Sosem! az ott dolgozó diákok, persze, mivel tanétterem. Lapról lehetett kiválasztani a kedvezményeseket, amit gyakran meg sem akartak mutatni, oda sem akartak adni, csak pofákat vágtak. Valamikor megkaptam, miért nem ismerem már a választékot, az árakat (? ). (A4-es lap, sokfélével, más-más árral) Nem voltak sokan mikor mentem, ennek ellenére nem foglalkoztak vele, hogy a pultnál várok (nem keveset), és még nekik állt feljebb. Lekezelően, pattogva beszéltek. Többször csúnyán kioktattak. (nem kaptam a diákra matricát idejében)
Úgy éreztem a vendég ott szükséges rossz, a diák meg kifejezetten kellemetlen a sok jobbra érdemes ott dolgozónak. Az ételek átlagosak az A La Carte részen is. Ide betérve erősen erőltetett kedvesség, beédesgetés. Turista kategória. Az ittjartam. hu értékelései hatására, visszalátogatván Egerbe, úgy döntöttem, betérek újra, mert furcsának találtam, hogy ennyire pozitívan változtak volna. A bejárati pultnál álló férfi a megszokottak szerint észre sem vett, vagy nem érdekelte, hogy ott várakozok. Már késő délután volt, nem volt senki. Unottan rakosgatott valamit hátat fordítva. Majd mikor észrevett, maga elé támaszkodva megkérdezte, mit akarok. Majd unottan, rám sem nézve elém tette a szokásos A4es lapot. Sok minden volt rajt, végigfutottam, de fél perc sem telt el pofákat vágva megkérdezte, hogy akkor most akarok valamit, vagy nem? ? ? Hozzá hasonló lekezelő hangsúllyal közöltem, hogy inkább nem, és távoztam. Aki iskolás csoportot hoz azok számára van több megfelelő, finomat főző, jó árkategóriában lévő étterem. Pl. a Merengő tökéletes, vagy a viszonylag központi elhelyezkedésű, állomás, buszparkoló közeli Fekete Ló, ahol finom, frisset tudnak főzni, elsősorban ha előre jelzik a csoportot, a buszmegálló melletti önkiszolgáló étteremről nem is beszélve. Én is így fogok tenni, ha ilyesmi adódna, vagy ha kolléga Egerbe talál menni osztálykirándulásra.