Véletlenül találtunk rá a helyre. Közel van a sétálóutcához, nem csak pizza kapható, hanem finom tészta ételek is. Az adagok nagyok, az étel finom. Kicsit sokat kellett várni az ételre, de csak azért mert annyian voltak, alig találtunk helyet, és éppen ebéd időben voltunk. Az ár teljesen korrekt, a személyzet kedves.
Barátommal kerestünk éhség csillapításra gyors és nem nagyon drága helyet. E mellett döntöttünk és nem csalódtunk! Sok ilyen vendégbarát helyre lenne szükség. Fiatalok, kedvesek időnbelül - igaz h általában 25-30 perc, mentségükre szolgál, nagyon sok a vendég - megkaptuk a rendelt ételt. Másnap is visszatértünk! Az Egészségház utcában található.
Eger egyik legrégebbi és az egyik legjobb pizzázója, aminek semmi klasszikus hangulata nincs, mégis szinte mindig van benn vendég, néha be sem lehet férni és az épület minden stílustalansága ellenére jól tudja benn érezni magát az ember. Fantasztikus a kínálat és kiváló a minőség.
Bármit választ az ember az étlapról biztos lehet benne, hogy nagyon-nagyon finom ételt fog kapni és az t helyben elfogyaszthatja, vagy házhoz is rendelheti. A párommal és a családommal már többször is meglátogattuk, többször is rendeltünk már tőlük és még soha sem kellett csalódni. Mindenkinek bátran ajánlom
Gyorséttermet kerestünk Egerben, így találtunk rá a Király Pizzára félúton a szálláshelyünk és a strand között, szemben a városnéző kisvonat megállójával! A kínálatuk fantasztikus, az ételek ízletesek, a kiszolgálás rendben van, az árak reálisak! Házhoz szállítás is van!