Kezdetekben nagyon jó hely volt, szerettem ide járni. De semmi nem tart örökké, az árak nagyra nőttek, a színvonal meg egyre csökken. A süteményes pultot például jobb messzire elkerülni. A kiszolgálás futószalagszerű, kábé, mint egy menzán. Este hat után minden féláron van, de inkább csak már nem dupla áron, mint addig egész nap.
Persze a 'félárú' ételért akkora tülekedés (és szitkozódás) van, hogy rossz nézni, részt venni benne meg kifejezetten szürreális élmény. Nemrég jártam itt, de ez volt az utolsó alkalom. Bárhova ülök be a városban, ennél csak jobb lehet. De még egy pizzarendelés is. Sajnálom. :(
3 napos pihenésre indultunk, s útközben megálltunk egy egri városnézésre. Ebédelni újra a Falánk Fanny-ba tértünk be. Most sem csalódtunk. Sokféle ételkínálat, akár menüben is. Udvarias és gyors kiszolgálás. Csülkös-káposztás bablevest és gőzgombócot ettünk, ami nagyon finom volt, és nem utolsó szempont, hogy az áraik is nagyon barátságosak. Rendszeresen visszatérő vendégek vagyunk a finom gőzgombóc miatt.
Bőséges választék a főételek, illetve a desszertek között. Jól döntöttünk, ízletes és megfelelő mennyiségűek voltak az ételek, viszonylag barátságos áron. A kiszolgálás jellemzői: flegma és udvariatlan. Nem kedveli a személyzet, ha az üdítő italhoz poharat kér a vendég, hiszen azt el kell mosni.
Kiváló desszertek: Fekete erdő desszert, az öntetes palacsinta desszertek hihetetlenül jók és szerencsére 18 órától már megfizethető fél áron kapható. Szerintem abszolút HIÁNYPÓTLÓ édességek! A jegeskávé fagyival is remek volt. Kiváló desszertek: Fekete erdő desszert, az öntetes palacsinta desszertek hihetetlenül jók és szerencsére 18 órától már megfizethető fél áron kapható. Szerintem abszolút HIÁNYPÓTLÓ édességek!
Éhesek voltunk mint mindig. . Magyaros kaják,önkiszolgáló feeling. Az árak nem szálltak el. Házias ételek, jó adagok, jó kiszolgálás. A rizzsel nem voltam kibékülve. . . Gyermekbarát étterem.
Jó hely ez a Falánk Fanny, Nem fogsz sok pénzt itt kiadni. . .
Akik nem csúcsgasztronómiára vágynak, csak jót szeretnének enni jó áron, azoknak bátran ajánlom.
Voltam párszor ebben az étteremben. Minden alkalommal rossz tapasztalatom volt, és nem is fogok oda menni. A kiszolgálás barátságtalan. Ha az ember beáll az egyik sorba akkor azt mondják a másikba kellett volna állni mert onnan jön a sor. Ha a másikba állunk akkor fordítva, de sehogyan sem érkezési sorrendben megy. Az ételek íze sem a legízletesebb.
Véletlenül tévedtünk be a párommal ebbe az étterembe, ami egyben cukrászda is. Először nem egészen értettem a kiszolgálás módját. Sok vendég volt, s szervezetlennek tűnt az egész. De nagyon éhesek voltunk, így jól esett a várakozás után az ebéd. Sajnálom, hogy a gőzgombócot kihagytuk. Legközelebb azt is kipróbáljuk. A sütemény is ízlett. Ajánlom minden kispénzű turistának ezt a helyet.
A kiszolgálás még most is szörnyű lassan halad. Nem azért mert a személyzet lassú, hanem a szervezés nem jó. Nem voltak sokan, de így is időbe telt amíg megkaptuk a gőzgombócunkat. Egyik kiszolgáló az ételeknél, a másik az édességeknél van, de ha egyiknél nincs sor, nem megy át segíteni.
Kimondottan a gőzgombóc miatt mentünk újra ide, de már az sem volt a régi finom, vagy csak most véletlenül nem sikerült olyan jól mint régebben? ? ! ! Legközelebb meggondoljuk, lehet, keresünk egy új helyet, és lemondunk a gőzgombócról.
A fiam imádja a gőzgombócot, azért tértünk be ide. Aztán észrevettük, hogy van másféle étel is, ezért úgy döntöttünk, hogy itt fogunk vacsorázni. Kellemes meglepetés volt: az ételek finomak és bőségesek, és ami nem utolsó szempont, még olcsóak is.
A kiszolgálás jó és kedves, bár picit sokat kell várni - ezek szerint más is észrevette, hogy ide érdemes benézni :-) Olyannak nem ajánlanám, aki az ötcsillagos helyekhez szokott, ez egy egyszerű önkiszolgáló. Nem lambériás inas szolgálja fel a finom falatokat, hanem bizony mindenkinek saját magának kell az asztalhoz cipelnie - ennek ellenére minden ismerősömet jó szívvel ide küldeném ebédelni. Egy gyors étkezésre tökéletesen megfelel ez a hely, máskor is szívesen meglátogatjuk, ha erre járunk.