Egy déli orgonakoncert után indultunk el valami ebédet keresni. Minden ismeretlen volt számunkra a városban, ezért az étlapot meglátva minden-mindegy alapon tértünk be a Fannyba. Jól tettük. Olyat ettem, amit még soha. Káposztás sztrapacskát. Számomra érdekes, de finom volt. A leves szintúgy ízletes.
A helyiségben tisztaság volt, a piros-fehér kockás terítő az asztalon retro hangulatot idézett. A kiszolgálással sem volt semmi gond, gyorsak és figyelmesek voltak. Ár-érték arányban is megfelelő. Jó, hogy több helyiség van, még gyereksarok is mesetévével. Én elégedett voltam.
3 napos pihenésre indultunk, s útközben megálltunk egy egri városnézésre. Ebédelni újra a Falánk Fanny-ba tértünk be. Most sem csalódtunk. Sokféle ételkínálat, akár menüben is. Udvarias és gyors kiszolgálás. Csülkös-káposztás bablevest és gőzgombócot ettünk, ami nagyon finom volt, és nem utolsó szempont, hogy az áraik is nagyon barátságosak. Rendszeresen visszatérő vendégek vagyunk a finom gőzgombóc miatt.
Többször jártam már itt és mindig jól lakottan távoztam. Gyorsan kiszolgálnak, bár van 1-2 arrogáns ott dolgozó. Rengeteg féle étel közül lehet választani, a személyes kedvencem a túrós csusza. Ami zavaró lehet, hogy elég nagy a hangzavar. Szerencsére elég nagy tér van, így el lehet különülni a többi vendégtől. Sajnos mozgáskorlátozottak számára nem a legelőnyösebb hely.
Főiskolás koromban többször is betéretem ide. Nagy választék, gyors kiszolgálás, friss és főtt étel jó áron. Mindig van miből választani, a pultos csajok nagyon rendesek. Rengeteg kollégista és dolgozó ember jár ide, hiszen mindenkinek jól esik nap közben a főtt étel. Nagyon jó "találmány" ez az étteremlánc.
Bőséges választék a főételek, illetve a desszertek között. Jól döntöttünk, ízletes és megfelelő mennyiségűek voltak az ételek, viszonylag barátságos áron. A kiszolgálás jellemzői: flegma és udvariatlan. Nem kedveli a személyzet, ha az üdítő italhoz poharat kér a vendég, hiszen azt el kell mosni.
Megfizethető árak, finom ételek, hangulatos terasz. Mindig van 2-3 fajta menü (leves+főétel+desszert). Idény zöldségekből rendszeresen van saláta-bár hamar elkapkodják. Érdemes 18 óra után is bemenni,mert akkor féláron van sok étel, így olcsón juthatunk egy nagyon finom vacsorához. A gőzgombóc pedig isteni. Annak aki betér ide ajánlom figyelmébe! Nem kihagyni :)
Kiváló desszertek: Fekete erdő desszert, az öntetes palacsinta desszertek hihetetlenül jók és szerencsére 18 órától már megfizethető fél áron kapható. Szerintem abszolút HIÁNYPÓTLÓ édességek! A jegeskávé fagyival is remek volt. Kiváló desszertek: Fekete erdő desszert, az öntetes palacsinta desszertek hihetetlenül jók és szerencsére 18 órától már megfizethető fél áron kapható. Szerintem abszolút HIÁNYPÓTLÓ édességek!