész. Az étlap minimális és szerintem ez a sikerük titka.
Kétféle leves,nyolc-tízféle tészta étel változatos tésztafélékből. Kétféle desszert,pizzák. A pizzák jól néztek ki,bár mi levest-tésztát és desszertet ettünk. Az ízek nagyon rendben vannak és különleges belevalókkal(gorgonzola-dió-alma-dióolaj)Friss ízletes olaszos. Csak így tovább.
Szombat délután voltunk. Tele volt a hely. A pincérek gyorsak voltak és pontosak. A megrendelt ételek nagyon ízletesek voltak és gyorsan elkészültek. Ha újra Egerben járunk, biztos betérünk egy finom pizzára.