Mivel törölték facebookrol így ide is írom ! ! ! A negatív kritika és építő ,de úgy látszik itt nem a vendegekert vannak ! ! ! Kedvenc helyünk volt . . de többet nem fogunk menni ! ! ! A pincér okoskodó , (senki nem kérte) , munkához valo kedve 0, egy levest nem tudott felszolgalni ,fele kiborulva . . mondjuk így se volt semmi tartalma !
2017. augusztusában voltunk egy ismerősömmel. 11. 30-kor van nyitás, mi ott voltunk 5 perccel hamarabb. Már nyitva volt az ajtó, be szerettünk volna menni, de közölték flegmán, hogy 11. 30-kor nyitnak. Jó, kivártuk azt az 5 percet és bementünk. Jelzem nyitáskor, koszos asztalterítő fogadott.
Mintha nem várt vendégek lennénk, unottan megkérdezték, hogy mit parancsolunk. Kihozták az italokat, majd elmondtuk az ételigényünket. Mivel én laktózra vagyok érzékeny, szerettem volna, ha az egyik tetszetős ételt elkészítik laktózmentes változatban, vagy akár azt a részét kicserélik, amely tejterméket tartalmaz. Itt óriási problémát jelent megoldani egy laktózmentes étel elkészítése, mert nem hajlandóak semmit semmivel helyettesíteni. Nem is értem mit gondolnak itt, akinek ilyen betegsége van, akkor már ne is egyen étteremben? Voltam már olyan helyen, ahol körbe ugráltak és megnyugtattak, hogy semmi probléma megoldjuk, hát ez nem volt ilyen, inkább visszakérdezett a pincér, hogy miért nincs nálam laktáz tabletta? ! Többet se megyek oda.
Párommal Egerben szerettünk volna ebédelni, és a vélemények alapján úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ezt az éttermet. Autóval érkeztünk Budapestről, az utcán leparkoltunk, de sajnos nem volt nálunk aprópénz csak papírpénz amit viszont nem fogad el a parkoló automata.
Bementünk az étterem hogy szeretnénk ebédelni, de érdeklődnénk hogy van-e esetleg az étteremnek saját parkolója vagy fel tudnák-e váltani a papír pénzünket. A két pincér teljesen elutasító volt, közölték, hogy az utcán lehet parkolni és nem váltanak pénzt. Ezek után természetesen nem itt ebédeltünk, de teljesen megrökönyödve jöttünk ki az étteremből, mert jeleztük az elején hogy ott szeretnénk fogyasztani.
Ez az a hely, amit senkinek sem ajánlok. A kiszolgálás igencsak érdekes. Itt nem a vendég az úr, hanem a pincér. Csoporttal voltam, és mikor valaki kérni akart a pincértől - míg az összeszedte az edényeket - az agresszívan szólt vissza, hogy majd foglalkozik azzal is. A kaja kritikán aluli, köze nincs ahhoz, amit az étlapon írnak.
Porleves, a leírt betét nélkül. Kissé rothadó ízű saláta. De legalább a borra is 20-30 percet kell várni. A hely amúgy full retro, igaz abból inkább a 80-as évek luxusának megfelelően, hisz valamikor ez egy menő hely volt.
Feltűnt hogy szezonban senki nem volt rajtunk kívül vacsoraidőben a helyen. Mindegy, tettünk egy próbát. A felszolgált bor ami minőségi, ismert pince bora (kellett volna legyen) egy deci ellenére durván megártott. Gyanús hogy nem azt kaptuk, ami az itallapon volt. A zenészek a pincérrel beszélgettek, cigiztek, ez sem zavart volna ha a kaja jó.
A rendelt fogasfilé okés, semmi extra, egy roston sült hal. Mellé voszont a cukkini tócsni egy lisztes mócsing, nyomokban tartalmazott cukkinit és avas olajban sült. Undorító volt. Férjem biztosra ment borjú bécsivel, bár a krumplipüré nem ízlett neki sem. Gyermekem csokis tésztát kért, mindezért és 2 gyömbèrért és egy szódáért fizettünk 9300at. Nem ajánlanám az ismerőseimnek!
A legnagyobb csalódás az volt, mikor beléptünk az étterembe, megkérdeztük, elfogadják-e a KHB szép kártyát. Mivel nagy összeg volt a kártyán, elsősorban ezt szerettük volna költeni. Mivel azt mondták, elfogadják, bementünk, megebédeltünk. Majd a fizetésnél mondták, hogy jaaaaaaa csak az OTP széppel lehet fizetni.
Az étteremben ebédeltek akkor mások is. Ők is így jártak. Az étel amúgy finom volt, de attól még nem kellene átverni a vendégeket, mivel nem kis összegeket hagynak ott a kisadag vadételekért.
Különleges étterem a hangulata miatt. Igazán úgy érezheti az ember, hogy egy valódi vadásztanyára csöppent a városi forgatagból. Különleges a teríték, a díszek, berendezések. Nagyon tetszett az egyedisége. A nem mindennapi hangulata miatt egyszer mindenképp ajánlott. Az ételek már kevésbé lopták a szívünkbe magukat.
A roston sült hal inkább főtt, mint sült, körete felejthető, a zsiványpecsenye viszont ízletes, a borzaska pedig sajnos nem hagyományosan készül ropogósan, hanem puha, olajos tócsnit tesznek alá, felé. Sajnos ketten is ezt választottuk, így eléggé befürödtünk vele. Az adag megfelelő mennyiségű, laktató, a tálalás mutatós, szép, a kiszolgálás tűrhető. A magas árban inkább a hangulatot fizetjük meg, nem az ételek kifinomultságát és minőségét.
A hely nagyon hangulatos szerintem, de aki nem bírja a kitömött állatokat evés közben nézni, az nem menjen be ide. Vacsorzáni voltunk a párommal, az étterem asztali kb 90 %-ban foglaltak voltak ebben az időben. Az ételt viszonylag gyorsan megkaptuk. NEm volt rossz, de ettem már jobbat is. A jó hangulatról élő zenével gondoskodnak, ami szerintem szuper volt.
Egerben járva, mindig megállunk itt ebédelni. A tatár beafsteek 5 csillagos, de a többi étel is kiváló. Ezért megy az ember étterembe. Felújítás ráférne már és az italok ára az egekben van. Jó, hogy dolgoznak zenészek is némely esten. 10 alkalomból 9szer a felszolgálók is szuperek. Ők is emberek, ez így van rendjén. Talán amit hiányolok, a honlap gyakrabbi frissítése.