HBH Bajor Sörház & Étterem Eger

4,1Kiszolgálás
4,4Hangulat
4,3Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Korona Wellness Eger - Félpanziós ajánlat
47.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel

HBH Bajor Sörház & Étterem Eger vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2019. augusztus 4.a párjával járt itt
Nyaralásunk utolsó estéjén tértünk be, bár már korábban is szemeztünk a hellyel :) Hangulatos tiszta terasz fogadott minket. A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak, segítőkészek. Folyamatosan figyeltek a vendégekre és a tisztaságra. Az étel kifogástalan volt, az italok szintén. Árban is teljesen korrekt szerintem.
HBH Bajor Sörház & Étterem Eger - Étel/ital
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már1 évnyi aktív tagság
2016. június 28.gyerekekkel járt itt
Két éve jártunk utoljára Egerben a párommal, most hárman mentünk a kislányunkkal együtt, de ahogy férjem mondta: járt utat a járatlanért el ne hagyd, így újra egy isteni finom ebédben volt részünk a Bajor Sörházban. Az adagok bőségesek, az ízek fenomenálisak, a saláták frissen roppanósak, a parmezános csirkemell pedig óriási.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2024. október 6.családjával járt itt
A HBH étterem és söröző Eger egyik régi motorosa. Ételáraik ma is nagyon kedvezőek, sőt, meglepően azok. Plusz az is elég ritka, hogy 850 forintért kapjon az ember egy korsó kisüzemi iható sört egy turisták által látogatott város szívében.
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2023. november 10.a párjával járt itt
A kiszolgálás barátságos, közvezlen és emberi. Ritka a a mai világban. Köszönünk mindent. Ha lehetne (Budaprstiek vagyunk) minden nap itt ebédrlnénk.
Mégegyszer kösönjük.
HBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - EgyébHBH Bajor Sörház & Étterem Eger - Egyéb
Még több kép (6 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2022. szeptember 16.barátokkal járt itt
A Dobó tér sarkán jó ár-érték arányú étterem, rendben lévő adagokkal.
Az, hogy a kért bor helyett, "ez nincs, ezért mást hoztam", tekintve, hogy nem törzsvendégek vagyunk nem fér bele.
Kiváló 2022. augusztus 23.a párjával járt itt
Késői ebédre mentünk a feleségemmel. Mivel nem jártunk még itt, olyat választottunk, ami több ételt is tartalmazott, hogy jobban megismerjük az étterem karakterét. Séf kedvence kétszemélyes tál volt, 4 féle sülttel, vegyes körettel. Minden étel finom volt, minden fogásban volt valami egyedi, valami plusz csavar.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt már
Kiváló 2021. december 20., kollégákkal járt itt
Eger központjában helyezkedik el, szabadtéri része is van. Hangulatos, különteremmel is rendelkezik. A mosdó tiszta, kulturált. A felszolgálók kedvesek. Az étlapon mindenki talál kedvére valót. A tejfölös vadmalac leves nagyon finom! A sültes tálon a húsok, puhák, ízletesek. A sajttorta friss, a tésztája könnyed.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt már
Gyenge 2021. október 24.a párjával járt itt
Eger közepén, eszményi helyen fekszik az étterem. Korábban jártam már itt párszor és mindig elégedett voltam: kedves személyzet, finom ételek, jó ár-érték arány. Valami hiba történhetett. Egy gyors ebédet szerettünk volna a Párommal. Megnéztük előre, a menü is tökéletes volt. Délután egy előtt léptünk be, kértünk egy asztalt.
Kiváló 2020. szeptember 19.a párjával járt itt
Fantasztikus ételek, kedves pincérek, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom. Aki Egerben jár próbálja ki!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 84 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2112 feltöltött kép
Kiváló 2020. június 26.a párjával járt itt
Kellemes terasz a város főterének egyik sarkában. Gyors, jó modorú kiszolgálás, így az első próba után másnap is visszatértünk ide. És nem csalódtunk!
A két nap kettőnk által fogyasztott különböző ételekkel kapcsolatban csak annyit tudnék kifogásolni, hogy a bekeverten felszolgált tatár bifsztek nem volt elég ízes. Minden más tökéletesen rendben volt.