Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok közepesek, pont annyi, amennyit meg bír enni az ember. A kiszolgálás is kifogástalan, nem kellett sokat várni. Maga az étterem nagyon hangulatos, jó helyen van. Mindenképpen pozitívum volt, hogy nyitva van télen is (nehéz volt rendes éttermet találni ilyenkor), ahol ráadásul Erzsébet utalványt is elfogadnak.
A kiszolgálás első osztályú volt, remek a hangulat, különleges a környezet. Az ételek nagyon gusztán voltak díszítve, és pont jókor készültek el. Én halat ettem, kicsit lehetett volna fűszeresebb, viszont a köret hibátlan volt. Összességében elégedetten és jól lakottan távoztunk. Ár-érték arány is jónak mondható! Ajánlom mindenkinek!
Háromszor jártam itt, mindig korrekt volt, ami az asztalra került, viszont emellett egyértelmű fejlődést is tapasztalhatunk. Először 2007 december 29. én jártunk erre egy kiemelkedő kóstoló alkalmából. Rá két évre egy borász barátom hívott privát borkóstolóra, most pedig egy erdélyi borokat felvonultató borvacsorát ehettem végig.
Ez az a hely, amit senkinek sem ajánlok. A kiszolgálás igencsak érdekes. Itt nem a vendég az úr, hanem a pincér. Csoporttal voltam, és mikor valaki kérni akart a pincértől - míg az összeszedte az edényeket - az agresszívan szólt vissza, hogy majd foglalkozik azzal is. A kaja kritikán aluli, köze nincs ahhoz, amit az étlapon írnak.
Porleves, a leírt betét nélkül. Kissé rothadó ízű saláta. De legalább a borra is 20-30 percet kell várni. A hely amúgy full retro, igaz abból inkább a 80-as évek luxusának megfelelően, hisz valamikor ez egy menő hely volt.
A legnagyobb csalódás az volt, mikor beléptünk az étterembe, megkérdeztük, elfogadják-e a KHB szép kártyát. Mivel nagy összeg volt a kártyán, elsősorban ezt szerettük volna költeni. Mivel azt mondták, elfogadják, bementünk, megebédeltünk. Majd a fizetésnél mondták, hogy jaaaaaaa csak az OTP széppel lehet fizetni.
Az étteremben ebédeltek akkor mások is. Ők is így jártak. Az étel amúgy finom volt, de attól még nem kellene átverni a vendégeket, mivel nem kis összegeket hagynak ott a kisadag vadételekért.
Egerben meglátogattuk a fürdőt és utána megéheztünk, akkor akadtunk rá erre a kis étteremre. A berendezés kicsit avittos, mintha a Mezőgazdasági Múzeumba lépnénk be. A pincérek kedvesek voltak. A név kötelez, úgyhogy a szarvassült kifejezzeten jól volt elkészítve, de hozzá nem bort, hanem Köstritzert, fekete sört ittunk.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.